1,1 км Візьміть 24 коробки презервативів і ненав'язливо поширте їх на інших візках клієнтів. 2,2 км У розділі товарів для дому встановіть всі годинники сигналізації, щоб вони дзвонили кожні 5 хвилин. 3. У Використання томатного соку, зробити шлях на підлозі, що веде до туалету. 4. У Переміщуємо знак «Купити - вологий підлогу!» на місце, де підлога покрита килимом. 5. Умань Поставте намет в туристичну секцію і розкажіть інші клієнти, які ви будете раді запросити їх в будинок. Намет людини, який приносить подушки з меблевої секції. 6. Жнівень Коли продавець приходить до вас і просить, якщо вона може допомогти вам, починайте кричати гучно і попросіть її: "Збережіть мене самостійно!" 7. Про нас Поверніть одну з камер безпеки, щоб ви і подивитеся на неї, як дзеркало, забравши ніс. 8. У Шукаю набір кухонних ножів, попросіть продавця: «Чи можу я купити заспокійливі таблетки тут?» ? 9. Навігація Прогулянка по супермаркету з пряним поглядом, збиваючи тюнінг з фільму «Міссія неможлива». 10. Приховати за одягом, і коли хтось перестає дивитися на них, починайте збивати, візьміть мене! Візьміть його. Я! 11. Коли ви почуєте рекламу в супермаркеті, сидите в феталовому положенні і шаут, "Ох, сором'язливі, ті голоси знову!" 12. Зайдіть в гардеробну і після того, як звідти: «Чому ти!» Туалетний папір тут!