590
Цікаві факти про котів.
Кішки ніколи не лущуть один з одним. Цей звук розроблений спеціально для людей.
Кіт може мати більше 100 кошеня в його житті.
Ім'я * Одна пара котів і їх осушування може виробляти 420,000 кошеня в 7 років.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ім'я * Кіт тільки потійте свої лапки. Ви помітили мокрі принти на столі після обстеження або ветеринарної експертизи при підборі кота?
Кіт можна зробити близько 100 різних звуків. Для порівняння собаки тільки близько 10.
Ім'я * Найбільш фантастичний запис був встановлений в Аргентині кішка з іменем Мінхо, який сходження дерево і не зійшов до тих пір, поки вона загинула через шість років. Під час цього часу вдалося принести три ласощі з тим же кітверхоласом.
Попадання кота завжди діє таким же чином. Спочатку голову вирівнюється, потім спина, потім ноги, а в кінці спинка арочується, щоб пом'якшити посадку.
Ім'я * Якщо кішка подрібнює меблі, спробуйте подарувати місце лимон або апельсиновий аромат. Котики подають ті запахи.
Ім'я * Чим більше ви спілкуєтеся з котами, тим більше вони спілкуються з вами.
На поверхні носу кота як унікальний, як відбитки пальців людини.
Цирффа, верблюд і кішка є єдиним чужорідним тваринам, коли ходьба вони йдуть перші ліві ноги, а потім прямо. Така ходьба гарантує швидкість, маневреність і тишу.
Єгиптяни поголені своїми бровами як ознака захоплення, коли вони втратили свою улюблену кішку.
Вушка кота виходить на 180 градусів. У кожному вусі кішка має 32 м'язи для контролю вуха, вони використовують дванадцять або більше м'язів.
Ім'я * Як старий кішка за людськими стандартами? Якщо ваш кіт 3 роки, він відповідає людині 21 років.
Якщо ви 8 років, то ви 40. Якщо 14, то 70 років людини.
Середня тривалість життя вітчизняного кота становить 15 років, в той час як для диких котів це 3 до 5 років.
Ім'я * Згідно з університетом Ліон, в світі налічується близько 400 млн. вітчизняних котів. Долоню відводиться в Австралію, де є 9 котів на 10 мешканців. На Азійському континенті перше місце за Індонезії, налічує понад 30 мільйонів тварин з хутра, а в Європі за Францією, мешканці яких мають 8 мільйонів котів у догляді. Тим не менш, є країни, такі як Перу, Габон, де домашній кот практично не знайдено.
Щорічно американці проводять чотири мільярди доларів на корми для котів. Це один мільярд доларів більше, ніж вони витрачаються на дитячу їжу!
Ім'я * Якщо кішка знаходиться поруч з вами і його хвістами, що є найбільшим почуттям любові. Коли хвостик починає падати, значить, настрій змінився, можна відійти, вона не буде відхилена.
Кіт хвилі своїх хвости, коли стикаються з вибором, з одним бажанням блокувати інший. Наприклад, якщо кішка стоїть в дверцятому і хоче вийти, і вона дощує зовні, хвіст буде гойдуватися через внутрішній конфлікт. У кішка хоче вийти, але не хочеться вологих. Як тільки вона вирішила зупинитися в домашніх умовах, або виїхати в дощ, хвостик негайно зупиниться на ходу.
Коти натирають на людину до «використання» інших людей. Запах йде від залоз, які знаходяться між оком і вухо і на підставі хвоста.
Ім'я * Якщо учні занурюються, незважаючи на яскраве освітлення, кішка дуже цікавиться чимось або в ігровому настрої.
Кіт потрібно 1/6-й світло, необхідний людям, щоб побачити. Вечірній вечір У темряві очі кішки навіть використовують світло відбивається від сітківки.
Кіт, на відміну від собак, не може фокусуватися на тісних об'єктах, тобто кішки далекозорі, і собаки короткозорі. По суті, найкраща кішка бачить на відстані 75 см до 2-6 метрів.
Чутливість кота до обсягу звуку в 3 рази вище, ніж у людини! (Якщо ми слухаємо гучну музику або телевізор ратив в номері, ми повинні дати коту можливість піти в інший номер!)
Коти сприймають звукові частоти в діапазоні від 50 до 60 кГц. Собака реагує на звук при частоті близько 40 кГц. Людина здатна підібрати звуки при частоті 20 кГц.
Ім'я * У кішка тренує нижню щелепу і збиває зуби, тільки якщо попередньо не вдається.
Коти пахнуть 14 разів сильніше, ніж людина.
Ім'я * Крім носа коти можуть підібрати запахи за допомогою так званої трубки Якобсон, розташованої на верхній палаті за передніми насадками. Кіт використовує його, коли повністю зосереджений на деяких особливо цікавих запахах, малюнку в повітрі, злегка піднявши верхню губу і носа.
Догляд за вовною заспокійливою, нейтралізує непристойну агресивність. Якщо кішка не може вирішити, який шлях приймати, варто розглянути її поведінку. У стані невизначеності існує універсальний рецепт: в сумнівних випадках лизати себе!
Унітаз повинен бути в відокремленому місці так, щоб кішка не сором'язлива, а від чаші їжі, так як кішки не люблять бруднитися біля місця, де вони їсти.
Ім'я * Ніколи не годувати корми для собаки котів. Котики вимагають п'яти разів більше білка, ніж собаки.
Коти люблять висоту. Також люблять висоту купальників і ягуарів, які сплять в деревах.
Ім'я * Якщо кішка падає, її внутрішня вушка, яка контролює баланс, допомагає її землям на лапах.
* Кіт має середні 12 знімних вуса з кожного боку особи. На підставі вуса є велика кількість нервових закінчень, тому кішка з допомогою них отримує інформацію про все, що об'єднує його про об'єкти, вітер, температура і т.д. Якщо кішка видаляє вуса, вона може не мати можливості навігуватися в космосі, наприклад, погано полювання і зазвичай відчуває себе байдужим.
Ім'я * Допомогти коту визначити, якщо він буде входити в отвір!
Ім'я * Наукова назва мускатного віскі полягає в тому, що їх часто називають просто вібрисасом в російській літературі. Вуса дійсно вібрує.
Ім'я * Як виглядає кішка, дуже цікаво. Або на лижах він хоче відлякати супротивника. Якщо муска виглядає назад кота рубається, вона не торкається.
Ім'я * Вушка кішки віддає нервовий стан, вони сміються дрібно, хоча сама кішка може сидіти і дивитися. Ви можете навіть, доторкнувшись до кота в цьому стані, отримайте її спрагу і змащуючи її лапу.
Ім'я * Коли хтось атакує, коти щільно притискають вуха до голови. Для захисту від зубів і кігтів ворога. Якщо кішка атакує себе, він знижує вуха по горизонталі і на боки, утворюючи трикутник.
Кітові борони короткі, але дуже рясні і жорстокі. Основна зброя бореться з зубами.
Ім'я * Коли ми даємо коту, наш рівень серця і зниження тиску в крові. І люди з серцево-судинною хворобою мають шанс жити довше, якщо у них є кішка, на відміну від тих, хто не має кішки або собаки.