Незабутня подорож американки до Якутського (14 фото)

Американський Steve Lunker відвідав одне з найхолодніших міст Росії – Якутськ. Він був так вражений тим, що він бачив.
Я ніколи не забуджу цю подорож в моєму житті. Далі читайте і дивитися враження від міста Якутськ.

Якутськ - місто на сході Сибіру, що стоїть на річці Лени. Я думаю, Якутськ – найхолодніший місто світу. Розташований в 1840 кілометрах від Іркутського і 5000 кілометрів від Москви. Місто було засновано 1632 р. козаками, які залишили чіткий відбиток на мешканців міста. І все ж, незважаючи на особливо складні умови життя, близько 270 000 осіб, або чверть всього населення Сибіру, проживає в Якутську. Взимку температура тут регулярно падає на мінус 40 ° (запис був -64 ° С), а влітку температура часто перевищує 30 ° С.

Після прибуття в аеропорт Якутськ я відчував пильну увагу на мій зовнішній вигляд. Я шукав в якості "туриста" тому що я зрозумілий, що не вдягнувся, як кожен інший. Від людей, які живуть тут. Я привітав дочку чоловіка, який запросив мене відвідати. Вона прийшов, щоб забрати мене, але перше, що вона запитала, коли вона побачила мене, якщо я мав капелюх і рукавички. Я здивував її занепокоєння, але...

, Україна

... Але коли я був на вулиці, я відразу зрозумів її занепокоєння. Навіть що я думав, що я можу врятувати мене від холоду був явно не достатньо. Місто зустріне мене з пригніченою морозива, видимість якої падає до 10 метрів. Якутськ є важливим центром алмазного видобутку, що забезпечує п'яту світового виробництва дорогоцінних мінералів. Місто також є центром важливої їжі, шкіри та пиломатеріалів.

499 р.

Грунт біля Якутського постійно заморожений, що робить будівництво великих будівель дуже важкою і небезпечною підприємствою. Дуже небезпечна фотографія. Одяг, пальці і прилади замерзають в п'ятнадцять секунд. Після хвилини фотографії я не відчуваю своїх пальців. Ми дорогі оптики розтріскуються в 10 хвилин. Важкий туман приховує всі пам'ятки, і ви можете легко загубити тут.

р.

Все тут, здається, складається з нескінченного льоду і снігу. Ви хочете дізнатися, які емоції я відчуваю? Це були два емоції: відчай і сюрприз. Я думав, що я стояв на в'їзді до ліктя, але з іншого боку були люди живі, теплі і реальні. Я був захоплений цими людьми... У мене є картина... Гальмовий годинник в аеропорту, який показав -48°C. Я не забув...

Джерело: libero.vn