2035
З Нью-Йорка про все. Частина 3. (52 фото)
Продовжуємо новий Йорк.
У цій колекції ви побачите незвичайні стенди футбольного стадіону, чудові види Манхеттену, фотографії з Китаю та багато іншого.
Попередня частина.
р.
Площа пацієнтів СНІДу.
MV-1 виготовлена Американською компанією VPG. Призначений спеціально для перевезення користувачів колясок.
Цей автомобіль використовується в службі таксі для літніх людей і людей з фізичними можливостями "Access-A-Ride".
Як прикрасити автомобіль?
Ритуальна швидка допомога.
Будинок в Манхеттені.
На стінці пивного бару.
Знак в барі в нижній частині Манхеттена. «Пошук наших сусідів. Будь ласка, зв'яжіться з нами й
Тільки китайський може зробити такі красиві ознаки.
Ісус любить тебе.
П'ятий проспект.
Авторемонтний магазин в місті Манхеттен.
Китайський вантажівок.
Зробіть піцу в одному з найпопулярніших ресторанів піци в Нью-Йорку. На кухні тут, як в іншому місці, працюють класичні мексиканки. Офіціанти є поляками. Як і в усіх інших легендарних піцерій в місті, піца продається тільки в повній мірі, немає нічого на меню, крім неї, напої (кока-кла або пиво) приносять в пляшки, а банківські картки не приймаються. Піца там, до речі, дуже добре і вигідно.
Автомобіль з камерою від Lexus.
1 499 р.
Поліція видає штраф за куріння і відкриті ємності спирту на площі Times. Хлопці в цей момент неабашно пити їх пиво і дим. Ви можете прийняти свій час.
Стільці в магазині одягу. Деяка площина.
Я зацікавився бейсболом праворуч. І в цілому набір одягу в вікно цікавий.
Проживання
р.
Лікерний і горілковий магазин в абсолютно непрозорій зоні. У вікні є пилоподібний знак, що повідомляє про продаж шампанського за $ 60 пляшки.
Млинчик «Пушкін».
Млинці, я буду чесним з аматором.
Розмальовка книги "Піхви Ван Гог"
Усередині.
р.
Я знав про існування таких книг з дисками, але з яких причин я ніколи не бачив їх жити.
Магазини мексиканських
«Знайди седан». Ну і я не можу отримати минуле, що вид без зображення.
(доб. )
«Не парк, навіть на Шаббаті і свята. й
Під Вільямсбурзькому місту з Брукліна.
Двері.
Китайська газета повідомляє про плани Північної Кореї.
Оригінальна кріплення захисту для бампера.
Будівельно-вимірювальний корпус Chrysler.
р.
ВТС Вежа під будівництвом.
Цікаві стадіони, зроблені у вигляді газону. вона дах будівлі. Завдання дизайнерів було використовувати 100% парку для відпочинку.
Р
Оголошення про перегляд нового сезону Mad Men на неділі ночі в барному вікні в Брукліні. Також запрошуються для святкування дня народження з друзями. На день народження хлопчик отримує напій на барі.
Картини. Я думаю, що я бачив їх в Інтернеті.
Знак перукарні.
І це, мабуть, митець, який фарбує картини на тротуарах за допомогою методу «диг» (Я навіть не знаю, як правильно його назвати).
Барбер в Брукліні.
доб.
Хтось може розповісти мені про підкультуру наклейки. Що це таке, чому і чому? Я бачу, що це популярний випадок і чітко піддається якомусь законам і тенденціям, але дізнатися подробиці всіх рук не досягають.
Ночівля в Williamsburg Bridge.
Що б ви купуєте, зліва або праворуч? Ціна така ж.
Будівля за джипом є резиденцією Генерального секретаря Організації Об'єднаних Націй.
Самохідний чотириколісний привід пилки паркету.
, Україна
Паб в Манхеттені.
Наклейка (мазин) на зливнику як метод просування вашого блогу. Добре, логотип смішний.
, Україна
Багато років дерева виросли на цегляних мурах на вулиці.
Один туб зламав.
поліцейський спійманий і роздратував кур'єра велосипеда для проходження червоного світла.
Дуже повільно і невдовзі, але весна нарешті почала.
