Що відбувається в Україні сьогодні є чітко симфонічним сценарієм.

Що відбувається в Україні сьогодні є чітко симфонічним сценарієм. Висновок очевидний: Ми побачили це перед десь.
Югославія. 90-ті рр.
Російська Я зараз звертаюся до всіх росіян, жителів України та Білорусі на Балканах. Звертайтеся до нас і пам'ятайте, що вони зроблять вас тим самим, коли ви відокремлені і слабкі. The West є ланцюг божевільний собака, який захопить горло.
Брати, пам'ятають долі Югославії! Не дозволяйте мені зробити те ж саме вам! Слободан Мілосевіч.

11 березня 2006 року президент Югослава Слобожан Мілосевіч загинув в демократичну тюрму. Його доля є чітким уроком для всіх, хто готовий прийняти слово Заходу, які готові зробити концесії.
Цей захід відмітив повну перемогу над однією з найбільш потужних країн Європи. Югославія об’єднала всі Балканські народи, які володіли найбільшою армією в Європі, і зараз залишаються лише найяскравіші фрагменти. Милосервич був першим потерпілим від технології «помаранчевий», а його аналіз механізму електромонтажу залишається актуальним. За найвищою ціною милосердя оплачується.
На жаль, для Сербії події розгортаються саме в кінці президента: тіло сербської державності ріжеться на шматки, збираючи Косово і Метохія, захоплюючи вихід Чорногорії, перешкоджаючи скасування Босніїських серб з Сербією.
Слухати Мілосевіч:
«Події, які розгортаються навколо наших виборів, також є частиною організованої кампанії, щоб заперечувати нашу державу та людей, адже наша країна та наші люди є бар’єром для абсолютної західної доміни Балканського півострова.
Довгий час був групою в нашому суспільстві, що під назвою опозиції політичної партії демократичної спрямованості, представляє інтереси урядів, які здійснюють тиск на Югославію, а особливо на Сербії. Ця група на нинішніх виборах стала демократичною опозицією Сербії. Реальний власник не є кандидатом на президенцію Сербії. Його довгий час власник є головою Демократичної партії і співборатором з військового союзу, який боровся проти нашої країни. Не можна навіть приховати свою співпрацю. У зв'язку з тим, як вона докине її стійкість. Так, на чолі з цією організованою групою у цій обранні є представником армії та урядів, які вперше боролися з Югославією. Чи не ви думаєте, що саме сценарій відбувається в Україні?
«Я не хочу миру і процвітання за Балканами, вони хочуть, щоб вона була зона постійного конфлікту і війни, яка б забезпечувала їх абілітом для постійної присутності. Гарантує насильство, забезпечує довгострокову війну – будь-який мир. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Далі Усі країни, які знайшли себе в позиції обмеженого суверенітету, з урядами під впливом іноземних сил, швидко стали бідними. На здобуття ступеня, яка виключає надії більшого, ніж у суспільних відносинах. Велике розщеплення між більшістю бідних і меншин багатих є картиною Східної Європи останніх років, і ми можемо побачити її. Ця доля не буде обходити нас. І ми б, під контрольом і командуванням підприємців нашої країни, швидко набуваємо величезні числа дуже бідних, перспектива виходу з бідності буде дуже далеким і невизначеним. Малюнок багатих буде складатися з спекотної еліти, яка дозволить бути багатим за умови, що вони будуть в будь-якому сенсі вірним команді, яка вирішує долю своєї країни.
Громадська і державна нерухомість швидко трансформуються в приватне майно, але власники цієї нерухомості, враховуючи досвід наших сусідів, б, як правило, стають іноземцями. За винятком випадків, які придбали майно через лояльність та примирення, які зайняли їх за межі елементарного поняття національної та людської гідності.
У таких умовах найбільш цінним національним багатством стане іноземна власність, а ті, хто раніше володів нею в новій ситуації, стануть співробітниками іноземних фірм будинку.
Разом з національною приниженням, депамаціям держави і соціального згоряння, будуть спостерігатися різні форми соціальної патології, серед яких злочин буде першим. Цей шлях не означає припущення, але живий досвід тих країн, які подорожували на цьому шляху і з яких ми намагаємось відмовитися від всіх витрат. Столи злочину не на заході, а на сході Європи.
Однією з основних завдань цуценя, якщо мова йде про владу, є знищення національної ідентичності. Сполучені Штати, які не мають відношення до своєї історії, їх минулі, їх традиції, їх національні символи, їх звичаї, часто їх рідна літературна мова. Неприємний на перший погляд, але дуже ефективний і стійкий вибір національної ідентичності дозволить зменшити його на кілька страв народної кухні, деякі пісні-доріжки, а також назви національних героїв, відповідної їжі і косметики.
Однією з несприятливих наслідків захоплення території будь-якої держави наддержавами в ХХ столітті є знищення національної ідентичності людей, які проживають в цій державі. З досвіду таких держав видно, що люди навряд чи здатні стежити за швидкістю, за допомогою якої вони починають використовувати іноземну мову, як власне, ідентифікувати себе з іноземними історичними фігурами, забуваючи самостійно, краще зрозуміти літературу окупантів, ніж у своїй літературі, захоплювати історію інших, в той час як уявляючи себе, нагадувати незнайомців, але не себе.
Я відчув, що мій обов'язок попереджати про наслідки діяльності, які фінансуються та підтримуються урядами США. Громадяни можуть, але не повинні, вірити мене. Я тільки хочу, щоб вони не були занадто пізно, щоб бути впевненими в моїх попередженнях, тобто в той час, коли це буде важко виправити помилки, які громадяни зроблять через свою наївність, глуздість або високий рівень. Але ці помилки будуть важко виправити, і деякі з них не можуть бути виправлені.
Цей дельусьон, коли люди обирають для них, є найнебезпечнішим дельусіоном, і це головна причина для мого офіційного звернення громадян Югославії.
Що відбулося далі? Миловіч загинув, Югославія розгорнулася на менші частини, а Серб втратив свою національну ідентичність.
Це дуже важливий історичний урок для всіх росіян, українців та Білорусі! Не засмучує провокації Заходу.
Ми дамо вам слова Serb дуже обструктивним і одночасно наповненим великою гіркотою:
«Чому ви хочете Європи, росіяни?» Важко знайти більш самодостатні люди, ніж ви. Європа потребує вас, але не ви. Є багато хто з вас, три країни, але немає єдності. У вас є все самостійно: багато земель, енергії, палива, води, науки, промисловості, культури. Коли у нас була Югославія і були об'єднані, ми відчували, як велика влада для переміщення гір. Тепер, через власну ступеню, націоналізм, небажання слухати один одному, Югославія вже не існує, і ми припускаємо на політичну мапу Європи, нові ринки для своїх дорогих ясен і американської демократії.
Сцена повторює себе. Я не хочу, щоб статися з нами...
Але влада практично в руках траєкторів в Україну. Ще один крок і ми знайдемо себе в абіс, з якого немає повернення.

Джерело: Славянська-kultura.ru