Щоденні ноти

Хочу попередити вас, як учитель, як жінка, і, нарешті, як мати, що ваша дочка потребує очей і очей, в реалії похилості її природи. (Шкільний щоденний запис)

Слобода дівчина. Будь ласка, введіть дію зараз. (Шкільний щоденний запис)

Намагатися навчити сина поваги жінці в мене або покінчити. (Шкільний щоденний запис)

Зареєструватися Я, Стригін Аркадій, студент 2-го класу, зобов'язаний дотримуватися безпеки, тобто не бігти по школі, оскільки школа знаходиться в надзвичайному стані. Стригін. До уваги батьків.

Будь ласка, покажіть мені, де кінна сила знаходиться в машині. (Шкільний щоденний запис)

Ось я подумав, що я підняла свою дочку погано, і вона має поганий вплив на однокласників з її манерами. Але коли я був школяркою, мій спосіб був ще гіршим. Проте не завадили мені стати дружиною великого відповідального працівника. (З виступу на батьківському комітеті)

Студенти продовжують покращувати свої два. (Педагогічна рада)

Учитель Кошкін дарує сина незбережений. Я скаржався на Роно, не було ніякої дії. Я попрослю вас перенести вчителя Кошкіна до школи, де навчаються діти цих Роно. (Команда)

Я, Філатов Женья, не прийшов до школи, з якого я був злий і без батьків, вони сказали, що вони не дадуть мені в тому, що я не знайшов своїх батьків в усіх місцях, я знаю, де вони зазвичай пити. (Від студентського свідчення)

Ваша дитина страхує козячу більше мене. Фізіологія. (Шкільний щоденний запис)

Весь клас був закручений, не звертаючи уваги до вчителя. (Шкільний щоденний запис)

Амбігучно дивиться на дошку. (Шкільний щоденний запис)

Я затягував поросят елементарних школярів. (Шкільний щоденний запис)

Він здавав вчителя. (Шкільний щоденний запис)

Я обдурив на B. (Шкільний щоденний запис)

Шановні друзі! Вчити дитину стрибати над козою! (Шкільний щоденний запис)

Я не навчав сина. На прикладі матері, які навчалися з неї, (З виступу на батьківському комітеті)

Андрій категорично не відвідує французькі уроки, розповідаючи мені, що він не збирається піти в Париж через дефіцит сімейного бюджету. (Шкільний щоденний запис)

У першому класі кожна дитина дивиться в уста, а потім в будь-якій точці світу. (З виступу на батьківській зустрічі)

Я кинувся мій ніс в чужому малюнку. (Шкільний щоденний запис)

У зв'язку з недбалістю деяких студентів я не можу почати нову тему і за другий місяць я зберіг весь клас на горщику! (Зняття мови вчителя)

Як лідер класу Сергія, потрібно зустріти вас в будь-який зручний для вас час, зокрема 6 грудня о 16:30. (Шкільний щоденний запис)

Немає мату. (Шкільний щоденний запис)

Лариса стала прихильником не тільки у хлопчиків, але й у вчителях чоловічої структури. (Шкільний щоденний запис)

Я не люблю її достатньо, щоб ходити з нею і боятися тримати її в м'яких місцях. (З пояснення студента)

Стопили однокласник від зняття кози. (Шкільний щоденний запис)

На урокі малювання студент Васильєва почав відірвати голову студента Гришаєва і практично знімати. Заувага. (З альбому class Magazine)

Повернути непристойне слово на стіл на честь однокласника. (Шкільний щоденний запис)

Учні повинні бути відроджені. Тут школярка навчить машину Калашникова зібрати і розібрати, і це, ви згодні, завжди буде корисним в житті. (Від телевізійного зовнішнього вигляду)