731
Leonardo DiCaprio розповів про ідеальну дівчину
Презентація головної премії в кіно - "Оскар" - дуже скоро, Березень 2,2 км Вирощування відсотків в номінантів. Leonardo DiCaprio, зокрема, користується попитом. Постійні зйомки, інтерв'ю, прес-конференції... Наприклад, другий день Лев відвідав шоу-ведучий Гайла Король. Після стандартних питань про очікування та сподівання, пов'язані з Оскарсом, ведучий попросив DiCaprio, що він бачить як ідеальну дівчину.
«Це важливо для мене бути скромним, щоб мати почуття гумору і не мати занадто багато драми. Я не вважаю себе загартованим холостом. Я все прямо зараз. Весілля відбудеться, коли прийде час. Він повинен стати себе.
Лео на 2014 Критика вибору кіно Нагороди
Чи можливо це сталося з моделлю Toni Garrn, з якою Лео тепер видно досить часто, або як і раніше ідеальна дівчина DiCaprio не зустрілася? Хто знає...
Leonardo DiCaprio і Tony Garn
«Це важливо для мене бути скромним, щоб мати почуття гумору і не мати занадто багато драми. Я не вважаю себе загартованим холостом. Я все прямо зараз. Весілля відбудеться, коли прийде час. Він повинен стати себе.
Лео на 2014 Критика вибору кіно Нагороди
Чи можливо це сталося з моделлю Toni Garrn, з якою Лео тепер видно досить часто, або як і раніше ідеальна дівчина DiCaprio не зустрілася? Хто знає...
Leonardo DiCaprio і Tony Garn