Фіксація автомобіля

- Гаразд, щоб замінити мене маслом, фільтри, колодки і дівчата в салоні. Далі: мотор - регулювання, підвіска - зміна, радіатор - ущільнення, таргани - видалення, сміття може - вийняти, стелю в машині - миття. Перевірити переднє сидіння на падінні, або дівчата скаржаться на розпад.

* * * * * * * * * * *
до Допоможіть мені, будь ласка! Моя автомобільна колечка прийшла. Чи можна ви поставити його назад?
до Де колесо?
- Тут я кладаю його в сумці снігу, і прямо до вас, повний газ. Збережіть свій автомобіль!

* * * * * * * * * * *
до Звертайтесь!
- Ну.
Ви ремонтуєте авто?
- Ну.
до Як експерт, радимо мені.
до Що відбулося?
- Ну, я не маю автомобіля. Вчора я пішов, швидко так – “W-W-W-W-W-W-W!” і сьогодні я не ходив в будь-який час.
- Чи спінінг коліс?
- Ноп.
- Гаразд. Ну, це може бути щось з колесами. Хороший автомобіль зазвичай має колеса.
до Що ми робимо?
- Колеса? Вам необхідно ремонтувати, розібрати, збирати, дивитися... Ви коли-небудь змінили повітря в шинах?
- Не зробив.
- Ти божевільний! Це ті ж колеса, які зіпсують! Дайте мені гроші, ми замінимо повітря! Ми отримали каністра з Фінляндії.
- Нат ... І більше...
до Що ще?
- Щось вона зробила, коли вона...
- "W-W-W"?
- Так, вона надала багато газу. Чи можна подивитися на карбюратор?
- Чому не приходять. У вас немає карбюратора!
- Як?
- Ну, ви отримали інжектор.
- Як це?
- Ну, що, безпосередньо в циліндри, безпосередньо впорскування палива.
до Що ви не бачите карбюратор зараз?
до Ні, ви не можете зробити це більше.
- Чи повинен я?
- Ставити те, що?
- Ну кладемо карбюратор, а потім див.
- Це може бути ... Чому?
до Він їсть багато!
до Ні, що це не божевільна робота. Ми робимо щось інше. Думаю про це.
- І більше...
до Що ще?
- Ви знаєте, у мене є зчеплення педал десь весь час не виходить, вже з четвертим приводом. Я маю на увазі, я... У мене також є подряпин на двері...
Прямо ніщо, вона загоює себе. І ось як пересадити карбюратор до вас - девіл знає його...

* * * * * * * * * * *
- Новий російський прийшов до нашої майстерні. Його автомобіль чудовий, і він всі зморшки, не існує іскрів на очах, його голова приварюється на всіх, не зрозуміло, як він взимку з такою кризою головою! Підгузники не викладають! Ну, досить мертва людина, а рік закінчення – про вісімдесяти, добре, а не старий.

* * * * * * * * * * *
- Що таке Volvo?
- Мін.
- Чому виникає відступ у спині крила?
- Де? Немає зуба!
до Що ви думаєте, що це? (Диває крила важким молотком.)
до Так, дійсно, дент ...
- Ми ремонтуємо його?
до Так, звичайно,
до Що про бампера?
до Що про бампера?
до Це корінь бампера! (Прийміть ноги проти радіатора і відриває передню бампера.)
- Дійсно...
- Чи ми збираємось ремонт бампера, теж?
до І бампера.
до Що про капюшоні?
- Ви знаєте. Автомобіль, звичайно, є wreck ... всі... Але ви закріплюєте тільки задні крила, передню бампера і... Тепер, очевидно, фари. Немає необхідності. Я відремонтую все інше. (Leaves)