Прогулянка по Кастельке (35 фото)

Автор розповідає про свою подорож, яка почалася в Марокко, в Касабланці.
Останнім часом він був тут три роки тому, місто змінився на краще.
Тут було запущено швидкісний трамвай, побудовано чудові пішохідні зони та було відновлено замовлення.

Згідно з планом, сьогодні ми повинні приїхати до Агадір, де навіть забронювалися на поради читачів, заброньовані найдешевший готель. На жаль, плани не прибули. На консультації читачів ми подали повільну дорогу уздовж берега і витратили багато часу. Так ми зупинилися на ніч в Ессуїрі і змінили наші плани.

01. У Ми залишаємо готель вранці... і тоді...

02. Мар Увімкніть кут... Давайте перейдемо на ... hmm ... краще! Вулична кав'ярня на кожному кроці, кожен п'є великий кафін. Сніданки на сніданок. Марокканський сніданок - це свіжовичавлений апельсиновий сік з дивовижно солодких апельсинів, плоских і відмінної свіжої кави.

03.03.2014 р. Перемістити і потім, раптом, з навколо кута доставляється довга низькошвидкісна трамвая!

04.04. Це Африка! 12 грудня 2012 року в Касабланці стартувала 31 км трамвайна лінія.

05. Мар вул. Педестеріанська. Найкраще місто.

06. Стоп.

10Р.

07. Мар Щодня в Росії будуть трамваї, як в Африці.

08. У. Квиток машини.

09.03.2015 р. Про нас

р.

10. Давайте перейдемо на вас! Це найкрасивіший магазин я коли-небудь бачив!

3610Р. 4200Р.

11. Для таких шикарних магазинів можна пробачити все місто, навіть погану плитку і сміття! Щодня, в Омську, ми покладемо однакові красиві лавки, звичайно, з дерев'яними сидіннями, щоб не замерзнути в холод.

р.

12. Люк.

13.00 р. І це підписний бар в Касабланці. Один з кращих дорожніх блоків я бачив. Щодня, Омськ буде мати власні красиві дорожні колонки.

14. Є відмінні пішохідні переправи в Касабланка. Вони захищені стовпами, вони без бордюрів. Єдина проблема полягає в тому, що драйвери не зупиняються і пускають пішоходів через. Він виглядає дивним.

15.00 р. Кіт.

16.00 р.

17.00 р.

95036934

18 років Центр Касабланка, Медіна, Старе місто за стінами фортеці. Автомобілі на старих вулицях не приводять, немає місця, тому навіть сміття здійснюється вручну.

Р

19.00 р. Місцеві жителі не дуже задоволені фотокамерою.

20. Драйвери Таксі.

95508

21.

22. Автомобілі промивають по вулиці. Перший день ми спробували довгий час знайти раковину для миття автомобілів, але все було закрито. Виявилося, що потрібно давати 2 євро на будь-який валет і вранці автомобіль буде прекрасно чистою.

23. Ми залишили Касабланка на обід. Тепер нам довелося знайти прекрасне місце для пасти експедиційних машин з наклейками. Так як ми обрали шлях вздовж берега, ми вирішили вставити авто на дикому пляжі.

24. Щоб порадувати читачів унікальними пострілами, ми приносили багато обладнання. Ось мультикоптер. Спеціально зібрано для нашої експедиції. Я сподіваюсь, що це не збиток і ніхто не побачить. Перший тест пройшов на пляжі.

25. Займали майже три години, щоб пасти авто. Я ніколи не думав наклейки були так важко пасти, особливо великі. У спеку плівка деформується і дуже важко уникнути бульбашок.

Р

26. зупинки в El Jadida, невелике курортне містечко 120 км на південь від Касабланка.

27. El Jadida має відмінні пішохідні переправи!

28. Парк.

29. Променад з тренажерами.

30. Місцеві

31. На вимогу читачів ми купуємо кавун. Вартість кавуна 15 кг (для місцевих жителів, я думаю, 2 рази дешевше). Всередині вона пуста, м'якоть невелика, але смачна.

32. Петро Льогін має кавун.

33. У Марокко прекрасні апельсини з якого соку виготовляються на кожному кроці.

Р

Джерело: zyalt.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное