Печера Бетмена в підвалі будинку (5 фото)

Вентилятори коміксів Бетмена відмінно запам'ятовують секретний абод, розташований в темряві - BatCave. Зображення секретного гроту протягом багатьох років перемішувала уяву американця, яка все одно вирішила будувати Баттав у своєму будинку.

38-річний Афіша Мир, який є правовою дружиною і батьком двох синів, не забували дитячих хобі: чоловік продовжував збирати комікси і фігури супергерої. Його хобі поділилися 13-річної Данила і 9-річному Захарі, який допомагав батькам постійно поповнювати збірник журналів і фігурок.

р.

Кріс часто включив себе в підвалі, щоб подивитися будь-які публікації від дивного погляду дружини. Одного разу людина дивилася ще одну комічну смужку Бетмена, яка відволікала і відкидала простору шафу з абсолютно різним виглядом, вражаючи, як його укриття перетворюється в Batcave. У великогабаритних планах свого батька були захоплені синами, але дружина Йоанна дещо реагувала. «Мої дружини, як тільки я почав говорити про свій майбутній проект. Йоанна мовчало пішов з кімнати, але потім повернулася назад і сказав мені, що якщо я можу платити заставу, я можу це зробити теж. Як тільки Джоанна благословила свій план чоловіка, ентузіазмічно встановити для роботи.

Більшість часу американці приймали підкладку стін з полістиролом, імітуючи стіни печери, потім він оснащує домашній кінотеатр в окремому приміщенні, привезені стійки і розміщені на полицях улюблених фігур супергерої.

«Я спробував отримати якомога ближче до оригінального. Наприклад, вхід до Batcave можливо тільки шляхом натискання кнопки, розташованої на батті Шекспіра. У окремій ніші я встановив лайм-розмірну репліки костюма Бетмена. Я змогла зробити це, тому що я поєднував офіс супергероа і розважальний центр, пояснив Афіша Мир під час екскурсії підвалу. Американець не приховує суми, що витрачається на відновлення шафи і погоджується, що вартість ремонту йому 118,000 доларів.

Джерело: en.focus.lv