541
Житомир
1,1 км Відновити атему, а країну скажуть, «Не зарплата».
2,2 км Загинув журналіст, Іван Ред, який зробив звіт, загинув,
4. У Якщо McDonald's є гарним місцем, чому наші люди померли від 57?
5. Умань Немає Гітлера, коли-небудь кинув горло російського солдата!
6. Жнівень З кожним днем 300 мільярдів російських грошей, долари, працюють за чужу економіку.
7. Про нас Мати, вона не може навчати сина багато. Бо вона не була сама хлопчика.
8. Я отримую все. Вони дали мені коня, але поганий. Він напевно вмирає.
9. Навігація Ми пояснимо наших людей, які Це дика!
10. Ми будемо...
11. Німці надсилали нам більшовики в герметичній машині. Ми обов’язково надішлемо ущільнений автомобіль з чеченами в Європу.
12. Громада – це громада, бандитрія, політична, комуністична СНІД.
13.00 р. Покажіть вам сьогодні, і завтра він буде вішати.
14. Він чистий, молодий, повний міцності і енергії. Ми обрали незаймана! (Кірійенко)
15.00 р. Діти не народжуються від відносин між хлопчиками. Але це частина еротичної культури.
16.00 р. Чому корови йдуть божевільними? Від британської демократії.
17.00 р. Після нарахування пенсій колишнього президента середня пенсія в РФ різко зросла.
18 років Президент повинен бути обраний протягом 20 років. І для людей, як Явлінський і Зюганов, я поставив нульовий термін.
19. Пушкін був непоганим. Я хочу, щоб це не було.
20. До мене, будучи губернатором, як перемикання від Mercedes до велосипеда.
21. Секс має велике місце в моєму житті, на жаль.
22. Так є Jacques Chirac. Приїжджайте сюди і посидайте в кімнаті між ІV і подивіться, як можуть лікуватися російські лікарі. Лікування всіх захворювань.
23. До того ж Борис Миколайович дуже добре показує, що він є ведмедем – Уральський ведмедик, але він ще не загинув.
24. Тільки планета для російських пісень.
25. У мене є чисті руки, але вони будуть в крові, якщо я став президентом.
26. Ми маємо політичну СНІД у людини Строєва. І ми не медсестри, ми не маємо таблетки.
27. Я кажу, я критикую Кремля з іншої сторони.
28. Я не рахую труни. Я віддаю стаціонару.
29. Мені сниться бути нічого за сто днів. сотні дні забути все. Насолоджуйтеся балконом і лежачи на сонці.
30. Я дуже сподіваюсь, що 30 травня ви обираєте мене губернатора і з радістю літом '99.
31. Я найбідніший депутат Росії.
32. Коли я був дитиною, я думав сухе вино було порошком.
33. Я говорю норми російської мови.
2,2 км Загинув журналіст, Іван Ред, який зробив звіт, загинув,
4. У Якщо McDonald's є гарним місцем, чому наші люди померли від 57?
5. Умань Немає Гітлера, коли-небудь кинув горло російського солдата!
6. Жнівень З кожним днем 300 мільярдів російських грошей, долари, працюють за чужу економіку.
7. Про нас Мати, вона не може навчати сина багато. Бо вона не була сама хлопчика.
8. Я отримую все. Вони дали мені коня, але поганий. Він напевно вмирає.
9. Навігація Ми пояснимо наших людей, які Це дика!
10. Ми будемо...
11. Німці надсилали нам більшовики в герметичній машині. Ми обов’язково надішлемо ущільнений автомобіль з чеченами в Європу.
12. Громада – це громада, бандитрія, політична, комуністична СНІД.
13.00 р. Покажіть вам сьогодні, і завтра він буде вішати.
14. Він чистий, молодий, повний міцності і енергії. Ми обрали незаймана! (Кірійенко)
15.00 р. Діти не народжуються від відносин між хлопчиками. Але це частина еротичної культури.
16.00 р. Чому корови йдуть божевільними? Від британської демократії.
17.00 р. Після нарахування пенсій колишнього президента середня пенсія в РФ різко зросла.
18 років Президент повинен бути обраний протягом 20 років. І для людей, як Явлінський і Зюганов, я поставив нульовий термін.
19. Пушкін був непоганим. Я хочу, щоб це не було.
20. До мене, будучи губернатором, як перемикання від Mercedes до велосипеда.
21. Секс має велике місце в моєму житті, на жаль.
22. Так є Jacques Chirac. Приїжджайте сюди і посидайте в кімнаті між ІV і подивіться, як можуть лікуватися російські лікарі. Лікування всіх захворювань.
23. До того ж Борис Миколайович дуже добре показує, що він є ведмедем – Уральський ведмедик, але він ще не загинув.
24. Тільки планета для російських пісень.
25. У мене є чисті руки, але вони будуть в крові, якщо я став президентом.
26. Ми маємо політичну СНІД у людини Строєва. І ми не медсестри, ми не маємо таблетки.
27. Я кажу, я критикую Кремля з іншої сторони.
28. Я не рахую труни. Я віддаю стаціонару.
29. Мені сниться бути нічого за сто днів. сотні дні забути все. Насолоджуйтеся балконом і лежачи на сонці.
30. Я дуже сподіваюсь, що 30 травня ви обираєте мене губернатора і з радістю літом '99.
31. Я найбідніший депутат Росії.
32. Коли я був дитиною, я думав сухе вино було порошком.
33. Я говорю норми російської мови.