Правила поведінки Драконів

Я мушу. Нехай кожен бачить мене, але ніхто не може претендувати на удар дракона з отруйною стрілкою.

Тому що я можу літати, я не ймовірно привертаю до печер, підземельних храмів і палаців, де головна перевага дракона рендериться без використання.

Якщо я поселився в печері, я буду вибрати один, де навіть гора коза, нехай тільки лицар, не можна дістатися.

Я не зраджую принцесу. Ви завжди можете знайти однакову смачну тварину, виходячи з якого король не відправить всіх своїх військ.

Для своїх ворогів досить великий камінь з висоти.

Навіть якщо я можу вдихати вогонь, я ніколи не поземлю на землі перед лицарем і гучно вийміть повітря в себе. Я зустрілася з лицарем, і закохала його кінцем.

Оселившись в новому місці, я вперше полетіти до найближчого міста, знайти кілька поважних людей там, ввічливо запрошувати їх до лавра і пояснити, що золоті і дорогоцінні камені приховані не тут, але в кеші, який тільки живий і здоровий дракон, тобто я, може знайти.

Якщо група озброєних чоловіків переїжджає до мого лаю, я не буду вдома і чекати їх, щоб прибути. А замість того, я полетіти до найближчого, захопити господаря, і попросити в жахливий голос, які були воїни, які нещодавно пройшли тут.

Я не говорю з героям, поки я не знаю інших героїв. Якщо це важко дізнатися, я не буду говорити про героя.

Коли я борюся з лицарем, я завжди пам'ятаю, що я поодинці маю крила.

Якщо немає драконів в тихій, багатій землі, де я просто прибув, я подумав три рази до будівництва лавра.

Я не збираюся поставити плакати навколо казки, "Поведінка, злий дракон!" Де такі пости можуть знадобитися, ніхто не може прочитати.

Якщо я їду на тимчасово окупованих землях, то я буду впевнений, що це принцеса з царства на війну з країною, де знаходиться моя лавра. У цьому випадку батько-куріння вірно припустимо, що дракон був відправлений сусідом.

Я активно проведе агітацію і освітню роботу серед населення, пояснюючи їх, що дракони не є тваринами, але брати на розум. З перших людей, які зрозуміють це, я створюю лицарство, буду його фінансувати, і після кількох десятків років, послужіння в армії стане престижним.

Якщо це написано у старовинній книзі, що таке, і такі істоти є ворогами моєї гонки, то перед тим як я піти полювання за них, я дізнався, чи може бути довірений автор цієї книги.

Я ніколи не збуджу лавру менше трьох виходів. Другий вихід призведе до кратера вулкана.

Коли я вирішив атакувати місто, я спочатку попрослю себе, що я збираюся досягти і які наслідки я і інші дракони будуть мати, якщо я досягне. Я не буду атакувати, поки у мене є логічна, раціональна і зрозуміла відповідь.

Я зроблю талановитого інженера і отримаю його палицею золота, якщо він перетворить мій лайр в добре збережений район. Тоді я збираю цей інженер за кордоном, ніхто не повинен знати слабкість своєї фортеці.

Якщо я знаходжу в себе великий чарівний елемент, який мисливець всім сторонам місцевого конфлікту, я не намагаюся використовувати або продати його. Я просто полетіти з артефактом, залишаючи докази, що я пропустив тушку на слабку сторону.

Пам'ятаю, що драконський полум'я може спалювати лицар в повному роді в сто кроках, я не підійме до нього будь-яким ближче. Всі смажені лицарі пахнуть однаково.

Я регулярно подарую золоті монети власникам всіх занурень на пару днів з лавра. Отже, якщо я загинув або загинув, вони втрачають стабільне джерело доходів.

Я не чекаю своїх вбивців, щоб приїхати до мого лавра. Навпаки я спробую всіх засобів, щоб дізнатися, хто і як загинув мій кінсман, і коли я дізнався, я буду помсти так, щоб вижили втратити будь-яке бажання зануритися з драконами.

Навіть якщо обставини вимагають мене тимчасово стати особою, я не нав'язувати себе на героя як супутник, а потім витягти його з чергування. Якщо герой перетворився в дракон, він не витягував мене.

Коли місцеві сарцери оголошують боунті для органів, вирубаних з мого тіла, я просто попадаю сумку золотого в центр міста, до якого прикріплюється замітка, яка для кожної голови саркера, той, хто доставить його, отримає ту ж сумку.

Я ніколи не хунтую ферму тварин. Замість я буду купувати велику ферму передньою людиною і влаштувати для харчових продуктів. У цьому випадку я впевнений, що посередники знають, що я захотів свої скарби в недоступному місці приховування. Таким чином, вони не прийдуть до ідеї отруєння мене.

Якщо кілька ворожих героїв приходять до мого лара і один з них тримає дивний світлий меч, я не буду атакувати їх. Я полетіти, дивитися ворогів в день довго, і вночі я кидаю скельну половину милі над табором.

