590
Причини звільнення
1,1 км Протягом тижня він приніс до свого робочого місця і встановлює його на вогонь.
2,2 км Припинно стрибати з шафи, розбити бізнес-партнерів компанії.
3. У Він кладав канцелярську гудзик на стільці його колеги і сам сідає на ньому, показує низький рівень розуму, який не відповідає його положення.
4. У Я копав на робочому місці. Поступово сміється, він відмовився написати пояснювальну замітку, пояснивши, що він не міг підібрати шматок паперу, так як руки його не було.
5. Умань Я впав з вікна паління на другий раз в місяць.
6. Жнівень Він не може бути вогнем.
7. Про нас Пронизив жіночу половину команди пронизами.
8. У У жіночому номері. Через надлишок почуттів я не можу сказати нічого в моїй обороні.
9. Навігація Другий рік не виходить з відпочинку.
10. Стаплер і кисть грошей на заробітну плату.
11. Виготовляючи свої ініціали на робочому столі.
12. Постійно заливає неперевершений чай в акваріум і там промивається скоринка за допомогою Fae.
13.00 р. Виключили дозволений трафік, завантаживши додаток з Інтернету.
Що пекло речі.
14. Незважаючи на щоденну присутність в офісі та регулярній заробітній платі, виявилося, що він не входить в будь-який відділ компанії. Він завжди був в офісі, тому що його подруга працювала тут.
2,2 км Припинно стрибати з шафи, розбити бізнес-партнерів компанії.
3. У Він кладав канцелярську гудзик на стільці його колеги і сам сідає на ньому, показує низький рівень розуму, який не відповідає його положення.
4. У Я копав на робочому місці. Поступово сміється, він відмовився написати пояснювальну замітку, пояснивши, що він не міг підібрати шматок паперу, так як руки його не було.
5. Умань Я впав з вікна паління на другий раз в місяць.
6. Жнівень Він не може бути вогнем.
7. Про нас Пронизив жіночу половину команди пронизами.
8. У У жіночому номері. Через надлишок почуттів я не можу сказати нічого в моїй обороні.
9. Навігація Другий рік не виходить з відпочинку.
10. Стаплер і кисть грошей на заробітну плату.
11. Виготовляючи свої ініціали на робочому столі.
12. Постійно заливає неперевершений чай в акваріум і там промивається скоринка за допомогою Fae.
13.00 р. Виключили дозволений трафік, завантаживши додаток з Інтернету.
Що пекло речі.
14. Незважаючи на щоденну присутність в офісі та регулярній заробітній платі, виявилося, що він не входить в будь-який відділ компанії. Він завжди був в офісі, тому що його подруга працювала тут.