Листи

117461

SP: Привіт Маре? Як твої?
D: Гей, мій трубний хлопчик! Мій Матусі! Як ви?
P: Fucking день пішов! Зйомка 5 рублів на метро! В той час як нечітливий постріл усіх сортів копників з пілінгами!
D: Ти мій герой.
SP: Тоді я вийшов і відверта Жігулевського і зустрів деяких місцевих хлопців і вирішив повісити з Воран! Він мав Клінський ящик готовий! Ми зламали двері стандартним прийомом! Я пішов до пива, і так далі, і як мій маленький маре літати на день?
Д: Привітання з покупкою.
СП: Яка битва? й
D: Я купив нову шапку Ушанки зі знижкою від Jumbek і новий Toolup.
P: Ви зараз є реальним чіпом.
D: Санкс – дитина. Шапка на спині говорить D&M - як Jumbek і Marat! Фірма не дуже крута! А малюка Avivas має чотири смуги на спині! Ви знаєте, що це виглядає так.
T: Гей людина, ви знову з вашого волосся, ви продали D&M.
Д:?
P: Ви втратите свій шифер! Письма: D&B Це свого роду хлопець, який йому подобається. Ботик! У них є все саме ... не знайдено жодного палеву ... підтверджено Міністерством охорони здоров'я РФ!
D: Я Маре. Як приїхати до Парижа з ароматом
SP: Не хвилюйтеся про ваш маленький рик! Зафіксуйте свій шлях! Я був у базарі вчора.
D: Який базар?
P: Добре, в шоу, ви не отримуєте ніде... Митищенський проти Центру! Турки не були реальними! Ми приїхали сюди, і всі куля були такими. У деяких джинсових сорочках ... навіть знезаду шукати
D: Не скажеш мені, що вони не втрачали в тканини.
Ви не можете уявити!
D: Де б'є впав ...
P: Ну, вони люблять, що ти з? І наші хлопці не люблять непотрібних питань... порушують відразу, трушки в руці! There's a dick і a kissse out з fucked.
Д:?
Т: Не соромлюся! І ми нормальні діти, і ми втратили... Підібрати штани.
D: Ти мій герой.
SP: Слухати Маре ... Я хотів би розповісти вам довгий час, що найбільш трубопровід всіх корів в нашій області! Моя думка не падає навіть вночі.
D: ooh, ooh ...
П: Я дуже серйозний. Я бажав вас на півроку!
D: Я люблю тебе.
П: Може У мене є інтимний план?
D: Звичайно, ви робите.
SP: Чи є ваш собака поголені?
D: Ви дійсно хочете сказати, що ... звичайно не.
Т: Моє маре.
Д: Я люблю тебе !!!