Стильні дівчата Арабського світу

Продовжувати тему, в списку наймодніших дівчат Арабського світу, є ще кілька імен, які хочу розповісти про докладніше.

6. Razan Альазіоні

З раннього дитинства Razan продемонстрував інтерес до всього, що було безпосередньо пов’язане з мистецтвом. Пристрасть виросла в щось більше, що робить її одним з найбільш успішних дизайнерів Сходу. Razan створює вироби, які відрізняються креативним дизайном, оригінальністю та скульптурним вирізом.

1919-1992 рр.

, Україна

Емма Робертс, Келлі Осборн, Whitney Port і Ashley Tisdale є серед тих, хто вже вдалося оцінити продукти з Razan.

Актриса Емма Робертс в сукні Razan Alazzouni

7. Рііма Аль-Банна

Стиль засновника бренду Reemami динамічно змінюється під впливом свого почуття себе.

Мій стиль можна описати як експериментальний. Я люблю речі, які ідеально влаштовують. Елеганс і мінімалізм, чистота форм плюс оригінальні лові аксесуари і модні продукти - це мій модний рецепт. Як дизайнер, я повинен дотримуватися трендів.

Товари з колекції Reemami:

8. У Самар Юзеф

Самар має десятирічний досвід роботи в професійній журналістиці та понад 5 років успішної блогії (Une Libanaise Paris). Вона вважає себе дуже креативною людиною з неперевершеним смаком.

Самар збирає кольє і взуття - в її колекції вже більше 250 пар, не можна уявити її життя без жіночного одягу від Rabih Kayrouz і музики Fairuz, який готовий слухати години на кінець.

, доб. 5

9. Навігація Сана МакКі

Санаа брала одну позицію в рейтингу завдяки своєму унікальному стилю, який активно демонструє на своєму профілі Instagram. Lebanese-born Sanaa переїхав до Дубаю, де вона працює для Business Excellence і планує запустити власну модну лінію.

Одяг, який вигідно підкреслить ці частини тіла. І звичайно каблуки. Ніде без них.
р.

10. Shimaa Elsayed

Шимаа присвятила своїй життю PR. Компанія вона є частиною міцного гравця на ринку розкоші. З роками дівчина розробила досить хороший смак. В одязі вона віддає перевагу елегантному стилю і любить все красиво.

Я переконаний, що модні тенденції не підходять для всіх, а люди прагнуть носити щось, що близько до свого почуття, враховуючи характеристики фігури і віку. Я хочу, щоб знайти свою внутрішню самоту, а не інший спосіб навколо.

Шимаа - це часовий гість соціальних подій, де вона з'являється з друзями або колегами:

р.