Від записів міліції

Корпус приємного зеленого кольору сидить в розслабленому положенні на унітазу в місці проживання.

«Цицин Кузнецова заважають насильним чином, зроблених шумів, потертих, не допущених громадян для відпочинку в причалі»

"Не знайдено злочинної зброї на сцені" - з звіту про ріпаку.

У кисті кладуть залишки чоловіка - напевно, корпс.

«Кадаверські плями розміром 10, 20-копецький монет загальною площею 3 рублів були знайдені на тілі. 20 к/с

Кримінальний літопис.
Закупівля хулігану, п'ятого офіцера Іванова знімається в повітрі. Але я не зробив.

Загублений May 15 бренд зброї TT No 12345, щоб вважати недійсним.

Зважаючи на те, що мій недосвідчений, він володів мною без оплати.

З запису:
Очі красиві, розумні, продумані, один відсутній.

«Я направлю тебе жити і підтримувати корпс. . . ?

На жертву були виявлені чотири рани. Два мертво, інші два необережно.

«Коли голова кладеться в місці, загибель помер. ?

Під час експертизи місця інциденту було виявлено:
рука, 1 шт
нога - 2 шт
чоловіча річ -- 1,1 км
Корпс без всього вище - 1 шт.

За підозрою у введенні ліфта і втекти в невідомому напрямку.

Під час переслідувань М. Белдин Б.Г. Я подав 8 попереджень пострілів до голови та інших м'яких частин тіла.

З кримінального літопису: Вчора, в алеї Макаровського, спроба була зроблена на березі Курилева І. А. Курил з'явився зі світловою раною в нозі і контрольним пострілом в голові. . . ?

«... розслідування встановлено, що жертва є вагітною коровою, що входить до складу громадянина Н., яка потрапила на швидкісний автомобіль ВАЗ-2106, який відразу ж прокинув і загинув на місці. й

Цей стан може виникнути не тільки у здорових людей, які беруть участь у спортивних змаганнях, але і в інших захворюваннях. ?

«Я потрапив до команди на спільну роботу сайту. ?

«Для ліжка, брат корпсів в наступній кімнаті був несвідомий, а дружина корпса сидить поруч з ним кричу. . . ?

«Невідоме тіло було знайдено на станції. Не існує слідів насильства на корпсі, крім квитанцій на оплату щорічної підписки на газету «Правда», журналу «Агітатор» та п’ять лотерейних квитків DOSAAF.

« » » » » » » » » » » » » » » Спочатку звинуватили безглузді, а потім раптово всі його свідчення були відхилені. « » » » » » » » » » » » » » »

Дорожній патруль: На Кутузьковському проспекті, біля будинку 7 було вбивство. Не випадково. й

А потім збивати голову довгий час на черевики району (від протоколу).

« » » » » » » » » » » » » » » Поранений в правій половині.

Звернувшись до поліцейської станції, Петров Петров продовжував захоплення і звернув офіцера поліції Прохоров в районі пеніса, а капелюх знизився з останнього.

«Наступна спроба ріпаку. Під час виконання перпетора, потерпілий. й

«Звинувачений невірно. Він спсидить на вищому політичну наряду. ?

« Затриманий Кукушвілі вимагали від продавця горілки та інших сексуальних насолод.

«Потерпілий постраждав тазковою консистенцією в результаті попадання з граблями нижче талії. . . ?

"Гр. Сидоров, будучи сильно п'яним, взяв свою маму-завдяття на диявола, тобто трохи помилився.

« » » » » » » » » » » » » » » Відчуття бортів по вулиці кута, я швидко побігла до них і затримав громадянина, що лежить без руху на землі.

« Що стосується рогатих підвісів грецького Петрова я можу повідомити наступне. Під час пошуку Петрова, яка затримала як простанову, вона відірвала свої епаулети і подрібнила їх в її підробки. Я помітив їх звідти і ніколи не торкнувся її труси.

« » » » » » » » » » » » » » » Після пошуку в місяць Сидорова, Сержант Красюк і я не міг знайти вхідні двері. Коли Красюк втомився і впав дупа в туалеті, я знайшов двері. Я не пам'ятаю.

"Прийміть oh відсотків! ом ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой ой