З Нью-Йорка про все. Частина 3. (52 фото)

Продовжуємо новий Йорк.
У цій колекції ви побачите незвичайні стенди футбольного стадіону, чудові види Манхеттену, фотографії з Китаю та багато іншого.

Попередня частина.

р.

Площа пацієнтів СНІДу.

MV-1 виготовлена Американською компанією VPG. Призначений спеціально для перевезення користувачів колясок.

Цей автомобіль використовується в службі таксі для літніх людей і людей з фізичними можливостями "Access-A-Ride".

Як прикрасити автомобіль?

Ритуальна швидка допомога.

Будинок в Манхеттені.

На стінці пивного бару.

Знак в барі в нижній частині Манхеттена. «Пошук наших сусідів. Будь ласка, зв'яжіться з нами й

Тільки китайський може зробити такі красиві ознаки.

Ісус любить тебе.

П'ятий проспект.

Авторемонтний магазин в місті Манхеттен.

Китайський вантажівок.

Зробіть піцу в одному з найпопулярніших ресторанів піци в Нью-Йорку. На кухні тут, як в іншому місці, працюють класичні мексиканки. Офіціанти є поляками. Як і в усіх інших легендарних піцерій в місті, піца продається тільки в повній мірі, немає нічого на меню, крім неї, напої (кока-кла або пиво) приносять в пляшки, а банківські картки не приймаються. Піца там, до речі, дуже добре і вигідно.

Автомобіль з камерою від Lexus.

1 499 р.

Поліція видає штраф за куріння і відкриті ємності спирту на площі Times. Хлопці в цей момент неабашно пити їх пиво і дим. Ви можете прийняти свій час.

Стільці в магазині одягу. Деяка площина.

Я зацікавився бейсболом праворуч. І в цілому набір одягу в вікно цікавий.

Проживання

р.

Лікерний і горілковий магазин в абсолютно непрозорій зоні. У вікні є пилоподібний знак, що повідомляє про продаж шампанського за $ 60 пляшки.

Млинчик «Пушкін».

Млинці, я буду чесним з аматором.

Розмальовка книги "Піхви Ван Гог"

Усередині.

р.

Я знав про існування таких книг з дисками, але з яких причин я ніколи не бачив їх жити.

Магазини мексиканських

«Знайди седан». Ну і я не можу отримати минуле, що вид без зображення.

(доб. )

«Не парк, навіть на Шаббаті і свята. й

Під Вільямсбурзькому місту з Брукліна.

Двері.

Китайська газета повідомляє про плани Північної Кореї.

Оригінальна кріплення захисту для бампера.

Будівельно-вимірювальний корпус Chrysler.

р.

ВТС Вежа під будівництвом.

Цікаві стадіони, зроблені у вигляді газону. вона дах будівлі. Завдання дизайнерів було використовувати 100% парку для відпочинку.

Р

Оголошення про перегляд нового сезону Mad Men на неділі ночі в барному вікні в Брукліні. Також запрошуються для святкування дня народження з друзями. На день народження хлопчик отримує напій на барі.

Картини. Я думаю, що я бачив їх в Інтернеті.

Знак перукарні.

І це, мабуть, митець, який фарбує картини на тротуарах за допомогою методу «диг» (Я навіть не знаю, як правильно його назвати).

Барбер в Брукліні.

доб.

Хтось може розповісти мені про підкультуру наклейки. Що це таке, чому і чому? Я бачу, що це популярний випадок і чітко піддається якомусь законам і тенденціям, але дізнатися подробиці всіх рук не досягають.

Ночівля в Williamsburg Bridge.

Що б ви купуєте, зліва або праворуч? Ціна така ж.

Будівля за джипом є резиденцією Генерального секретаря Організації Об'єднаних Націй.

Самохідний чотириколісний привід пилки паркету.

, Україна

Паб в Манхеттені.

Наклейка (мазин) на зливнику як метод просування вашого блогу. Добре, логотип смішний.

, Україна

Багато років дерева виросли на цегляних мурах на вулиці.

Один туб зламав.

поліцейський спійманий і роздратував кур'єра велосипеда для проходження червоного світла.

Дуже повільно і невдовзі, але весна нарешті почала.

84312534

Джерело: samsebeskazal.livejournal.com