Найкрасивіші моменти в житті голлівудських зірок

Підводячи підсумки 2007 року в шоу-бізнесі, журнал «Людина» не соромно виявляти найяскравіші моменти в житті зірок над цими дванадцяти місяців.

Актор Алєк Балдвін в хутричному шикуванні і звинуватив його 11-річну дочку Айланд, зателефонувавши їй «хто мало свиней», а її маму Кім Базінгер назвав «геморою». Балдвін пізніше апологізований за його словами.

Едді Мерфі, в інтерв'ю з данським телеканалом, коли запитав про вагітність своєї екс-подруги Мелані Браун, сказав: «Я не знаю, чия дитина це». У червні тест ДНК підтвердив, що батько маленького Ангела, який народився в квітні.

У інтернеті з'явилися фотографії невідомої акторки Lindsay Lohan, в якій кладуть ніж в горлі свого друга, також актриса і VJ MTV, Vanessa Minnillo. Фото були взяті на вечірку в 2006 році, дні до Ліндасай було прийнята до клініки медикаментозного лікування на другий раз.

Голлівудська актриса Cameron Diaz під час екскурсії міста Inca Machu Picchu в Перу з'явилася в публіці з зеленою сумкою, яка прикрашає червоною зіркою і написом в китайській "Середній народі" - відомий політичний слоган лідера китайських комуністів Mao Zedong.
У Перу це слоган викликає пам'ять групи Maoist Shining Path, яка в 80-ті роки і на початку 90-х рр. провадив запеклу війну з урядом, яка вартість життя 70 000 осіб. Оголошено, що пропагандистський правозахисний активісти Перуанської гумани – Камерон Дязьєз.

У травні в готелі Лас-Вегасі з'явився голий і мертвий п'яний Девід Hasselhof lying на підлозі. Рятувальники Малібу зірку мали зробити наступне повідомлення: У зв'язку з чесним і позитивним зв'язком з дочкою, які хвилюються про мене, вони зробили запис, який вечір, щоб показати мені те, що я хотів. Фільм не повинен бути опублікований, але я сподіваюся, що хтось дізнається з нього, як я зробив.

Аврил Лавіньє, реагує на звинувачення пісеністів для поп-групи 70-х Рубіноу (вони співали співачки, кажучи, що її ударна Подружка - плагіат для своєї пісні Я Ванна Be Your Boyfriend), написав на своєму сайті: Я ніколи не чув цю пісню в моєму житті, і їх аргументи базуються лише на п'ять слів. Всі пісні мають спільні слова і емоції. Як ми говоримо однаковою мовою. й

Особисті відео та надані фотографії «соціального» Парижа Хілтон з'явився на сайті World Wide Web на parisexposed.com, доступні за підпискою. Виявилося, що два роки тому, під час руху Париж віддав свої особисті речі для безпечного прибирання, але забули оплатити час, і її майно було продано на аукціоні. Після вступу до суду вона зуміла заблокувати сайт, але тільки тимчасово.

У квітні Річард Джей публічно поцікавився індійською акторкою Shilpe Shetty на головній кампанії за підтримки кампанії СНІД в Делі. Це викликало хвилю занурення в Індії серед захисників традиційних моральних принципів. Суд навіть видав арешту на Гере, але справа не йде далі.

Під час судової експертизи, яка продовжується між колишніми Голлівудськими дружинами Дениса Річардса та Чарлі Шен. Рахарди додали до справи електронні листи, в яких вона нібито ірдели закріплює актрису. Річардс також сказав, що Шен показує свої статеві органи онлайн і приваблює до занурення дівчаток.

Тим часом, екс-людей Pamela Anderson - Kid Rock - отримав в бій на MTV Music Awards з черговим екс-людом зірки - Tommy Lee. А в жовтні після концерту в Атланті, рокер був заарештований за боротьбу в місцевому ресторані і заряджався гомоліганізмом.