730
росіяни в Америці
Я прийшов, щоб побачити друг в Америці. Він зустрів мене в аеропорту і він почав. На третій день ми пішли на вечерю на місці, і я прийшов.
... «Діма» Я кажу: «Не ви думаєте, що ми п'яємо непристопно протягом третього дня, і все пиво там, все віскі, але горілка, російською мовою, тобто ще не п'яний?» «Не проблема», – каже Діма, «не з’являється горілка. й
Я повинен сказати, що вони переважно мають або Smirnoff або Absolute, принаймні це здавалося мені, але ось ми подивимося – є пляшка заводу «Ambassador» «Crystal». Замовляємо про смачні страви. У нас є розмова і бармен.
Ми:
до Що в пляшки горілки над ним.
Бартендер:
Ви не можете.
Ми (оцінені):
- ??
Бартендер:
до Ми не продаємо пляшки.
Я не знаю, як це продати:
до Як продати?
Бартендер:
Шотами (тобто склянки 50 г).
Ми (розраховуємо увагу):
- Потім десять пострілів.
Бартендер:
Ви не можете.
Ми (шкарпетки, дупа):
- Чому?
Бартендер:
до Це велика доза, потрібно переконатися, що ви можете платити.
У нас (це доза BIG? Чи є він idiot?
до Ми будемо платити, ми платимо!
Тут Діма, майже місцевий резидент, отримує в і додає:
до Ми сплачуємо Вам! Приходьте! Що таке океї?
Бартендер (тонкий):
- Я.
Ми (відновлення та відпускання грошей):
до А тепер потрібно залити п'ять пострілів в окреме скло, п'ять і п'ять. Що таке океї?
Бартендер:
Ви не можете.
Ми:
до Але чому? Ми платимо (переносимо гроші, бармен нараховує його) на десять пострілів, і зараз ми хочемо, щоб вони отримували нашу кришку.
Бартендер:
- Гаразд, ви можете.
Ми (або замість того, що я вирішив отримати смарт):
до І зробити його простіше, потрібно взяти пляшку і просто залити її навпіл на дві склянки, 500 навпіл – це буде п'ять пострілів.
Бартендер:
Ви не можете.
Ми (oh stupid ...):
- Забудьте його. Залийте десять пострілів, залийте те, що потрібно зробити, доведіть його на дві склянки. Про це?
Бартендер:
до Де ви хлопці?
Ми (Життя пети!)
- З Росії ми російська, приносимо горілку!
Листя бармена і повертається в пару хвилин, проводячи два літра (!) склянки, заповнені до вершини (!!!) з горілкою. На більш детальному огляді виходить не тільки горілка:
Ми:
до Що таке?
Бартендер:
- Водика.
Ми:
- Все правильно, що більше горілки?
Бартендер:
- Льодяник.
Ми (ooh, oh, oh!)
- Доведіть ложку!
Бартендер:
- Чому?
Ми (хорус):
- Ліжко отримати!!!
Скоро, він приніс ложку, ми отримали лід, а точніше, частина його, що не встигло розплавити, з розпадом, відвертаючи кришку, потім купили літр Абсолют в магазині і тихо відвертаючи його в будинок Діма. На наступний день ми пішли на те ж саме місце в обідній час, тільки для закуски. Учора бармена, побачивши нас на дверцятах, приглуши музику і щасливо оголошено:
до Ось два росіяни, які відвертають пляшку горілки вчора. Ті, хто презентував.
Тор Хайердаль Джер.
... «Діма» Я кажу: «Не ви думаєте, що ми п'яємо непристопно протягом третього дня, і все пиво там, все віскі, але горілка, російською мовою, тобто ще не п'яний?» «Не проблема», – каже Діма, «не з’являється горілка. й
Я повинен сказати, що вони переважно мають або Smirnoff або Absolute, принаймні це здавалося мені, але ось ми подивимося – є пляшка заводу «Ambassador» «Crystal». Замовляємо про смачні страви. У нас є розмова і бармен.
Ми:
до Що в пляшки горілки над ним.
Бартендер:
Ви не можете.
Ми (оцінені):
- ??
Бартендер:
до Ми не продаємо пляшки.
Я не знаю, як це продати:
до Як продати?
Бартендер:
Шотами (тобто склянки 50 г).
Ми (розраховуємо увагу):
- Потім десять пострілів.
Бартендер:
Ви не можете.
Ми (шкарпетки, дупа):
- Чому?
Бартендер:
до Це велика доза, потрібно переконатися, що ви можете платити.
У нас (це доза BIG? Чи є він idiot?
до Ми будемо платити, ми платимо!
Тут Діма, майже місцевий резидент, отримує в і додає:
до Ми сплачуємо Вам! Приходьте! Що таке океї?
Бартендер (тонкий):
- Я.
Ми (відновлення та відпускання грошей):
до А тепер потрібно залити п'ять пострілів в окреме скло, п'ять і п'ять. Що таке океї?
Бартендер:
Ви не можете.
Ми:
до Але чому? Ми платимо (переносимо гроші, бармен нараховує його) на десять пострілів, і зараз ми хочемо, щоб вони отримували нашу кришку.
Бартендер:
- Гаразд, ви можете.
Ми (або замість того, що я вирішив отримати смарт):
до І зробити його простіше, потрібно взяти пляшку і просто залити її навпіл на дві склянки, 500 навпіл – це буде п'ять пострілів.
Бартендер:
Ви не можете.
Ми (oh stupid ...):
- Забудьте його. Залийте десять пострілів, залийте те, що потрібно зробити, доведіть його на дві склянки. Про це?
Бартендер:
до Де ви хлопці?
Ми (Життя пети!)
- З Росії ми російська, приносимо горілку!
Листя бармена і повертається в пару хвилин, проводячи два літра (!) склянки, заповнені до вершини (!!!) з горілкою. На більш детальному огляді виходить не тільки горілка:
Ми:
до Що таке?
Бартендер:
- Водика.
Ми:
- Все правильно, що більше горілки?
Бартендер:
- Льодяник.
Ми (ooh, oh, oh!)
- Доведіть ложку!
Бартендер:
- Чому?
Ми (хорус):
- Ліжко отримати!!!
Скоро, він приніс ложку, ми отримали лід, а точніше, частина його, що не встигло розплавити, з розпадом, відвертаючи кришку, потім купили літр Абсолют в магазині і тихо відвертаючи його в будинок Діма. На наступний день ми пішли на те ж саме місце в обідній час, тільки для закуски. Учора бармена, побачивши нас на дверцятах, приглуши музику і щасливо оголошено:
до Ось два росіяни, які відвертають пляшку горілки вчора. Ті, хто презентував.
Тор Хайердаль Джер.