Як я купив Wi-Fi масштаб, кинути свою роботу і почав жити

3353499

Стоп fucking procrastinating і зробити деякі fucking робота!
Це не те, що я чув від мого боса (хоча я іноді заслуговував, щоб лікуватися як це), але назва одного з сотень книг в каталозі Amazon, присвячених боротьбі з прокрастинацією.

Є так багато книг і статей про антипрокрастинацію, що автори більше не знають, як привернути увагу. Читання такої літератури стала формою прокрастинації. Я почула себе. Деякі два роки тому я не відрізнявся від тисяч, якщо не мільйони, інші нещасливці, які невдало намагаються позбутися від головного захворювання, поставивши планерний лист на скроні.

Я був хлопець, який знову пропустив термін підготовки звіту, зауважив ще одну статтю про те, як перестати ставити речі пізніше.
Не з цих статей допомогло.

Ні, вони мали багато практичних порад, а деякі з них навіть мали тимчасовий терапевтичний ефект на мене, але незабаром або пізно все повернулося до нормального. І проблема була набагато простіше. Не варто шукати найкращі ліки для прокрастинації, але просто виключити умови для її зовнішнього вигляду. Щоб зрозуміти це, він взяв мене пару років, а також невеликий запас визначення і ваги з модулем Wi-Fi.

Головне - робота.
2 роки тому я працював в російській офісі Panasonic. І я полюбив його. Я думав. (Я не знаю, як боротися з прокрастинацією.) Я завжди любила електроніка, і це приємно бути частиною великої компанії, яка робить прохолодну побутову техніку. Навіть якщо я не розвинув апаратне забезпечення, я займав його просування в Інтернеті. Але, навіть якщо щось круто, я постійно змушена витрачати час на деякі нещільно.

Я взяв участь у офіційних зборах, підготовлених безглуздих звітів, а також приймав участь події, що нагадують конгреси КПСУ.
Крім того, дуже часто доводиться виконувати накази, які, на мій погляд, були принципово невірні і не варті в одну хвилину часу, витрачених на них. Я переконаний себе, що завжди був рутинний, і світ ніколи не був досконалий, ви просто повинні навчитися боротися з ним. І по суті, тільки глибше вівчарка прокрастинації.

На деякий момент прийшов до того, що головна подія мого життя була відпусткою. В першу чергу я довго готую до неї, думав докладно про свою ідеальну подорож. А потім я відсортував через фотографії і пам'ятав найкращі моменти - доки я перейшов до підготовки нової поїздки.

Тому, як я продовжую страждати, якщо я не торкався від ваги тіла — масштаби, які надсилають статистику в Інтернеті за допомогою Wi-Fi підключення.

559194

Я думав, що це дуже класно і комфортно. Ви не повинні ввести дані вручну, щоб зібрати статистику, оскільки більшість людей, які обіцяють зробити це кинути на тиждень або два. Я замовив масштаб і навіть кладаю на мій блог реальність показує, як я схуднути. В кінці я втратив п'ятнадцять кілограмів. Як дізнатися інтернет речей. Незабаром я отримав гачок на Kickstarter і почав фінансувати проекти там, інвестувавши сотні або два долари в нові розробки, навіть знаючи, що я увійшов до дороги, яка призведе до мене до Скло Шукаю.

Єдині герої
За цей час працював на Panasonic більше 5 років і вивчаючи компанію зсередини, я вже зрозумів, що такі відомі корпорації практично нездатні для створення інноваційних продуктів.

Великі компанії надзвичайно консервативні. Вони не створюють нових ринків, але вводять їх, коли інші вже побили свій шлях (відсутні винятки до загального правила, але є кілька). Panasonic проводить багато грошей на дослідження. Але майже всі вони спрямовані на поліпшення існуючих продуктів - поліпшення чіткості зображення в ТВ панелі або зниження вартості бриття. У той же час, в одному з героїв Kickstarter, які намагаються зробити щось дійсно інноваційним, гідним і корисним, що дійсно може змінити життя людей. Я був дійсно намальований в цей світ, хоча п'ятий з команд, які я фінансував, не доставляючи обіцяний продукт, і інші виробляли продукт, який не жив до очікувань.

творці інноваційного дока пообіцяли, що iPhone, встановлений в ньому, можуть бути взяті з одного боку - і док не буде бунг. Але він все ще стрибає, дупа.
Незважаючи на невдачі, вивчення Kickstarter був ще більш цікавим, ніж мислення про ідеальний відпочинок.

Але я не думав, що це буде змінити життя, поки я бачив проект Mio ALPHA.

