Головний розклад хлопчика

1 час Зняття кілець на мобільний телефон. Повернутися до школи! З гнівом я кинувся на нього. У телефоні впав і збиток. Варто 3000! Все правильно, я розповім мій папку, що я отримав його, він буде купити мене новий.
7:15 Я збираюся до школи. Вибираємо светр.
7:20 Штани пікіровки.
7.25 км Вибір ременя.
7.35 Підбір взуття.
7:45 А.М. Поки він збирався в школу, папка зліва на зустріч. Хто знаходь мене до школи? Хочу взяти метро.
7.55 р. У метро немає змін від 500 рублів. Сзукі!
7:57 Пройшов з гайкою, прикріпив його ас з турнікетом. Займіть свої штани. О, всі вони вже, так модно.
8.10 Літня школа. Це хороша річ я пізно, інакше кожен бачив мене їздити на метро, як собака.
8:45 Зміна. Привіт, хлопці! Санек продемонстрував свій новий мобільний в титановому корпусі. З повагою
9:20 Я в економіці, я пропусти. Я впав дупа. Учитель прийшов, захотівся ягняти і покласти 2, подивіться на моє ім'я в журналі, sang мій lullaby. Доброго дня!
9.46 р. Зміна. Ми вирішили перевірити міцність титанового тіла телефону. Санек прокинув його в стіну.
9:47 Про нас
9:50 км Sanek прокинув свій телефон з шкільного вікна.
9.55 р. Корпус титану - один понт. Шит ...
10:24 Я сидів на історії Ленка. Почати мухування. Немає відповіді.
10:27 Я шпинделя Ленка.
10:27 Ленька пробивається на обличчі.
10:28 Ремінди Ленке, що мій тато. Вона обіцяє представити її.
10.29 р. Немає, я нічого не маю проти сиржанів повітряних суден в резерві, але я не хочу зустрітися ще.
11:45 Я змащена Аленка від 10 класу. Я отримав на чай.
12:20 робочий день. Я збирав інструменти. Що робити з файлом? Руки не офіційні.
13:40 Урок співу. Послухайте бульб у гравця з сусідом. Учитель прийшов з журналом, подивився на моє ім'я і попросив мене слухати гравця.
1 час папка прийшла і взяла мене додому.
14:10 Я вдома. Людина, в той час як папка чекала мене в школі, деякі першими писали 3-летове слово на спині його автомобіля.
15 хв Аленка буде тут найближчим часом. Я пішов в аптеку, щоб купити якийсь чай.
15:10 Alenka чек.
15:30 до 15:30 Аленка тут. Поїдемо до мого номера для чаю.
15:45 Шит! Мій молодший брат зумів знайти і обдурити те, що я купив в аптеці.
15:55 Сидіння як морони на кухні. Пити чай ...
16:30 до 16:30 Аленка ліва, хлопчики називаються для прогулянок.
16:40 З хлопців на зупинці, Дад не давав Вітка автомобіля сьогодні.
16:55 Ми в автобусі. Хтось копнік ступив на нозі. Він не заважав.
17:00 з хлопцями на зупинці. Риби болять.
17:20 до правої вулиці. Пити пиво, жито. Гопники пропущені. Вони приховали пиво і пішли спокійно до поліцейського вокзалу.
17:35 Гопніки пішли копати в театральній площі. Ми чекаємо на відкриття клубу.
17.00 р. 55 Клуб відкриває, і сьогодні наш улюблений DJ Shit виконує.
18:15 Починаємо дискотека, танцюємо і весело відпочиваємо.
18:40 Ми бажали пиво. Так що якщо ми тільки 16!
18:45 Почали бармена, який мій да був.
19.00 р. Ми пироги з хлопчиками на рахунок клубу.
10 хв Ведуться дискотека, їдемо в кафе.
23:30 до 23:00 Ми вирішили знову піти в інший клуб і танцювати. Він не хоче спати.
1 час Ми порушаємо в клуб, збираючи колесо. Witek пішов у ванну кімнату.
24.10 Р Witek щось довге. Замовлення коктейлів. Людина, мій дад знає і поважає весь місто!
24:30 до 23:00 В туалеті прибули поліція. Звідси приніс Вітка з очей на 5 рублів. Так, є камера безпеки в штовхач. І немає необхідності при низькому сидінні.
24:45 Щось таке нудне без Вітки, і ми можемо спалювати. Походимо додому.
24.50 р. Отримайтеся на поїзді останнього метро. Він все, але я розповіли, що мій да був, і він перетворився на нашу гілку.
1 час Я на двері. Так, коктейлі були міцними...
01.05 Бухе!
01:15 A.M. Файл знайшов своє тіло без життя на двері.
01:20 Далі Я сказав, що мій батько мене в кімнаті і заблокував мене до ранку.
1 час Повернутися до школи! Де пекло зробив я отримую удар під очима? Як я збираюся до школи? Мама, де тональний крем?

Шановні читачі! Я нагадую вам, що багата людина ще не є великим, великим є той, хто, крім грошей, не сподівається на все і заходи все з його прохолодним і dad's гаманець. Власники дорогого одягу, вентилятори клубної музики – не знімаються. І якщо ви сердитися з цим творчим - не прокоментуйте.