901
Шаморські заяви знаменитостей за 2013 рік (17 фото)
Ми представляємо список найбільш боорських публічних звітів 2013.
У цьому списку ви знайдете фігури шоу-бізнесу, журналістики та політики, які найбільш відрізняються своєю заявою в публічному режимі.
Читати далі.
Олексій Панін, актор
18 вересня 2013:
- Люди худоби. Всі права? Андрій Малгін, блогер
Повідомлення від 6 жовтня 2013 р., що описує інцидент з екстинктивним олімпійським факелом:
До речі, чому такий жирний дядько бігти коротко? Чи не є ще кіногенні?
На момент, описаний Шаварш Карапетян, чемпіон 17-разового світу з плавання. У 1976 р. він випробував десятки людей з води, які перебували на великій глибині в результаті тролейбуса, що падають в озеро Єреван. Після цього подвиги, здоров'я Карапетянів підірвав, і він змушений зупинити свою спортивну кар'єру.
Іван Ургант, телеведучий
Повітря програми «Smack» від 13 квітня 2013 року:
- Я нарізаний зеленню, як червоний комісар – мешканців села України!
Йосип Пригогін, продюсер
12 квітня 2013
Як залишатися незаймана після вашого 8-го аборту?
Володимир Жириновський, політик
Виступ на прес-конференції, присвяченій обранню мера Москви, 17 серпня 2013 року:
... Я хочу бути академічним. Давайте розбити цю ебать Академія наук. Я приєднаюся до Академії. За моїми знаннями, відповідно до моєї роботи. Все я зробив ебать.
Ксенія Собчак, журналіст
Твіт з 6 грудня 2013:
Ви повинні малювати це *** на автомобілі : Джордж, ***, перемога.
Нуртан Мотуєв, політик (Киргизстан)
Повідомлення Facebook, 4 жовтня 2013:
Потрібно взяти все можливе з РФ. І в кінці потрібно викинути, як в його часі з СРСР. Нехай росіяни оплачують все.
р.
Маргарет Аракільян, головний консультант юридичного відділу Центральної виборчої комісії
У інтерв’ю з громадськими активістами, які привернули увагу на її негайний автомобіль, 18 квітня 2013 року:
- Я держслужбовця, ви знаєте? Я не подбаю, що ебать ви тут!
Артемій Лебедєв, дизайнер
р.
Пост 9 травня (повторний на День Перемоги у 2008 році, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013):
У Росії є тільки один культ гірше православних – культ Дня Перемоги. Сакреда ми, дихання, спеціальна лексика, слова про пам'ять, солодкий догляд за ветеранами - все це викликає напади блювоти.
Все це релігійне сором'язливість мене жахливо.
р.
Ольга Романова, правозахисник
Твіт з 22 червня 2013:
Chelobievo - це чудове місце, а ім'я відповідна. Шойгу прокладав перший камінь кладовища домашніх тварин.
(Записання оригіналу зберігається; це відноситься до Меморіалу Федеральної війни. У відповідності з постановою уряду цей цвинтар містить могили Героїв Радянського Союзу та Героїв Російської Федерації, Маршали СРСР, ветерани Великої Вітчизняної війни тощо.
22696816
Василь Уткін, телевізійний коментар
Заява під час онлайн-конференції з питань спорту.ru 25 жовтня 2013 р.:
- Як для Олександра Лукашенко, я хотів би розпочати щоденне занурення голови в туалет. Це буде запорука гарного настрою до кінця вечора.
Євгенія Альбатс, журналіст
Спеціалізована програма "Ехо Москви" в ефірі 15 жовтня 2013 року:
- Бог з ним, нехай він відійде [вплив на сусідні країни з інвестиціями]. Я не бачив ніяких проблем з цим. Щоб бути чесною, я не бачу конкретну проблему, якщо Росія розщеплюється по Уралу. Я думаю, що це неминуче.
176184
Леонід Якубович, телеведучий
Діалог з авіакомпанією про затриманий рейс, 15 березня 2013 р.
до З'єднувальні рейси, які ви влаштуєте все, тому що вони повинні бути оплачені, не за їх плату, так як ця дівчинка з жиром.
