The Білявка щоденник

Я отримав машину.
крихітна, очна керма є настільки красивим. Дад.
Я не дивився, бо я не знаю, що це було важливо. Не стовбур.
Не забудьте купити рогатку для дзеркал в кольорі тумб.

Четвер, 15 квітня 2004 р. 9:27 ранку
Ранок почався з зустрічі з ручним, міцним офіцером. Він тільки має подряпину. Моє крила відступається. Що таке вразливість вранці, щоб дізнатися про автобус Федеральної служби безпеки. Idiot не дивиться

П'ятниця, 16 квітня 2004 10:28 вечора
Я не розумію, як увечері всі ці незручні чоловіки побачили мій новий красивий сірий туш, що робить очі глибокими і красивими.

Вони пішли і зв'язали мене в ecstasy, blinked... Потім одна заспокійлива людина зіпсувала настрій і запустив, що тільки фольги приводять на 7 п.м. на Садові кільця з високими вогнями.

Не здавалося б, розмір...

Вівторок, 20 квітня 2004 р. 9:40 ранку
Я проживаю всю ніч. Увечері я побачила страшну спалах на панелі.
Червоний автомобіль з ключем. Кріплення і щітка. Я пішов на службу в 7 ранку.
Майстер з красивими біцепсами сказав, що це був своєрідний іммобілайзер я не помітив раніше. Людина, менш snobbery, я не лікую вам умови про новітні технології реслінгу та безконтактні антицелюлітні програми на основі невеликої фізики розряду. Я відхилений сервісом. Рогоги.

Неділя, 25 квітня 2004 10:56 ранку
Я. Патетичні зв'язки. Тепер я знаю, що якщо ви хочете, ви можете приїхати з ручним гальмом.

Четвер, 29 квітня 2004 10:58 ранку
Увечері вона пришивала красиву білку на антени. Поза «69»
Це один на молоці, він виглядав дуже ніжним, явно не бум. Я не дізнався, що це було, але я вирішив його зустріти.

11:37 вечора
Майстер БП в кутку Вернадського і Удалцова. Клініка нейрохірургів
На відкритому повітрі, не ст. Як я знаю, що кришка газового бака відкрита під кермовим колесом в районі лівого коліна з під спідницею.

Браш. Ви, юнака зелена, яка нічого не означало. У мене є захисний рефлекс.
Планування я про отримання мийки в суботу. Хто знає гідне місце в області метро університету зі стабільною нервовою системою?

П'ятниця, 30 квітня 2004 р., 9:18 ранку
нудна історія про паркомісця
Цей хобі в корпоративній парковці ніколи не з'ясував, чому мій новий автомобіль має чорну стрічку на дверному диску.

Тому що кнопка з Англії піде на інший тиждень. Що таке.
Що я думав, що я думав, що я не мав центрального замка на моєму ключі. Так, hobbit, блондинки думають занадто, але тільки коли вони вийшли з машини. Як я блюв її? Я був здивований, що якщо всі штекери повинні бути витягнуті, то що про чоловіків, які не мають гарних втомлених нігтів? І стрічка чорна, тому що синя на сріблі виглядає дефіантно. Чому б не зробити це? Так що волога в електроніці не виходить, машина розумна, думає, на відміну від вас, ковпачок. Ні, вона не блондинка, вона парковка гальма, вона просто думає, як це.

10:25 я
Покупка стовпчиків. Мужлан в Техносилі на вулиці Будівельників, сказав, що якщо ви кладете в мій Mikra і задньої плями, вона буде поводитися як гамстровий кілограм TNT.

Я побачила весь шлях над хамстером з такою страшною долею.

Субота, 1 травня 2004 9:46 ранку
Я збираюся до мийки. Я подарую радість працівникам на день.
твердість. Пощастити будуть фахівці в мийці Турчанінов провулок за улюбленим басейном "Сайгулл".

Повернутися назад. Кричуща Таджик мута на пружинному струмі.

Середа, 5 травня 2004 10:32 ранку
Я блискучо керма перемикачем. Твіст зумів влаштувати вправо без перевороту коміра зліва.

Я знайшов, що деякі люди цінують, особливо драйвери автобуса No 28. Не схожий на блондинки.

11:16 я
Чи є люди тут з медичною освітою?
Я думаю... Якщо драйвери «альтанки» влаштовують трансфер
Брайн - світ буде добрим, він окупиться?

Четвер, 6 травня 2004 4:42 вечора
Я спробував вийти з Кутузовського проспекту чотири рази.
Але весь час я знайшов себе на невибагливих вулицях, які не повинні бути сусідніми до Кутузовського в цьому місці (але я знайшов відмінну «Святий Континент», де є свіжа рукола). Поговорили з нервовим водієм тролейбуса з короткими рогами для скидання (Я не можу вірити, що я приніс його до тика лівої очей). Шість разів вона припинила і перетворилася на надзвичайні ситуації, намагаючись порівняти атласи «Москва вулиця 2004, дорожні джеми, детури, зміни» з реальністю. Дійсність чітко не вдалося авторам атласу.

Він закінчився добре. Хороший князь на Volvo S60 відкрив секрет
Якщо ви перетворите атлас в напрямку, вам не обов'язково вирушайте в зворотному напрямку. Я пішов додому, зануривши його IQ.

Вівторок, 11 травня, 2004 7:47 вечора
Я пішов до служби про перші тисячі кілометрів. Принесіть його.
Майстер, не один з м'язами, але це не перша свіжість. Майстер дивився десь нижче мого підборіддя і урочисто сказав: «Вечіть жінку!» Я хочу! До цього! Перевірити рівень нафти. Потім майстер розрум'язується густо і збивається «шшшшцупп».

Я навчився відкрити витяжку з того ж місця, як газовий бак.
Я звернув схему, розташування зонда, що збігається червоним маркером. Потім я думав і перефарбував його синьою, тому що скляний танк був пофарбований червоним. Майстер з м'язами дала пляшку з автомобільним ароматом, запахами як мандарин. Чарівний і не чоловік.