Його творці обіцяли розробити годинник, який дозволяє вимірювати імпульс без обмотки з натягуванням датчика під сорочку. Просто поставте його на руки і запустіть. Тоді він сказав на мене: така річ може мати хороший ринок в Росії. Після того, як всі біги стають модними і кількість бігунів швидко зростає. Ви можете заробити гроші! І без зцілення я зробив мої перші серйозні інвестиції в нове життя і встановив десять тисяч доларів в пульсовий метр.

Божевільна група
Я був першим Kickstarter, щоб інвестувати таку велику суму в Mio Alpha. І засновниця стартапу Ліз Дікінсон, відразу написав мені захоплений лист — спасибі за віру в нас.

Привіт! Я взяв участь у створенні прохолодного продукту, і це дозволило мені приїхати до умов з реальністю сидячи в своїх панасонах на чергову безконтактну зустріч щодо протоколів безпеки сайтів.

Сонце Я вже отримував ідею відкриття власного інтернет-магазину з продажу гаджетів зі світу Інтернету речей. Товари не масові, що означає, що великі електронні мережі не продають їх. І якщо вони намагаються, вони не зможуть продати його правильно, тому що це буде екзотичним для них. У змаганнях з рітейлерів, таких як Le Futur не страшно мене. Вони прийшли перед Kickstarter, і на мій погляд, їх бізнес-моделі з дати, якщо коли-небудь доречно. Але я не мав сумнівів, що Інтернет речей, який буде мати велику тему в найближчі роки. На коні буде величезний новий ринок, а хто бере участь у його створенні, один шлях або інший.

Я отримував групу інших божевільних людей, і разом ми запустили Мадроботи. ір, інтернет-магазин для гаджетів, які змінюють спосіб, ми думаємо про те, які пристрої можна зробити при підключенні до Інтернету.

У першому році магазин був секретною роботою. Під час дня ми зберігаємо наші корпоративні годинники. Вечори та вихідні були надані своїм бізнесом.

І один день я помітив дивну річ.

Коли прийшов до Мадроботів, я зробив все, що я мав зробити без будь-яких секретів про «боротьба прокрастинації». Я насолоджувався навіть завданнями, які змусили мене сумувати на роботі. Я нічого не хочу, щоб зробити. Іноді я змусив його не робити. Для відпочинку, провести час з сім'єю або подивитися фільм. Не існує проблеми прокрастинації для мене більше, якщо ви зателефонуєте, що це прокрастинація, щоб відкинути відпочинок пізніше.

Заява на таблицю
Кінець історії був заданий: Я поставив заяву на стіл.

Зараз Мадроботс - моя робота. І в цій роботі я не відкладаю речі і змусити себе робити все. Я просто роблю.

І кожен день хочу зробити більше і більше. Не потрібно будильника, щоб прокидати (хоча, звичайно, я завжди маю гальку на руці). Але краще, ніж будь-який тривожний годинник, я прокинувся з радістю антапірації, тому що є так багато завдань попереду, що я хочу вирішити. Серед них є цікаві, багато і досить рутинні, але я виконує їх з однаковою радістю. Тому що є цікава мета, і ніхто не зупиняє мене від намагатися. Все залежить від мене, своїх партнерів і колег, які я працюю. Ми вважаємо, що в Росії ви не тільки продаємо смарт-гаманці, але і створюємо їх. І ми плануємо це зробити. І ми вже почали впроваджувати його в Мадроботс (що я обговорю в іншому пості).

В кінці я зрозумів, що єдиний спосіб боротьби з прокрастинацією є пошук справи, що ви дійсно пристраснете. Якщо ви відчуваєте, що ви любите свою роботу і вибрали потрібну роботу, але все ще повинні боротися з прокрастинацією, то щось фундаментально неправильно.

р.

Ймовірно, проблема в несприятливих умовах у вашому офісі – некомпетентний бос, інтриги колег, бюрократичні рутини, відсутність денного світла або некомфортний робочий стіл. Або, можливо, ви просто любите себе і не хочете зробити те, що ви робите.

У цьому сенсі прокрастинація не ворог, як я колись думав, але друг.

Це такий безцінний і вірний друг, який розповідає вам про неприємну правду: «Бой, ви досягнете мертвого кінця, і час, щоб подивитися, якщо ви не хочете вегетати тут для відпочинку вашого життя. й

Стоп fucking crastinating. Просто змінити своє життя.

Бонус. П'ятихвилинний відео про те, як подолати прокрастинацію:

//www.youtube.com/embed/mVWvF3KgLMg?wmode=opaque

Якщо ви зацікавлені у перегляді мене побудувати Madrobots live, підписайтеся на мої рахунки на .

English, Українська, Français...

Вконтакте, в

English, Українська, Français...

Веб-сайт

Джерело: habrahabr.ru/company/madrobots/blog/213729/