Нічники на вулиці

Ось фотографії, які я знайшов онлайн, плюс деякі з шахти я взяв другу святкування дня. 1 травня, яка підказала мені шукати ці фотографії та зробити це повідомлення. Будь ласка, не судіть строго, не всі фотографії нові, і, ймовірно, що хтось міг бачити їх до.

Головна сервер), до речі, протерти ніс багатьох представлених тут «не вдома»

р.

«Сервер» одного бізнес-центру

Знаходилося в Сонячній Азібаржані.

р.

356597.

Карельський державний педагогічний університет

Ми не маємо грошей на лічильник! не обов’язково!

Наші перемикачі, найбільш комутаційні перемикачі в світі!

І так часто "вкрадені" Інтернет в наших будинках.

(доб. 3)

Цей диво, ймовірно, був створений кількома поколіннями «комп'ютерних вчених», і був використаний як навчальний стенд.

845495

Безсумнівно шедевр ...

Підвалів і еттики нашого капіталу Lukomorye pancake ... сто поодів, де це, кішка навчається, і русалка сидить на «браничках». . й

«Адмін кинути, і нові з яких причин збігаються. . . ?

Ось як працює!!!

І ось змагання.

Точка доступу в приміщеннях колишнього газопроводу )

Челябінська область, «будинок офіцерів», не потрібно сказати нікому, наскільки суворі вони? й

Сервер на будь-який смак )

Ну, ка - добре, ка - не скажеш? Тепер ми перевіримо все і знайдемо кого-небудь з кроками руками ...

У ящику обладнання перегрівається, і було прийнято рішення розмістити його «темпорісно».

р.

Примушені великогабаритні бурі були оплачені конкурентами )

І знову суворий Челябінськ...

з слів директора організації «Так, тепер ви є основною, щоб зробити мережу, підняти сервери так, щоб все працює!!!! і в місяць ще один виділить гроші, щоб купити шафи, стійки, вмирає !!!" ... після половини року адміністратор кинути, не пощастить за наступну.

Р

Ну, ось! героїв невидимого, мансарда переднього! до якого ми побачимо те, що ми сидимо на підлозі (і кимось для всього) життя за монітором, в чат-кімнатах, на форумах, в ІСК і, звичайно, на нашому Анубі.

... Ми не стокери, ми не п'ятниці.
І ми високорослі установки ...

P.S. Як я лягла на плюси... так... відправити в «стаж», потрібно взяти парасольку для захисту від томатів гняти)

Категории

Смотрите также

Новое и интересное