Кошик

Привіт, шановний психіатр. Моя назва - Вероніка.

Ви знаєте, я маю дивну сексуальну проблему, і я хочу розповісти про це. Так слухайте. Одного дня о 24 годину я пішов на будинок і пішов на прогулянку. Сильний вітер вивів з темних алей, і раптом я бачив його, його ім'я був Adolf і він був просто страшним! Я прокинувся на великому ліжку, ноги м'які. На робочому столі була свічка, і добре спалюється зовні вікна, встановленого на вогонь по пошкоджених вакетах, і серце тепер...
Далі все відбулося швидко - він вийшов з ванної кімнати, повільно знімаючи його черевики і піддав його волосатий грудей. О, ви мій маленький масив, він сказав і прийшла ближче.
Я дуже хворий. В останній момент я встиг поглянути на очі кольори щастя і радості, і знову кинув голову. Сила. Збережно я чую, що ви кинути 28 паличок, huh?
Я не знаю, що сказати, але тільки сказав: Фольк бачить фольгу з лока! Потім він почав поцікавити живіт і з'явився вниз і нижче. Нема! Він отримав до цього пункту... Він отримав погану в руці, чому? Можливо, це новий напрямок хавінізму, але було мало часу для міркування. Я стрибав з ліжка і побачила картину з нього голий чоловіком. Чоловік Михалков. А крім того, він його собака. Збочений, я знав, що прямо зараз. Так я стрибнув на підвіконня. Що таке жах! Я стояв на 7 поверхових карнизах. Я закрив очі і стрибнув!

З повагою, психіатр, Вероніка