680
Запропоновані оголошення
Відеотапи з персональної колекції, продажу або зміни в горілці 1: 1.
Вино. Ви можете спробувати це, якщо ви купуєте його пізніше. (Постер Селлера)
УВАГА! Зійшла собака! Білий лапсог! Вступ! Шукайте заявку на «Cat Theater» на Кутузовському проспекті.
Водонепроникна вода. Вхід з пр-т Спайсі.
Делі. Горіхи всіх видів. (Земля)
Не промийте голову яйцями в бані!
Гарячі чебуреки з гарантією.
Громадяни! Автобус по приїзду пізній через затримку.
Адміністрація. (Анонси на автовокзалі)
Пасажири, будь ласка, перейдемо. На спині вони скаржаться, що ви не можете потрапити в кишеню. (Оголошено провідний диригент)
Громадяни, які надягають взуттям для ремонту, підберіть її найближчим часом, які не візьмуть, візьмуть на штовх. (Анонси)
Дами, які виглядають на вікнах, будь ласка, не важить, так як скло є накидом і товар не видно. (Анонси в ювелірному магазині)
Ми виготовляємо автомобільні ключі. Коли ми втратимо наші ключі, ми відкриваємо наші автомобілі. (Адвокаційна афіша)
Я подарую жінку з козячим готелем в с. з садом і фермерськими будівлями в природі. Я здивую ще одну жінку, щоб жити в місті.
Зв'язатися з нами Оптова і невелика оптова торгівля. (знайомитись з каталогом)
Комоди! Хто все йде на черепахи, зайдіть так, щоб ви могли швидко закінчитися.
(Нюрсе рентгенівське оголошення)
Комоди! Помилка розміщується тільки на першому лідеру. (Персональне оголошення)
Комоди! Купуйте підписки, ви скорочуєте свій обід. (Анонси в їдальні)
Обов'язковий догляд за кладовищем. Продається квартира на місці роботи.
Для собаки потрібна порода. Заспокійливий 120 рублів плюс корм для собак.
Унітаз закривається на п'яні.
У ванній кімнаті є дитячі та дитячі ліжка.
Шановні колеги! У зв'язку з підйомником Гусєва тимчасово не працює до будь-якої дати.
Шановні пасажири! Новомихайлівка-Глубокая поїзд знаходиться приблизно в невизначений час.
Шановні відвідувачі! Не залишайте гроші, гребінці, документи та ін. у вашому паті. Увімкніть товари, залишені в кишені, не повертайте! (Анонси в шафі к/т)
Шановні друзі! У цьому місяці магазин не працюватиме через те, що продавець є алергією для клієнтів. Адміністрація.
Шановні друзі! Ми робимо термінові ремонти при наявності відвідувачів протягом 24 годин.
Шановні друзі! Для того, щоб не затримувати черги, приклеїти мову лаборатора заздалегідь і показати його всередині. Повідомлення про надання послуг з охорони здоров'я
Шановні тури! Якщо у вас є вечеря, ви можете їсти їх на вечерю.
Я з запасу. (Анонси на столі)
Вона залишилася на п'ять хвилин. В час (Повага в офісних дверях лікаря)
Ви отримаєте ваші фотографії в тиші. (Фотопавильйон оголошення)
Фотограф не несе відповідальності за вираз обличчя на фото. (Анонси на фотостудії)
Кошти і гроші в шафі не дарують! штраф від 50 рублів. (Анонси в басейні)
Так ви можете приїхати, як ви платите. (Бус плакат)
Шахи, Ping-Pong та інші неспортивні ігри. (Лібрай каталог планшет)
Школа навчить вас жити протягом 10 років, тепер життя навчить вас. (Постер в школі під час останнього виклику)
Камін добре прогріває. (Поставки в магазині)
24-30 листопада на РФСР Кубок відбудеться в Барнаулі, в якому найсильніші шахи республіки візьмуть участь.
Громадяни! Не загорніть міст, він обслуговує вас! (Педестріанський знак міст)
Якщо хтось знайшов сенс життя, писати, можливо, це один я втратив.
