362
Він не схожий на всіх... Він краще!
Знайомства Меркурій. Кілька днів старий, цей бідний чоловік впав під газонокосаркою і втратив свої передні ноги. Але він все ще має пару задніх ніг і величезну любов до життя, які ніхто не може відійти. Насправді це цілком завершено. Тому що ця дитина ігнорує нездатність, розроблену спеціально для нього і отримує все, що він потребує від свого життя котів.
р.
Але тільки недавно з'явилася питання про евтанізації потерпілого. Але після довгого лікування і використання одного життя дев'яти котів Меркурій відчуває себе майже король серед інших домашніх тварин і грає і зношує, як опік, не поступається іншому. Що я можу сказати? Добрий хлопчик! Як і його власники, які дали Котофеїч радість життя!
3250Р. 3700Р.
-img4---
Джерело: blizz-ak.livejournal.com
р.
Але тільки недавно з'явилася питання про евтанізації потерпілого. Але після довгого лікування і використання одного життя дев'яти котів Меркурій відчуває себе майже король серед інших домашніх тварин і грає і зношує, як опік, не поступається іншому. Що я можу сказати? Добрий хлопчик! Як і його власники, які дали Котофеїч радість життя!
3250Р. 3700Р.
-img4---
Джерело: blizz-ak.livejournal.com