Пристрій для економії електроенергії (6 фото)

А хлопець з України вирішив зберегти на електриці, що вийшов з неї:

На нашому ринку є багато пристроїв, які «допомоги» для економії електроенергії. Процент знайомиться з тим, що пристрій перенаправить про себе, і я замовив такий пристрій на сайті. Хочу поділитися те, що я бачив з вами.
В той час як я бачив ціни на 499 грн, 399 грн і так на совісті не дозволили витрачати дні. Зняти знижку. І для спортивного інтересу...
Пристрої вийшли в такий перший погляд не поганий ящик. До того, як я забрав його. Коробка зважує разом з пристроєм близько 125 грам.

р.

Це те, що вона виглядає як в коробці. Це не дивно.

Світлодіоди дві зелені. Ми можемо поставити деякі.

За даними інвентаризації пристрій призначений для підключення до навантаження до 25,000 Вт. «Я не підтверджую факт і читаю з етикетки. й

Що він не зберігає нічого, щоб сказати я думаю, і не потрібно. Але після того, як я відкрив його, я кинувся в гістеричний сміху. Я чекав принаймні конденсатор.

В результаті я побачила два світлодіоди і чотири резистори для живлення їх. Підтвердили мої очікування. Лохотрон у чистому вигляді.
Результатом є те, що цей пристрій не зберігає електрику, але займе більше енергії світлодіодів.
р.