599
Правила поведінки Драконів
Небезпечний дракон. Майже кожен дракон у книзі або кіно втрачає набагато більш слабкий герой і гине. Неважливо, наскільки розумні, сильні або безболісні письменники думають їх дракони, вони все роблять спільні помилки і знову, що навіть сотні разів менше мудрості може уникнути. Ну, так як ваш хмелюстка є драконом, це трохи керівництво був складений ним.
1,1 км Я мушу. Нехай кожен бачить мене, але ніхто не може похвалитися тим, що він збиває дракона з отруйною стрілкою.
2,2 км Тому що я можу літати, я не ймовірно привертаю до печер, підземельних храмів і палаців, де головна перевага дракона рендериться без використання.
3. У Я не зраджую принцесу. Ви завжди можете знайти однакову смачну тварину, виходячи з якого король не відправить всіх своїх військ.
4. У Навіть якщо я можу вдихати вогонь, я ніколи не поземлю на землі перед лицарем і гучно вийміть повітря в себе. Я зустрілася з лицарем, і ховав його хвіст.
5. Умань Оселившись в новому місці, я вперше полетіти до найближчого міста, знайти поважні люди там, ввічливо запрошувати їх до лавра і пояснити, що золоті і дорогоцінні камені приховані не тут, але в кеші, що тільки живий і здоровий дракон, тобто я можу знайти.
6. Жнівень Я не говорю з героям, поки я не знаю інших героїв. Якщо це важко дізнатися, я не буду говорити про героя.
7. Про нас Якщо немає драконів в тихій, багатій землі, де я просто прибув, я подумав три рази до будівництва лавра.
8. У Я не збираюся поставити плакати навколо казки, "Креативний, злий дракон!" Де такі пости можуть знадобитися, ніхто не може прочитати.
9. Навігація Я ніколи не збуджу лавру менше трьох виходів. Другий вихід призведе до кратера вулкана.
10. Пам'ятаю, що драконський полум'я може спалювати лицар в повному роді в сто кроках, я не підійме до нього будь-яким ближче. Всі смажені лицарі пахнуть однаково.
11. Навіть якщо обставини вимагають мене тимчасово стати особою, я не нав'язувати себе на героя як супутник, а потім витягти його з чергування. Якщо герой перетворився в дракон, він не витягував мене.
12. Коли місцеві сарцери оголошують боунті для органів, вирубаних з мого тіла, я просто попадаю сумку золотого в центр міста, до якого прикріплюється замітка, яка для кожної голови саркера, той, хто доставить його, отримає ту ж сумку.
13.00 р. Я ніколи не хунтую ферму тварин. Замість я буду купувати велику ферму передньою людиною і влаштувати для харчових продуктів.
14. Якщо кілька ворожих героїв приходять до мого лара і один з них тримає дивний світлий меч, я не буду атакувати їх. Я буду дивитися ворогів від дистанції, а вночі я кину на свій табір з висоти половини миля.
15.00 р. Коли мисливці вирішили копати отвір таємно на сліді, де я піду до водопроводу отвір, я кине їх прокрутку пергаменту простими розрахунками. 9 х 9 х 5 плювати близько 400 куб. м грунту, або кілька місяців роботи великої групи дігерів.
16.00 р. Якщо вороги мають потужну артефакт, яка має владу над драконами, я не намагаюся скористатися ним. Я відправлю десятку пригодників після нього, обіцяючи їм купу золота в обмін на талісман, і я полетіти.
17.00 р. У мене завжди буде африканська лева. Він не більш небезпечний, ніж кішка до дракона, але якщо мисливці вирішили встановити пастку, поки я відкиду, великий, голодний сюрприз чекає їх.
18 років Принцип відгуки завжди працює. Якщо мисливець використовує захоплені дракони, як приманити мене, то коли я порятунку дитини, я можу використовувати його як приманити мисливців.
19.00 р. Якщо мені дійсно потрібно влаштувати лавру для себе в публічному місці, то я переконаний, що це величезна печера неоднорідного роду з в'їздом у вигляді зламаного дракона рота, освітленого червоними світильниками, і що гейзер обов'язково буде зануритися поруч. Всередині я підготую все за рекомендаціями Кодексу Божого Господа, і сам поселиться кудись більш затишним.
20. Я влаштовую з Королем, щоб випустити паперові гроші, що були повернені мої дорогоцінні метали. Як тільки це сталося, я стане Федеральним заповідним банком, і вся королівська армія захистить мене.