549
Рекламні жарти
Я не був президентом. Я курив пакет сигарети Прикріпити, але мій аташе ніколи не зробив. І тільки тоді, коли я відвертаю пиво «Кобель», я відчув, що це, здається, починає діяти.
І сказав Сепент на Єву, "Подивитися те, що красиве яблуко! Так і ви будете любити боги, знаючи добре і зло.
Снайка стала першим рекламодавцем.
Ви все ще віруєте в Христа? Далі ми приїжджаємо до вас. Allahu Акбар!
Коли інші кролики вже давно закінчилися, і кілька разів, кролик Energizer продовжує працювати, працювати і працювати.
Плавання в морі є законом життя.
Ви повинні бути гордими: Закон Фостера.
Тисячі власників радіо Pepsi купують мільйони пляшок в надії пошуку Pepsi Batteries.
до Де ти?
- Я відвертаю пиво.
Сорочка суха і не волога.
- Виглядайте свої штани.
Підключіть новий тарифний план «Dietel» - і улюблених босів кожні 5 хвилин зателефонуйте досвідченим телефонам.
М'ясний будиночок Бородіна розкрив секрет першого справжнього молочного ковбаси. Виходить, що потрібно додати м'ясо до неї!
до Ви хочете дізнатися, як поцілунати? Поставте мову на 4242!
І сказав Сепент на Єву, "Подивитися те, що красиве яблуко! Так і ви будете любити боги, знаючи добре і зло.
Снайка стала першим рекламодавцем.
Ви все ще віруєте в Христа? Далі ми приїжджаємо до вас. Allahu Акбар!
Коли інші кролики вже давно закінчилися, і кілька разів, кролик Energizer продовжує працювати, працювати і працювати.
Плавання в морі є законом життя.
Ви повинні бути гордими: Закон Фостера.
Тисячі власників радіо Pepsi купують мільйони пляшок в надії пошуку Pepsi Batteries.
до Де ти?
- Я відвертаю пиво.
Сорочка суха і не волога.
- Виглядайте свої штани.
Підключіть новий тарифний план «Dietel» - і улюблених босів кожні 5 хвилин зателефонуйте досвідченим телефонам.
М'ясний будиночок Бородіна розкрив секрет першого справжнього молочного ковбаси. Виходить, що потрібно додати м'ясо до неї!
до Ви хочете дізнатися, як поцілунати? Поставте мову на 4242!