613
Найпопулярніші питання
Відбувся популярний національний туристичний портал Відвідати Великобританію більше половини мільйонів людей щороку в пошуках порад і інформації, яку можна використовувати для подорожі по Англію.
Працівники сайту іноді заморожують відкритим ротом після читання іншого туристичного питання. Так ось деякі з них:
Де я можу обміняти гроші на англійські євро?
Коли відбувається зміна гвардії в Білому домі? Чому був Windsor Castle, резиденція Queen Isabel II, побудована поблизу аеропорту Хітроу? (Ім'я Королеви Єлизавети, а замок стояв на 100 років)
У якому англійському місті є Tokyo Tower?
Що місяця відбудеться 11 травня?
Скільки коштує вхідний квиток до Яблона?
Який інший спосіб, ніж повітряною водою, я можу отримати в Джерсі?
Восьмий плюс туристичний зацікавився Палацом Buckingham і Big Ben спробував дізнатися: Чи має інформацію про Samantha Fox?
Конфігурація з виходом на знаменитому Пікаділлі, один туристичний запит: Чи не скажеш мені, які вистави проводяться в цирку Пікаділлі? (слово гра - англійське коло означає "сірко" і "сірку").
У Лондоні, але не так велика, як мандрівник уявляв: Що потрібно для отримання в Единбурзі? ( столицю Шотландії, розташованих в 700 кілометрах від Лондона).
Нерідко туристи демонструють велику фантазію і знання про Шотландію. Наприклад:
Чи Единбург у Глазго?
Що означає, що Loch Ness Monster поверхневий і хто жив його?
Який автобус можна взяти з Оркні в Шетланд?
У Дунде, Шотландія, яка запитала:
Де я можу знайти Crocodile Dundee? (герой Австралійського фільму вісімдесятників).
Чи існують будь-які локальні дороги або вони прямо?
Який час вихідного дня?
Ми завжди раді допомогти будь-якому туристу.
Працівники сайту іноді заморожують відкритим ротом після читання іншого туристичного питання. Так ось деякі з них:
Де я можу обміняти гроші на англійські євро?
Коли відбувається зміна гвардії в Білому домі? Чому був Windsor Castle, резиденція Queen Isabel II, побудована поблизу аеропорту Хітроу? (Ім'я Королеви Єлизавети, а замок стояв на 100 років)
У якому англійському місті є Tokyo Tower?
Що місяця відбудеться 11 травня?
Скільки коштує вхідний квиток до Яблона?
Який інший спосіб, ніж повітряною водою, я можу отримати в Джерсі?
Восьмий плюс туристичний зацікавився Палацом Buckingham і Big Ben спробував дізнатися: Чи має інформацію про Samantha Fox?
Конфігурація з виходом на знаменитому Пікаділлі, один туристичний запит: Чи не скажеш мені, які вистави проводяться в цирку Пікаділлі? (слово гра - англійське коло означає "сірко" і "сірку").
У Лондоні, але не так велика, як мандрівник уявляв: Що потрібно для отримання в Единбурзі? ( столицю Шотландії, розташованих в 700 кілометрах від Лондона).
Нерідко туристи демонструють велику фантазію і знання про Шотландію. Наприклад:
Чи Единбург у Глазго?
Що означає, що Loch Ness Monster поверхневий і хто жив його?
Який автобус можна взяти з Оркні в Шетланд?
У Дунде, Шотландія, яка запитала:
Де я можу знайти Crocodile Dundee? (герой Австралійського фільму вісімдесятників).
Чи існують будь-які локальні дороги або вони прямо?
Який час вихідного дня?
Ми завжди раді допомогти будь-якому туристу.