15 удар дівчина

Метод 1
Довгий час, щоб отримати близько, і в самому останній момент, коли вона вже погодила, посміхнеться, сміхала її на щоці, отримай і залишити.

Метод 2
Театрич. Після прибуття в театр / концерт, відразу впав на стілець і засипати спокійно. В процесі допускається періодично робити тихі чхання звуків і sigh anxiously, а також не більше, ніж двічі, щоб сильно снорити. Нагороджуючи кінець, ви можете прокидати кричу, приглушені подивитися і попросити де ви.

Спосіб No 3
Завітайте до романтичної вечері в домашніх умовах. Все на найвищому рівні (свічки, музика, компліменти, ванна). І коли справа доходить до ліжка, акуратно поцілунайте ніс, скажемо гарну ніч, і відвернемо, впала!

Спосіб No 4
На вечірці, де вона не знає будь-якого, отримайте дівчат, які вона знає, щоб повісити вашу шию, привітаючи вас і скажімо: "Дуже, мед, ви зробите мені хороший секс сьогодні?" “Сонечко, я сьогодні зайнятий – подзвонити завтра! й

Спосіб No 5
У вас є культурний вечір: поїхати в театр або на концерт. Перед тим як залишити будинок, так як якщо психічно шукайте ситуацію («Збережіть вас забути нічого?»). Гроші, окуляри, ключі, годинники, квитки..., ви попросите її: «Дізнаєте, що ви приймаєте лікування таблетки?» «Що?» «Ні, це просто, вона відрізняється.» . . ?

Спосіб No 6
Запропонуйте їй взяти романтичну баню. Підготуйте заздалегідь, бажано з піною. Це холодно, краще, це холодно. романтично роздягайте кохану, візьміть її в руки, візьміть її в ванну кімнату і акуратно опустіть її в воду.

Спосіб No 7
Уявіть: Вона називає вас і говорить, що її батьки пішли на заміський будинок, квартира безкоштовна, і вона чекає на вас ввічливим. Ви вже зараз. Ви приїжджаєте. Вона відкриває двері, і ви не одні, але з другом: "Хто, він хоче, теж." . . ?

Спосіб No8
На самому початку першого статевого акту з новою подругою, пауза на другий і життєздатно скажуть: «Доступ до органів, сина!»

Спосіб No 9
Під час сексу: розкажіть її несподівано, що це ліжко, яке ваше (погано) бабуся помер.

Спосіб No 10
Зателефонуйте на телефон, розкажіть про щось. Вона природним чином думає, що ви будете запитати на відвідування. І ви, попереду її, раптом скажете щось схоже: "Соррі, ви, ймовірно, хочете, щоб я прийшов до вас сьогодні." Але я не можу сьогодні: мої друзі і я збираюся слухати стрічку рекордера.

Спосіб No 11
Після добре п'ятого вечора і бурхливої ночі, малюйте сплячу подругу в нижній частині живота щось схоже на штамп – «Верифікований!» Немає комах. й

Спосіб No 12
Коли вона починає сказати що-небудь, скажеш її, "Якщо у вас немає нічого робити з ротом, дати мені мінет. й

Спосіб No 13
На вулиці, проходячи від великого натовпу, перетворюйте дівчину і голосно скажуть: «Що?!» 50 греків на годину?! 20 - червона ціна!!! Каблучка осені щелепи пасер-на-глибокий удар дівчини гарантовано.

Спосіб No 14
Після першої ночі любові розкажіть її, Він був божественним, але це було краще. . . ?

Спосіб No 15
У ресторані замовити їжу і напої на суму, яку дівчина не має з нею. Затишно, приготувати і піти в чоловічу кімнату. Прихильник від очей дівчини, зателефонуйте офіціантку, оплачуйте і попросіть взяти участь у відверті. Подаруйте йому підготовлену замітку, попросивши йому дати дівчину в 15 хвилин. Приховати себе біля кухні. А потім насолоджуватися шоу. У 15 хвилин дівчина не буде сама. «Я шкодую, я не думаю, що ми робимо один одному,» і разом з заміткою, векселем для круглої суми. Сонячна сцена. Прийшов і, як би нічого не сталося, сидіти і продовжувати їсти, випадково чати. Дівчина має м'яку кому. Після цього офіціантка працює в апологізації, каже, що він перемішував столи і бере замітку і вексель. І ми не розуміємо дівчину і дивуємо, якщо все в порядку.