Коли мисливці вирішили копати отвір таємно на сліді, де я піду до водопроводу отвір, я кине їх прокрутку пергаменту простими розрахунками. Розміри отвору 9х9х5 становить близько 400 куб. м грунту, що означає кілька місяців роботи великої групи дігерів.

У найбільш визначному місці моєї печери, буде гніздо, оточений пастками з трьома або чотирма яйцями дракона. Коли герої зраджують їх, через деякий час я зможе визначити, де з хмари вибуху вирушають малюки. Справжні яйця будуть, звичайно, приховані в секретному гірському дені.

Якщо я захоплю ворогів, і вони ховаються в щільний ліс, де я не можу літати, я не збираюся висадити їх через кущ і ризик пошкодити мембрану. Я пам'ятаю, що дракони можуть не тільки виростити, встановити вогонь до лісу з напівпричепом навколо місця, де зникне преса, і сидіти по вулиці, спостерігати вогонь.

Для боротьби один з благородним лицарем в справедливій боротьбі є честь, але я завжди пам'ятаю, що шанси лицарського виграшу в цьому випадку нульові, і він знає його. Сейф для спалювання його здалеку і пролетіти до роботи пастки.

Якщо вороги мають потужну артефакт, яка має владу над драконами, я не намагаюся скористатися ним. Я відправлю десятку пригодників після нього, обіцяючи їм купу золота в обмін на талісман, і я полетіти від сцени себе.

У мене завжди буде африканська лева. Він не більш небезпечний, ніж кішка до дракона, але якщо мисливці вирішили встановити пастку, поки я відкиду, великий, голодний сюрприз чекає їх.

Я половлю всі божевілля м'язів і дати їм дорогоцінний камінь, вимагаючи повернутися, щоб композувати пісню мене. Мінстрелі - це мереживні люди, і один раз складається пісня буде виконана багато разів, реклама мене серед людей.

Як тільки я зробив набір, я збираюся поширити слово навколо того, що дракон є блювотою, щоб дати тисячі золоті монети для всіх, хто приносить голова дракона мисливця в печеру. І я буду оплатити чесно - дайте їм все частіше.

Навіть найважчий дракон не може бути впевненим, що ніхто з його сім'ї і друзів не буде захоплений ворогом. Якщо, на жаль, така річ буває, я не дрочить в хутрі до стін міста, де були захоплені мої родичі, заливають вогонь і бігають в стрілки. А замість того, я знаходжу на материнку, де чума виходить, збираємо десятки трупів там, доводять їх до стін міста і просто поясню тим людям, які з них знайдуть, якщо полонини не випустили відразу.

Принцип відгуки завжди працює. Якщо мисливець використовує захоплені дракони, як приманити мене, то коли я порятунку дитини, я можу використовувати його як приманити мисливців.

Якщо я можу переходити в людину, то його часто використовують. Наприклад, знайти поганий сиріт, який мріє стати саркером, дати йому можливість втілити його мрії, і через кілька років Я покажу секрет, що, як тренувальний саркер. Дракони планують все на роки, щоб прийти, не знаю?

Я побачу про своїх супротивників. Маленький ельф з хрещенням набагато небезпечніше, ніж десять тролів з клубами, і все разом вони варять нічого, ніж незрівняний майстер. Не єдиний дракон загинув від зайвої скромності.

Якщо я дійсно потрібно влаштувати лавру в громадському місці, я переконаний, що це величезна печера ом'яного виду, з в'їздом у вигляді зламаного дракона рота, освітленого червоними світильниками, і що гейзер обов'язково занурить поруч. Всередині я підготую все за рекомендаціями Кодексу Божого Господа, і сам поселиться кудись більш затишним.

Найсвіжіші точки будь-якого дракона є дітьми. Ось чому у мене немає. Я навіть напишіть постер у величезних літерах, «Навколо Дракону тут», і поставте його в вхід в печеру. Однак, коли друг і діти літати, щоб відвідати мене з секретної гірської лави, я не покажу їм цей плакат.

Що таке дракон, що його вороги не повинні? Це право: золото. Я зроблю з королем, щоб випустити паперові гроші назад мої дорогоцінні метали. Як тільки це сталося, я стане Федеральним заповідним банком, і вся королівська армія захистить мене.

Головною причиною ентомності між людьми і драконами є ревнощі. Люди, які хочуть літати, жити протягом тисяч років, мати мудрість і силу. Тож я збираюся розвивати міф, що дракони крихітні люди. Це найкращий засіб для комплекса нижчості.

Незважаючи на те, що дракони є потужними і мудрими, не можуть потрапити уздовж тієї ж області з людиною. На щастя, дракони мають перевагу бути дуже мало. Я впевнений, що всі мої родичі читають цю книгу порад і дізнаються, як застосувати бездоганну стратегію поділу і підкорення.

Після декількох років не буде більше драконів.