Трохи туалетного гумору: Класифікація poop

Ім'я * Привид oop. Це відбувається, коли ви відчуваєте себе, як ви почуєте, але, як тільки ви кладете ваші дупи на туалеті, нічого не виходить з вас.

* Привид 2 п.о. Тут ви дивитеся в туалет, щоб виглядати гордо на вашій роботі, а черпа вже заморожена.

* Пуп "перфекція". Буває, коли ви почуєте, протерти себе і побачити, що туалетний папір чистий, хоча б протерти ніс.

* Вологий poop. Незважаючи на те, що ви протріть свої п'ятдесяти разів, це ще волого. А потім ви вирішили покласти шматочок туалетного паперу в піддонах і виходити з туалету, ретельно приховавши дискомфорт.

* Поза еротика. Після того, як ви вже починаєте витягти штани, але точно половину шляху через процес, який ви усвідомлюєте, що ви повинні більше сказати.

* Павук "Випивання". Буває, коли простий, на перший погляд, дія перетворюється на страшний її надмірний стресовий процес, а вени в шиї набрякають і кров'яні щітки на обличчя. Свербляючи ваші ласощі і подрібніть зуби, ви ледь падають на підлогу в виснаження.

* Острівно-типовий oop. Це відбувається, коли процес пілінгу стає настільки масивним, що соромиться над водою в туалеті, утворюючи невелику гірку суші. І ви повинні натиснути кнопку двічі, щоб всі ці маси перенесли в каналізацію.

* Вибухонепроникний oop. Цей тип супроводжується вивільненням газів безпрецедентного рівня об'єму, таким чином, всім мешканцям кімнат, прилеглих до туалету, дивуються: що це таке, громізд або вулканічне в'ялення?

* Поп «алкогольний». Як правило відбувається після нічних відкладень. Характеризується мазками, які залишаються на внутрішніх стінках туалету. Це чорний, надзвичайно запахний і має тверду консистенцію.

* Я хочу, але я не можу. Коли ви відчуваєте, що це про те, щоб почати, і ви в очікуванні щастя спранг на туалеті, але час йде по, і ви все ще не можете і в кінці вирішив: пекти з ним, я зустрінеш пізніше.

* Жорстка доставка oop. Коли він піднімається, але це болить так багато, що ви мимоволі думаєте, що це було лише бога, що стояв по всій осі.

* Сплеск poop. З нас виходить (або досить - мухів) так важко і так швидко п'ята, що впаде в воду, вона розбризає наші асорти, змушуючи нас сидіти.

* Письмова форма. Що виходить з вас є нездатним кольором, чи жовтий або зелений, що говорить про те, що диявола повинна бути вміщена в моїй якості.

* Poop є найвищим кольором. Це тип, який пахне абсолютно нічого.

* Шпигунська oop. Це випадок, коли після витягування мотузки, і це буде здатися, добра, моя любов, але oop раптом повертається без причини.

* Poop "Виставка опції". Ну, це так гігантичне за розміром, що важко вірити, що людина може це зробити. Креатор має звичку залишити своє творіння в туалеті, щоб кожен може оцінити його, і в жодному разі кидає туалетний папір вниз туалет - Бог заборонений псувати або непристосувати свою роботу з чимось.

* Поп відхиляється. Він виглядає досить твердим і твердим, але, як тільки ви натиснете кнопку, вона опускається в тисячі невеликих штук.

* Синнамон-барвлений oop. Це випадок, коли poop керується фарбуванням нижньої білизни.

* Dracula poop. Тут є страшний випадок, де знаходиться кров на туалетному папері.

* Сталактит oop. Це видається з твердою масою, і незалежно від того, скільки ви спините свої асорти, вона не хоче вийти. Він висить протягом декількох секунд, і ви починаєте гоління стегна в незадоволенні.

* Сюрприз павук. Якщо ви думаєте, що ви можете тримати назад і туалет буде чекати. Але - що це? Ти трахнув!

* Санта Клапан oop. Цей павп є таким неймовірним розміром, який ви мимовільно дивитеся, як він буде потрапити в канал після натискання кнопки.

* Титановий oop. Що таке павук, що, хоча ви намагаєтеся мити його, все ще залишиться float.

* Веселка павук. У цій совці не менше семи різних квітів.

* Poop є об'єктом гордості. Ви боїли один-одний з цим піком так довго, що коли ви керуєте вичавити його з вас, перше, що ви робите, щоб розповісти друг про вашу битву.

* Дієта oop. У цьому випадку ви отримаєте так багато з вас, що ви втратите три фунтів одночасно.

* Ритуальна пульпа. Завжди буває одночасно і тому кожен день, рік після року. Це звичаю, що я не впадаю, якщо я краще о 22:30.

* Вирощування пачки. Це твеп так великий він навряд чи ви будете виходити з вас до тих пір, поки ви не струшуєте.

Ім'я * Пуп стук. На стінах унітазу, а вода не змивається. Ви повинні виштовхувати його з невеликою кількістю паперу.

* Запис анонімно. З'являється в туалеті повністю таємничий спосіб, і ніхто не допускає його авторство.

* Суїцид павук. Ця спроба зникнути в каналізацію, перш ніж натиснути кнопку.

* Музичний павук. Ви думаєте, що це просто далеко, але коли ви її опублікувати, ви розумієте, що, супроводжуючи музичною сирадою, ви також отримали oop.

* Поп "Що таке?" Буває, коли ви закінчите справу і знаходите, що немає паперу. І ви повинні використовувати газету або журнал, який у вас є рука, панчіх або носок, і навіть картонну трубку з рулону туалетного паперу, збовдявши його шар за шаром, поплавкою і випрямляючи цей сурогат кілька разів, щоб отримати хоча б щось нагадує в його м'якості і текстурі туалетного паперу.

* Pisa poop. Це тверда пульпа, подовжена у формі, яка, опускається від бата, " витримує на баті" і проводиться в такому положенні до моменту зливу.

* Половина в молоці. У зв'язку з неточним наконечником, він не потрапляє в туалетну чашу і флаунтів десь на обід.

* Пуп "Вибір". Він закриває такий нетривалий прецезель, що він робить вас привабливими акрів Всесвіту, і ви терміново стрибати з туалету в пошуках легкості з фарбами або принаймні камерою.