Буш Jr.

Р

до У вас є чорношкірі, теж? (Конверсія з Бразильським президентом Фернандо Кардосом, Сан-Паоло, Бразилія, 28 квітня 2002)
- Довг, Бразилія великий! (Конверсія з Бразильським президентом Lula da Silva показує Буш карту Бразилії, 7 листопада 2005 р.)
вона Західна texas дівчина так само як мені.
Америка - країна, яка любить свободу і любить нашу країну.
- Бог говорить через мене. (16 липня 2004)
Більшість імпортних товарів надходять з колоній. (Рівне редагування НПП, 26 вересня 2000 р.)
Після того, як він хлопець, який колись хотів вбити мій тато. (6 вересня 2002)
Після того, як Європа є найближчим союзником Америки.
- Ти безкоштовно! Найкращий відпочинок! Але пам'ятайте, що потрібно вчасно відновити хаос.
Велике питання, як багато людей похили руки? (Нью-Йорк Times, 23 жовтня 1999 р.)
- Бог любить тебе. І я тебе люблю. І ви можете розраховувати на нас як потужне повідомлення для людей, які збуджують їх майбутнє.
Якщо ви дійсно впевнені, що ви говорите, я знаходжу набагато простіше відповісти на запитання. Я не можу відповісти на запитання. (Reynoldsburg, Огайо, 4 жовтня 2000 р.)
Якщо США говорять про серйозні наслідки, і якщо серйозні наслідки немає, це створює негативні наслідки.
Ще одним прикладом є випадок Dred Scott, який пройшов через суди багато років тому. Він сказав, що Конституція дозволяє рабство, тому що... добре, є право на особисте майно. Це особиста думка. Не про що говорить Конституція. У.С. Конституція говорить, що ми всі ... ми всі ... Ну, ви знаєте, що це не означає. Конституція не говорить про американську рівноправність.
Пам'ятайте, птахи повинні страждати, не мисливці. (Нова Мексика, 22 січня 2004)
Ірак не Америка.
Вони повинні бути військовими і військовими перемогами, і таким чином вони будуть уникати війни.
Коли я був молодий і нездатний, я був молодий і нездатний.
- Коли я говорю про ... Коли я говорю про себе і коли він говорить про мене, ми всі говоримо про мене.
Ми готові працювати з двох сторін, щоб зменшити рівень терору до рівня прийнятного для обох сторін. (Вашингтон, D.C., 2 жовтня 2001)
Потрібно розуміти, що бідні люди не обов'язково вбивці.
Ми завершили правило одного з найгірших гарантій історії, тому ми не тільки звільняли американців, ми зробили американців безпечнішим.
Ми не можемо дозволити терористів прийняти нашу країну.
до Ми не несемо ніяких втрат. (Вело 2003 р. вторгнення Іраку)
У нас дуже багато часу, намагаючись поговорити з Африкою. Але Африка є народом, що страждає від неприпустимого захворювання. (Вашингтон, Д.С., 14 вересня 2000 р.)
Ми повинні допомогти демократизації Афганістану, Іраку та інших країн Африки.
Природний газ - це напівсферний. Я зателефоную йому півкуліку, бо це свого роду, ми можемо знайти в наших околицях.
Вчити дитину читати, і він або вона може пройти іспит літератури. (21 лютого 2001)
Наші вороги є винахідливими і ресурсними, і тому ми. Вони не перестають думати про нові способи, щоб завдати шкоди нашій країні і нашим людям, і так ми. (Вашингтон, D.C., 5 серпня 2004)
«Наші вороги є жорстокими, але вони не можуть відповідати США, чоловікам і жінкам, які подаються в наші військові». – 19 червня 2005
Природа не загрожується забрудненням, але домішками води і повітря.
- Визначено бюджет. Є багато чисел. (5 травня 2000)
до Дозволяти мене покласти цю шпильку. У мінливому світі ми хочемо більше людей, щоб контролювати своє життя.
Найголовніша робота - це лінійка, або перша леді, в моєму випадку. (30 січня 2000)
Захищаючи невинних американців від смерті вбивців, найбільш важлива робота захищає батьківщину.
