Блискавка

Що означає серійні номери в нижній частині блискавки?

Один друг шахти пояснив, що вентилятори Zippo завжди обговорюють (помітний) приховане значення точок, лавок і фігурок внизу своїх запальників. Тоді він дав мені деякі хороші поради, щоб подивитися онлайн. Я пішов на www.zippo.com і навіть для кого, хто не цікавиться запальниками, нехай тільки Zippo, я повинен сказати, що це було цікаво. Відповіді наведено в розділі Питання і відповіді, а також прочитано наступне: «Чисті в нижній частині наших блискавок є ідентифікаційними номерами, які ми знаємо в яких місяцях і році був виготовлений окремий світильник. Для отримання більш детальної інформації про ці маркування, будь ласка, відвідайте розділ Upside Down, де ви знайдете маркування з усіх років з 1993 року до сьогодні. Ні, "повернути вниз" не брудний сайт - це просто говорить, що рік маркування відноситься до. Отже, якщо у вас є, наприклад, звичайний блиск з етикеткою на правій стороні, це означає 1982. Тим не менш, такий же маркування на лівій стороні буде означати як 1982 або 1983. Це все так захоплююче, що я серйозно думаю про куріння, щоб дати мені причину, щоб побудувати блискавки.