Виняток з протоколів міліції

Три тіла були знайдені біля підвіски мертвої людини, але автопси показали, що вони були живими, так само, що день вони дали заздалегідь.

Три п'яні їздили двоколісним мотоциклом. На моє замовлення, щоб зупинитися, водій обстріляв: «Не четвертий!»

Потерпілий їздив, якби він дрочить на власний похорон.

Водій іноземного автомобіля зникнув з сцени аварії через вітрове скло, не відновивши свідомість.

Вчора Sony TV знизився з 12-го поверху, але не впаде до землі, але зникли між 8-го і 5-го поверху.

Вчора, в Макарівському провулку, спроба була виконана на березі Курилева І.А. Курилев втекти з невеликою раною в нозі і контрольним пострілом в голові.

Особливі ознаки: при ходьбі все тіло здається пересуватися і одночасно стоїть на місці.

Корпси Григорія Рубільникова ще живі, коли він вступив в їдальню, де він раптом загинув без відновлення свідомості.

Не бачив в лікері.

Г. Михайлов і собака ходьба з ним не було документів.

Корпа людини з пораненими пораненнями до голови вдалося збивати назву злочинця, після чого він остаточно загинув.

У них три кавуни, шоколад, груші, виноград, три банки соку, шість пачок сигарет і годинник, що належать продавцю. Все вкрадене було з'їсти.

Потерпілий, який витягував з води, ще був теплим, але вже дуже синім, щоб не було ознак життя.

Учора в ресторані «Pearl» був пагін між двома кримінальними бандами. Поруч з міліцією вдалося втекти з злочинної сцени.

На сцені нещасного випадку, вчиненого автомобільом, по-новому з'явився поліцейський поліції, популярно називаються.

На клумбі кладуть корпси, брат корпсів в наступному приміщенні був несвідомий, поруч з мертвою дружиною сидить і кріве.

« » » » » » » » » » » » » » Після пошуку в Місяці Сідорової, Сержант Красюк і я не знайшов вхідних дверей. Коли Красюк втомився і впав в туалеті, я нарешті знайшов двері. Я не пам'ятаю.

Окупівля холігану, п'ятого офіцера Іванова знімається в повітрі. Але я не зробив.

Громадянська Кузнецова з'явилася жорстоко, зробленого шуму, похилого, заподіяного громадянам, щоб відпочити в причалі.

Під час буріння лікарського дену призначають Петренко жорстоко загинув. Після трьох днів нормалізовано стан гарантійного працівника.

Потерпілий прокинувся на мене. Акс подарував мене на чолі, відмовляється назад і постраждав потерпілий в нозі.

«Гр. Сидоров, будучи сильно п'яним, взяв свою маму за девіл, тобто він зробив трохи помилки. й