Майстер труб

Герой сьогоднішньої історії Олександра Бондарєва бондарєва. Як і багато майстрів, він самовідданий: він дивився на чужих роботах, помітив щось, спробував зробити що-небудь самому, поліпшивши щось і він вкорінився в роботі. Я не буду входити в технічні деталі, я не буду жити на будь-яких індивідуальних процесах. Це все в блозі Олександра себе, він докладно розповідає про процеси і підводні камені і робить його знаннями і з фотографіями.

Ну, я проходжу через загальні місця, ескіз, щоб говорити.

Труби виготовляються з багатьох матеріалів, починаючи від глини і каменю до кукурудзяного коб і гарбуза. Хоча традиційний матеріал ще вважається дерево. Є також безліч варіантів: вишня, груша, бука, але кращі труби виготовляються з хабара. Бріарові труби також називають тепловими трубами.

Бріар - це ріст кореневища, що росте в складних умовах кам'янистого грунту Середземномор'я. Цей ріст служить деревом для накопичення води, а разом з водою поглинає мінерали, стають дуже міцними і вогнестійкими. Це ці властивості, які роблять хабар ідеальним матеріалом для труб.

Бріар збираються спеціально для трубопровідників. Чистий, миється, сушений. Правильне сушіння встановлює правильні властивості деревини і його смаку. Якщо ви сухий неправильно, з'являться тріщини, і якщо не висохнете, то труба не буде гарного смаку. Але останнє виправити, хабар може дозрівати у вигляді готового виробу.

Р

Заготовка кріпиться до машини двічі. Перший раз пучок проколюється (це те, що відбувається з густою), а другий - сама чаша з тютюновою камерою. Крім того, якщо кільце використовується на трубці, щоб прикрасити місце з'єднання з густою, і вона найчастіше використовується в хороших трубах, після чого її установка відбувається безпосередньо на машині з подальшим бурінням морти, місцем посадки гирла. Якщо покласти кільце окремо, ви отримуєте мікроскопічні тріщини в суглобі, і це неприпустимо.

Габаритний зображення

Кільця найчастіше виготовляються з різних сортів деревини, ріжучих, кісткових або дорогоцінних металів. Наприклад, продукція з натуральної роги і слонової кістки не може бути експортована в США, вони захищають природу. Щоб замінити ці частини акрилом.

Р

Олександр має підставу пишатися: півкілограма «заготовка» мамонта туська. Його власник жив довго тому на території Ямало-Ненецького Автономного Окрогу, потім загинув, а потім радянські вчені знайшли рог. Тоді вчені знайшли Олександр.

Продовжуємо грубу обробку труби заготовки. Додатково зрізається безщільно. Безпека та безпека

Грубий шліфування на ляп. У верхній частині чубуки можна побачити дуже декоративне кільце, хоча б не з тієї ж мамонта, але з коробки.

925992

Тут виникає неприємний сюрприз. Невеликий кавер в масиві деревини зіпсує всю картину. Каверне, швидше за все, не вдасться злити, і це трубка не стане гладкою, але буде грубо. Важкий з тріщинами. Коли вони знайдені, заготовка найчастіше викидається. Але це цінний матеріал деревини, мамонту або кістки, і кілька годин роботи.

Також без майбутнього є заготовки з каверами всередині тютюнової камери. В принципі, якщо кавер невелика, то через кілька місяців куріння його не буде знайдено, але не можна продати таку трубу, репутація майстра постраждає.

Дуже важливим етапом є буріння димового каналу. Спочатку канал пробурюється на точку зустрічі з тютюновою камерою, а потім знімається камера. Канал повинен бути в нижній частині камери. Якщо дно камери нижче виходу каналу, трубка не буде копчена до кінця, яка призведе до застою смоли і неприємного смаку і запаху.

Херсон

Заробляємо лише заготовку. Якщо вони порізають ложки, вони зателефонують йому рум'яна. Далі починається творчий процес формування. Ручно проведений час залежить від форми труби. В середньому одна трубка займає три-чотири повноцінних робочих днів.

Ми не зловимо гостинність господаря, тому повернемося до готової труби.

О, і, я майже заготував. Горщики. Вони також виготовляються з різних матеріалів, але зараз традиційно вважається неоднорідним або акриловим. Олександр використовує теплу трубу бонату. У циліндрі отвір пробурюється під каналом і готелем, які вводять дерев'яну частину труби. Також необхідно точність до 0,2 міліметрів на термічне очищення.

А потім ротшта формується, прямо на трубі її подрібнюють і полірують.

Після шліфування трубка обробляється звичайними грилями, знову змащеними, якщо необхідно, знову обробленими морськими прокладками і знову шліфуються.
Труби не дружні з лаками, тільки полірування.

Внутрішнє шліфування з фарбуванням можна досягти ефектного візерунка деревних волокон, зерна.

р.

Фінальний дотик - майстер-клас.

, Україна

Кожен канал позначений назвою майстра, дата народження труби і його якість. Кожен бульб має власний масштаб і оцінює труби на свій розсуд.

Категорії Труби, ймовірно, досконалі, тому що я не помітив ніяких з'єднань в категорії B або.

Р

Кожен канал оснащений шкіряною кришкою. Він пошитий тим же руками.

Тут приходять соломи. Я волію гладкі округлі форми, і хтось більше схожий на грубі. Є конопляні.

р.

«Так, ви не збираєте, це мої робочі труби і в цілому, це брудні і не роблять цього». Майстер може дозволити собі такі творчі мес. Для себе немає труб, швидше за все, це труби з невеликим дефектом, визначеним на фінальних стадіях. Такий шлюб не впливає на будь-які властивості, крім естетичних показників, але не можна подарувати цьому клієнту.

Чудовий після важкого дня сидіти на стільці або по багаттям в зимовому лісі, отримати трубу, кицька, дим і повільно засихати дим, щоб спокійно сидіти і думати про бадьорості всього.
Тексти пісень, а це означає: Це сором'язливий, що я кинути палити.

й