84312534
Джерело: samsebeskazal.livejournal.com
У цій колекції ви побачите незвичайні стенди футбольного стадіону, чудові види Манхеттену, фотографії з Китаю та багато іншого.
Попередня частина.
р.
Площа пацієнтів СНІДу.
MV-1 виготовлена Американською компанією VPG. Призначений спеціально для перевезення користувачів колясок.
Цей автомобіль використовується в службі таксі для літніх людей і людей з фізичними можливостями "Access-A-Ride".
Як прикрасити автомобіль?
Ритуальна швидка допомога.
Будинок в Манхеттені.
На стінці пивного бару.
Знак в барі в нижній частині Манхеттена. «Пошук наших сусідів. Будь ласка, зв'яжіться з нами й
Тільки китайський може зробити такі красиві ознаки.
Ісус любить тебе.
П'ятий проспект.
Авторемонтний магазин в місті Манхеттен.
Китайський вантажівок.
Зробіть піцу в одному з найпопулярніших ресторанів піци в Нью-Йорку. На кухні тут, як в іншому місці, працюють класичні мексиканки. Офіціанти є поляками. Як і в усіх інших легендарних піцерій в місті, піца продається тільки в повній мірі, немає нічого на меню, крім неї, напої (кока-кла або пиво) приносять в пляшки, а банківські картки не приймаються. Піца там, до речі, дуже добре і вигідно.
Автомобіль з камерою від Lexus.
1 499 р.
Поліція видає штраф за куріння і відкриті ємності спирту на площі Times. Хлопці в цей момент неабашно пити їх пиво і дим. Ви можете прийняти свій час.
Стільці в магазині одягу. Деяка площина.
Я зацікавився бейсболом праворуч. І в цілому набір одягу в вікно цікавий.
Проживання
р.
Лікерний і горілковий магазин в абсолютно непрозорій зоні. У вікні є пилоподібний знак, що повідомляє про продаж шампанського за $ 60 пляшки.
Млинчик «Пушкін».
Млинці, я буду чесним з аматором.
Розмальовка книги "Піхви Ван Гог"
Усередині.
р.
Я знав про існування таких книг з дисками, але з яких причин я ніколи не бачив їх жити.
Магазини мексиканських
«Знайди седан». Ну і я не можу отримати минуле, що вид без зображення.
(доб. )
«Не парк, навіть на Шаббаті і свята. й
Під Вільямсбурзькому місту з Брукліна.
Двері.
Китайська газета повідомляє про плани Північної Кореї.
Оригінальна кріплення захисту для бампера.
Будівельно-вимірювальний корпус Chrysler.
р.
ВТС Вежа під будівництвом.
Цікаві стадіони, зроблені у вигляді газону. вона дах будівлі. Завдання дизайнерів було використовувати 100% парку для відпочинку.
Р
Оголошення про перегляд нового сезону Mad Men на неділі ночі в барному вікні в Брукліні. Також запрошуються для святкування дня народження з друзями. На день народження хлопчик отримує напій на барі.
Картини. Я думаю, що я бачив їх в Інтернеті.
Знак перукарні.
І це, мабуть, митець, який фарбує картини на тротуарах за допомогою методу «диг» (Я навіть не знаю, як правильно його назвати).
Барбер в Брукліні.
доб.
Хтось може розповісти мені про підкультуру наклейки. Що це таке, чому і чому? Я бачу, що це популярний випадок і чітко піддається якомусь законам і тенденціям, але дізнатися подробиці всіх рук не досягають.
Ночівля в Williamsburg Bridge.
Що б ви купуєте, зліва або праворуч? Ціна така ж.
Будівля за джипом є резиденцією Генерального секретаря Організації Об'єднаних Націй.
Самохідний чотириколісний привід пилки паркету.
, Україна
Паб в Манхеттені.
Наклейка (мазин) на зливнику як метод просування вашого блогу. Добре, логотип смішний.
, Україна
Багато років дерева виросли на цегляних мурах на вулиці.
Один туб зламав.
поліцейський спійманий і роздратував кур'єра велосипеда для проходження червоного світла.
Дуже повільно і невдовзі, але весна нарешті почала.
84312534
Джерело: samsebeskazal.livejournal.com