Печера і її коханка

У Пермській області знаходиться унікальна печера Ординська, половина якої знаходиться на землі, друга половина знаходиться в воді. Привидно-блакитний світло в відкриттях печери створює ілюзію присутності духів. Є легенда, що підводна господиня живе в печері, яка захищає всіх, хто надходить в воду печери.

Так народилась ідея проекту, голова якого був дворазовий чемпіон світу з дайвінгу Наталії Авєєнко. Вона була організована поетапною фотосесією, в якій вона була знята особисто без будь-яких пристроїв, зберігаючи її дихання під водою. Вся Європа швидко дізналася про російський спортсмен, і зараз, непарно, Наталія більш визнана за кордоном.
Вивчення печери здійснюється за спеледиверами. Вони були дуже залучені до проекту. Сама модель мала трохи щільна: температура води тільки +5 градусів, не існує маски, костюм обмежує рух і плавати в ньому надзвичайно незручна.

Печера і її коханка

Приготувати до занурення, встановити світло.

Печера і її коханка

Гести пояснюють, як стояти перед камерою

Наталія дала непросте завдання. По суті, ніхто не зробив таких проектів до. Підводне обстеження в печері вважається дуже важкою роботою. Повна темрява, ніша голови, неможливість оперативного серфінгу ускладнює роботу і робить її практично героїчним, дуже небезпечним. Якщо щось не виходить неправильно, спелеодивери загинуть.

Печера і її коханка

Одягнена Жінка

Зйомка під водою дуже складна. Немає джерел світла, крім тих, хто їх приймає. Кожен другий, вода рухається, і джерело світла і рух зміни моделі. У фокусі фото є велике мистецтво. В інших словах колосцева робота і в кінцевому підсумку такі красиві і містично захоплюючі проекти були гідні зусиль.

2353014р.

Печера і її коханка

Ніяких очікувань цього прориву від неї. У грудні 2012 року екіпаж телеканалу Росія Сьогодні і команда PHOTOTEAM. Прокоментував ворді.

Печера і її коханка

Печера і її коханка

«Моя безпека надавалася командою професіоналів. Під водою, на великій глибині, без обладнання піднялися всі приховані страхи. Це був потужний спосіб подолати себе. й

Фотооператор Віктор Лягушкін з часом забезпечив серію фотографій, а команда створила фільм про печеру Ординська. Проект був наглядом Ординської печери підводного селеологічного центру та головою Андрії Горбунов особисто.

Це холодно!

Печера Ординська – найдовша підводна печера в Росії, друга найдовша в Євразії та найбільша світова підводна печера в гіпсі. На лівому березі річки Кунгур було надано статус природного пам'ятника всіхросійської ваги. Через складні умови занурення майже ніхто не знає про печеру.

Печера і її коханка

Печера і її коханка

Підводне фото печери

У період між зйомок Наталія досліджує печеру.

Печера і її коханка

І медитація.

«Я відчув, як Аліса зникла в отвір кролика. Я був неймовірно рубаний, але коли я потрапив в дивовижну красу печери, я забув все. Уява про абсолютну тишу і гармонію з Всесвітом. Немає думок, тільки почуття єдності з елементом.

Про те, як знято фільм «Місцева горда»