АКТ

У PBX було кілька кабельних задач і мій телефон не працює протягом трьох днів. Телефоністи викопують траншею в дверцятах, прямо посередині тротуару, щоб в умовах осінньої пишності вона могла подолати тільки вертольотом. Вони можуть бути завантажені, не кажучи вже про те, що ніхто не може викликати, і ніхто не може досягти мене. У мене була мрія про дзвінок у ніч.

- Захопити ліворуч! Хто не буде пити в цей час? Що таке терміновість? - Я занурився як я підійшов апарат, - Ale!

- Привіт, ель. Я вирішив закінчити життя самогубцями.

- Гей, я тут? Я вирішив, що це логічний висновок.

до Чи є послуга довіри?

- Довірити мене, але вірити мене! Не дивлячись на те, що ви шукаєте, я вже в ліжку, і тут ви захочете.

- Чому не працює служба?

Ні, тільки з дев'яти до вісімнадцяти, обід з дванадцяти до тринадцяти.

Що, якщо я хотів піти в інший світ?

до Сонце важко. Так ви не збираєтеся там. Зателефонуйте мені після дев'яти, я розповім вам не. Я оплачена година і тільки оплатити робочі години. А на про боно, дивимося на інші качки.

до Дякуємо! Я вже вмирає. - У трубі з'явилися палички.

Я набрав номер ATC.

- АТС слухати.

- Послухайте номер телефону, чому ви відправляєте мені номер служби довіри.

На лінії зламався кабель. Вранці ми з'єднаємо. Який номер телефону?

- Викрутіть! - Я прокинув трубу на важелях. Прогулявся по кімнаті, переходив в клас, позбавляючи трохи необхідності і переїхали в сторону ліжка, так як знову занурився телефон.

- Але це те, що служба довіри?

- Хто, що висить?

до Ні, вирізати вени.

до Собака побігла на інший укус?
до Він не собака, він прохолодний хлопець.

- Ваш прохолодний хлопець статтєві зв’язки вашої дівчини, так класний, у всіх отворах, і ви будете зрізати ваші вени. Що робити з кухонним ножем?

- Не разор.

- Я не рекомендую брита, бажано кухонного ножа, практично знизився.

- Чому?

- Я не знаю. У вас буде більше крові.

- Я рубав кров.

- Потім повісити себе.

- У мене немає канати.

- Ви отримали завісу?

- Зайдіть його.

- Вішай себе.

- Карніз не може прийняти його.

- Ви зав'язуєте її до люстри.

Я бачу, мій мама дав мені її.

до Який ваш час, не ви?

до Не патологія. Ви так весело! Чи можна зустріти?

- Ви запитуєте на паличку чаю?

- Уг.

до Що про вени, ви думаєте перехрестити їх?

-Примітка.

Я сидю тут, чекаю, щоб ви перемістили коні, і тут ви неохоче? Чи можна вирізати вен, ху? Ми оплачуємо в моргу, чим більше фортепіано, тим вище норма.

- Ха-ха-ха, ви оригінальні, ми можемо зустрітися?

Але я повинен попередити вас, я одружений чотири рази, у мене є вісім дітей, шістьдесят дев'ять онуків і два правих жінки, не підрахувавши численні господині. Але все, я можу одружитися з вами. Я кохаю свої сиськи.

- Як телефонний дзвінок. Ха-ха-га. Вони невеликі.

- Булшит. Ми підемо до круїзу, ми підемо до Силіконової долини. Ті sissars йдуть, щоб отримати дійсно класний, ви будете мати багато задоволення. Оцініть ім'я бюстгальтера, прізвище та вимір.

- Чому?

до Що робити? Я кладу тебе в лінії. Ви думаєте, що ви зустрілися з вами. Ось рядок. Так, де ми маємо вільний час. Так, наступного місяця, п'ятнадцять. Я сподіваюся, що ви не маєте свого часу? Ви будете вимити і за допомогою сифілісу. Ти і я буду разом.

до Дякую, Я не люблю лінії. Все правильно, я зв'язаю вас пізніше, реж.

Я не хочу спати більше. Я пішов на кухню і зробив каву. Ще один дзвінок.

- Здрастуйте, дякуємо вам за виклик! - Я відповідав, намагаючись поговорити з важливим акцентом, - Що ми зробимо: повісити себе, посолити себе, отрути себе, вирізати наші вени, стріляти себе? Ми маємо найбільший вибір аксесуарів для самогубців: шовкові мотузки, милі з найкращою французькою косметикою, красиві отрути з еко-натіпалів, зібраних в Тибеті, титанові бритви для переправлення вен з кращих європейських виробників, мультимедіа джакузі з електричним шоком ...

до Чи є послуга довіри?

- Так, це послуга довіри, говорить Вам сертифікований фахівець, який навчається в Лос-Анджелесі, д-р Андрій Краморський. Ми працюємо над кращими західними технологіями довірчих послуг, надаємо людям, які злилися на самогубство. Якщо ви не змогли закінчити своє життя самостійно, ми можемо надсилати сертифіковані вбивці, які допоможуть вам за внесок. Ви також можете замовити всі ритуальні послуги...

Ви тут заховані бургери, ви filthy hawks!