Вино. Ви можете спробувати це, якщо ви купуєте його пізніше. (Постер Селлера)
УВАГА! Зійшла собака! Білий лапсог! Вступ! Шукайте заявку на «Cat Theater» на Кутузовському проспекті.
Водонепроникна вода. Вхід з пр-т Спайсі.
Делі. Горіхи всіх видів. (Земля)
Не промийте голову яйцями в бані!
Гарячі чебуреки з гарантією.
Громадяни! Автобус по приїзду пізній через затримку.
Адміністрація. (Анонси на автовокзалі)
Пасажири, будь ласка, перейдемо. На спині вони скаржаться, що ви не можете потрапити в кишеню. (Оголошено провідний диригент)
Громадяни, які надягають взуттям для ремонту, підберіть її найближчим часом, які не візьмуть, візьмуть на штовх. (Анонси)
Дами, які виглядають на вікнах, будь ласка, не важить, так як скло є накидом і товар не видно. (Анонси в ювелірному магазині)
Ми виготовляємо автомобільні ключі. Коли ми втратимо наші ключі, ми відкриваємо наші автомобілі. (Адвокаційна афіша)
Я подарую жінку з козячим готелем в с. з садом і фермерськими будівлями в природі. Я здивую ще одну жінку, щоб жити в місті.
Зв'язатися з нами Оптова і невелика оптова торгівля. (знайомитись з каталогом)
Комоди! Хто все йде на черепахи, зайдіть так, щоб ви могли швидко закінчитися.
(Нюрсе рентгенівське оголошення)
Комоди! Помилка розміщується тільки на першому лідеру. (Персональне оголошення)
Комоди! Купуйте підписки, ви скорочуєте свій обід. (Анонси в їдальні)
Обов'язковий догляд за кладовищем. Продається квартира на місці роботи.
Для собаки потрібна порода. Заспокійливий 120 рублів плюс корм для собак.
Унітаз закривається на п'яні.
У ванній кімнаті є дитячі та дитячі ліжка.
Шановні колеги! У зв'язку з підйомником Гусєва тимчасово не працює до будь-якої дати.
Шановні пасажири! Новомихайлівка-Глубокая поїзд знаходиться приблизно в невизначений час.
Шановні відвідувачі! Не залишайте гроші, гребінці, документи та ін. у вашому паті. Увімкніть товари, залишені в кишені, не повертайте! (Анонси в шафі к/т)
Шановні друзі! У цьому місяці магазин не працюватиме через те, що продавець є алергією для клієнтів. Адміністрація.
Шановні друзі! Ми робимо термінові ремонти при наявності відвідувачів протягом 24 годин.
Шановні друзі! Для того, щоб не затримувати черги, приклеїти мову лаборатора заздалегідь і показати його всередині. Повідомлення про надання послуг з охорони здоров'я
Шановні тури! Якщо у вас є вечеря, ви можете їсти їх на вечерю.
Я з запасу. (Анонси на столі)
Вона залишилася на п'ять хвилин. В час (Повага в офісних дверях лікаря)
Ви отримаєте ваші фотографії в тиші. (Фотопавильйон оголошення)
Фотограф не несе відповідальності за вираз обличчя на фото. (Анонси на фотостудії)
Кошти і гроші в шафі не дарують! штраф від 50 рублів. (Анонси в басейні)
Так ви можете приїхати, як ви платите. (Бус плакат)
Шахи, Ping-Pong та інші неспортивні ігри. (Лібрай каталог планшет)
Школа навчить вас жити протягом 10 років, тепер життя навчить вас. (Постер в школі під час останнього виклику)
Камін добре прогріває. (Поставки в магазині)
24-30 листопада на РФСР Кубок відбудеться в Барнаулі, в якому найсильніші шахи республіки візьмуть участь.
Громадяни! Не загорніть міст, він обслуговує вас! (Педестріанський знак міст)
Якщо хтось знайшов сенс життя, писати, можливо, це один я втратив.