91986162
У цьому списку ви знайдете фігури шоу-бізнесу, журналістики та політики, які найбільш відрізняються своєю заявою в публічному режимі.
Читати далі.
Олексій Панін, актор
18 вересня 2013:
- Люди худоби. Всі права? Андрій Малгін, блогер
Повідомлення від 6 жовтня 2013 р., що описує інцидент з екстинктивним олімпійським факелом:
До речі, чому такий жирний дядько бігти коротко? Чи не є ще кіногенні?
На момент, описаний Шаварш Карапетян, чемпіон 17-разового світу з плавання. У 1976 р. він випробував десятки людей з води, які перебували на великій глибині в результаті тролейбуса, що падають в озеро Єреван. Після цього подвиги, здоров'я Карапетянів підірвав, і він змушений зупинити свою спортивну кар'єру.
Іван Ургант, телеведучий
Повітря програми «Smack» від 13 квітня 2013 року:
- Я нарізаний зеленню, як червоний комісар – мешканців села України!
Йосип Пригогін, продюсер
12 квітня 2013
Як залишатися незаймана після вашого 8-го аборту?
Володимир Жириновський, політик
Виступ на прес-конференції, присвяченій обранню мера Москви, 17 серпня 2013 року:
... Я хочу бути академічним. Давайте розбити цю ебать Академія наук. Я приєднаюся до Академії. За моїми знаннями, відповідно до моєї роботи. Все я зробив ебать.
Ксенія Собчак, журналіст
Твіт з 6 грудня 2013:
Ви повинні малювати це *** на автомобілі : Джордж, ***, перемога.
Нуртан Мотуєв, політик (Киргизстан)
Повідомлення Facebook, 4 жовтня 2013:
Потрібно взяти все можливе з РФ. І в кінці потрібно викинути, як в його часі з СРСР. Нехай росіяни оплачують все.
р.
Маргарет Аракільян, головний консультант юридичного відділу Центральної виборчої комісії
У інтерв’ю з громадськими активістами, які привернули увагу на її негайний автомобіль, 18 квітня 2013 року:
- Я держслужбовця, ви знаєте? Я не подбаю, що ебать ви тут!
Артемій Лебедєв, дизайнер
р.
Пост 9 травня (повторний на День Перемоги у 2008 році, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013):
У Росії є тільки один культ гірше православних – культ Дня Перемоги. Сакреда ми, дихання, спеціальна лексика, слова про пам'ять, солодкий догляд за ветеранами - все це викликає напади блювоти.
Все це релігійне сором'язливість мене жахливо.
р.
Ольга Романова, правозахисник
Твіт з 22 червня 2013:
Chelobievo - це чудове місце, а ім'я відповідна. Шойгу прокладав перший камінь кладовища домашніх тварин.
(Записання оригіналу зберігається; це відноситься до Меморіалу Федеральної війни. У відповідності з постановою уряду цей цвинтар містить могили Героїв Радянського Союзу та Героїв Російської Федерації, Маршали СРСР, ветерани Великої Вітчизняної війни тощо.
22696816
Василь Уткін, телевізійний коментар
Заява під час онлайн-конференції з питань спорту.ru 25 жовтня 2013 р.:
- Як для Олександра Лукашенко, я хотів би розпочати щоденне занурення голови в туалет. Це буде запорука гарного настрою до кінця вечора.
Євгенія Альбатс, журналіст
Спеціалізована програма "Ехо Москви" в ефірі 15 жовтня 2013 року:
- Бог з ним, нехай він відійде [вплив на сусідні країни з інвестиціями]. Я не бачив ніяких проблем з цим. Щоб бути чесною, я не бачу конкретну проблему, якщо Росія розщеплюється по Уралу. Я думаю, що це неминуче.
176184
Леонід Якубович, телеведучий
Діалог з авіакомпанією про затриманий рейс, 15 березня 2013 р.
до З'єднувальні рейси, які ви влаштуєте все, тому що вони повинні бути оплачені, не за їх плату, так як ця дівчинка з жиром.
91986162