Сім'я є місцем, де народ знаходить надію і крилах мрії.
Ви повинні попросити людину, яка запитала мені питання. Я не мав можливості запитати людину, яка запитала питання. І що це питання? Остін, Техас, 8 січня 2001
Суть проблеми полягає в тому, якщо ви уважно слухаєте, що якщо Саддам був ще в силі, якщо він був президентом США, світ може стати набагато краще місце.
Ми мали можливість зустрітися з Тересою Нельсоном, який є батькам і матір'ю, або просто батьком.
У нас була гарна зустріч Адміністрації, де Секретар Оборони та Секретар Держави розповіли нам про наше пристрасне прагнення до поширення демократії у всьому світі.
- Уельс? Яка країна?
Дуже важливо зрозуміти, що є набагато більше торгівлі, ніж торгівля. (ОАС Голова Державної зустрічі, Квебек, Канада, 21 квітня 2001)
Я вірю, що люди і риба можуть співати мирно. (Шагіно, 29 вересня 2000 р.)
Жінка, яка знала мене, була дислексичною. Як дізнатися, що я ніколи не зустрілася з нею? (Orange, Каліфорнія, 15.09.00)
- Я завжди жарт з людьми. Овальний офіс - місце, де люди стоять перед вступом. Ми будемо раді вітати вас, і ми будемо раді вітати. І скажуть, "Нехай!" Ви досить!
Я думаю, що ми всі згодні, що минуле більше. (10 травня 2000)
Небезпечне місце. (Вашингтон, 7 травня 2003)
- Я знаю, що я вірю. І я знаю, що це право зробити. Я продовжую захищати те, що я вірю і чому я вірю. І я вірю, що я вірю, тому що я вірю в право.
Я відданий шейку руку відірвати іракського громадянина, який Саддам відрізати.
Я надію, що ви вийшли з нас і виходите, "Що сказав він? й
Я не є експертом в тому, що іракі люди думають, що я живу в Америці, де це хороший, безпечний і мирний.
Нещодавно зустрівся з президентом Росії в Словаччині. Або Словенія - Я не пам'ятаю точно, що країна називається.
Я говорив з новим президентом Мексики, Vincente Fox, про нафтопродукти до США. Ми не будемо залежати від нафти з-за кордону. (Президентські дебати, 10 березня 2000 р.)
Я почув роммерів, які ми познайомимо обов’язкову військову службу.
Я вірю, що молоді корови повинні бути допущені до перехрестя нашого кордону якомога швидше. (30 листопада 2004)
- Я хворий. Коли я кажу, що я хвора людина, я маю на увазі, що я хвора людина.
- Я ріжу податки для всіх. Я не зрізав їх -- З'їзд зрізав їх. Я попросив їх розрізати.
Хочу зберегти виконавчу владу Президента не тільки за себе, але для всіх своїх майбутніх попередників.
Ми повинні покласти тиск на Сирію, щоб покласти тиск на Hezbollah, це час, щоб зупинити цей щит. (17 липня 2006, Стрельна)
- Я виріс на сході. Східний Техас. Неподалік від Каліфорнія, принаймні ближче до Вашингтона.
Я зробив хороші рішення не тільки в минулому, але і в майбутньому.
Якщо менше людей проголосували, то менше людей приходять голосувати.
Ми повинні бути готові до непередбачуваних заходів, які можуть виникнути або не можуть.
НАСА ще цікавить простір.
- Хто ви відмовляєтеся від буті? Я думаю, повстанці.
Голокост є дуже великою частиною історії нашої країни. Я маю на увазі, історія цього століття. Але ми всі проживали в цьому столітті.
Учитель – єдина професія, яка навчає наших дітей.
Час прийшов на гонку людини, щоб ввести сонячну систему.
Америка приніс вільний прес і релігійну свободу в Ірак. Багато в нашій країні сподіваються, що те ж саме буде зроблено в Росії. (Путін на саміті G8 у Санкт-Петербурзі, до якого він відповів, «Ми, безумовно, не хочемо, щоб мати однакову демократію, як ірак, бути чесним.)
А до речі, я знаю, що наші пороги літати до Марса!
Ми вважаємо, що це не означає, що ми думаємо!