- Мін не розуміється. Це справедливий бізнес. Бажання наших клієнтів – наша відповідальність. У вас є факс? Ми надішлемо Вам ціну наших послуг. Не забудьте відвідати наш сайт в Інтернеті: DIBLE U, DIBLE U, DIBLE U, точка, самогубство, точка ...

- Пошкоджено, це все більше. Близько законопроекту. Ви слухаєте і ви не хочете загинути, вони кладуть трубу в кінці.

Я отримав деякі ебать кави. Ще один дзвінок.

- Привіт! Довіра послуга полягає в тому, щоб ви зрозуміли. Розкажіть мені.

- Розкажіть мені що?

до Як ви прийшли до життя, як це? Якщо ви не хочете жити, розкажіть жарт.

- Ну, скажемо, що дівчина пішла.

Я зателефонував годині тому від дівчини, яка збігла з собаки в інший бітч. Чи можу я дати вам свій телефон, ви згубилися?

до Що таке довіра? Хто? Психолог або священик?

- Ніна на пологовому поході, а психолог і його дружини борються весь час, вона відірвала від нього, викликаючи його психо, він ate кілька пакетів таблеток, тепер він лежить в реанімації. Я лікар-патолог. Знаходимо швидше, і я все ще працюю - одна бастард знімала себе в бошці і куля зловила там. Він не може стріляти прямо, тому тепер він не повинен потренувати його отвір черепа і подивитися на це дамська куля.

- Чи є ви дитина?

до Що таке пекло? Все серйозне. У вас є багато кульок, щоб стріляти, або ви повинні подивитися на мене.

- Я змінив мій розум, знову.

Тоді я пам'ятав, що ви можете завантажити e-mail і перевернути на комп'ютер, коли інший дзвінок вийшов.

- Але, надійний сервіс?

- Вона. Як ви вирішили піти в інший світ?

- Вимкніть балкон.

до Який підлогу?

- Четверта.

до На четвертому він буде стрибати. Ось мабуть, першокласники, не асфальт.

до Тут кущі.

до Ми отримали від двадцяти до харчування.

Наприкінці.

- Ви знаєте, що це зручно для наших друзів в рятувальній службі. На четвертому ви збираєте руки або ногу. Якщо ж євреї залишається живим, то потрібно буде врятуватися, вийнята, IVs, реанімація, в цілому, ви знаєте, скільки неприємностей. І з тих, хто вас змащує на асфальті, автомобіль прийде, поставить вас в келетну сумку і це. Це просто пісок подвійний, який посипає мокре місце, і це як ніхто не сталося. Ну, за домовленістю, ти стрибає з двадцяти.

- Немає стрибків.

- Чи слабкий він?

- Скарга.

до Він також називається суїном. Ви були неправдиві, ви не повинні називатися не в сервісі довіри, але в презентації "Добрі нічні діти". І нехай сніфле з вами вночі. І ми робимо реальний самогубець. Не витрачайте свій час, kamikaze повинен викликати мене прямо зараз.

- Вибачте, я хочу жити,

Нарешті, я отримав на комп'ютер і просто потрапив до ключів...

Чи ви будете вмирати або вбивця?

до Вибачте мене, це телефон хлопець від PBX.

до І я думав, що Ваугхан, який взяв два шматки зеленого і зламаного. Звуки аналогічні. О, приходь на, людина, швидше труба, я отримую гаки в джакузі.

- Я чекаю телефону, тому що кабель зламав, вчора закон був порушений.

до О, ви загрожували мій телефон? За четвертий день я не можу отримати факс з Цюріха, щоб дізнатися, чи вони були тріщинами кокаїну або ні. Дивитися для мого брата, щоб мати всі ціпонька. Зустрінеш з вами брата, вона подарує вам кабель в спині.

до Не хвилюйтеся, все буде в кущі.

- Так, і не забудьте поховати отвір там, або ваш брат буде вбити вас там. Моя «Мазда» вже третій день на Прикольі, не може пропускати траншею.

Не хвилюйтеся, все буде зроблено.

- Приїжджайте, людина, віджиміть свій шлях.

Це світло. Кава припинила роботу і зробила мене сонним. Я вимкнув комп'ютер і пішов на ліжко. Я просто впав, як телефонний дзвінок знову.

- Хто пекл не може п'яти?

- Привіт, це Марина.

до Яка пекла марина на сім ранку?

Я назвав вас на ніч, я хотів перетнути свої вени.

- Ну, що ви чекаєте, поспішаю, я отримую спати?

- Так, я нічого не хочу різати. Я просто назвав C.I.A., і вони сказали мені, що вони мали свій телефон на всю ніч. Я на PBX. Телефон розповів мені про те, що вони використовували. Я знайшов тебе. Ви знаєте, я люблю тебе.

- Ви не для мене.

Ви врятували своє життя і зараз я отримаю тебе.

до Не відштовхуйте його назад, оплачуйте його назад. Я хочу спати. Весь день, я отримав від поліцейського, і всі повинні бути збережені від самогубства. Зателефонуйте мені на ніч, я добре спати, і я надішлемо вам всю форму і подалі. Ви отримали справу?

- Гаразд! Доброго дня! Щиро дякую.