Віктор Ан: Я віддаю всіх моїх перемог

Напередодні Олімпійських ігор в Сочі в короткій трасі чоловіки грали медалі в 5000 м реле. Російською національною командою, що складається з Віктора Ана, Володимира Григорєва, Семена Іллістратова та Руслана Захарова стала олімпійським чемпіоном з ОІ записом 6.42,100. Ах став шестиразовим олімпійським чемпіоном, вигравши три золоті кожний для Південної Кореї та Росії.
Віктор Ahn є справжнім явищем. Людину, виписали прагматичні корейці, які домінували коротку доріжку чотири роки тому, переїхали на Росію і на Сочі Олімпійські ігри не дали ніяких колишніх співвітчизників перед ним, для яких корейська федерація вирішила відмовитися від своїх послуг і відправити його в архівну коробку.
Коли я переїхав до Росії, я спочатку мав намір змінити своє громадянство, щоб мати можливість конкурувати на міжнародних змаганнях. Я хочу, щоб поїзд тут, тому що Росія має хороші умови. У мене була травма і вони вірили. Звісно, збираючи мене в команду не було легкого рішення про частину федерації. У перший раз я спробував поліпшити результати, але вони вірили в мене, і я почав досягнути успіху – це Олімпійські ігри є показником.
Звісно, приймаючи поранений спортсмен, даючи йому громадянство і витрачаючи багато грошей, щоб підтримати його є певним ризиком. Але ніхто не розповість про свій ступінь, ніж особа, яка прийняла рішення. Президент РФ Олексій Кравцов.
Ми провели опитування. Про свої перспективи проведення Олімпіади. Він мав такі травми, які можуть запобігти його від виконання, пояснив Кравцов.

Російський короткометражний гравець не любить говорити про своє особисте життя. Хоча це людина, яка завжди поруч з ним, що дає йому силу рухатися.

За словами Ана, вона була травмою і нездатністю грати за Корею, яка вплинула на своє рішення, але є безліч версій у Корейському пресі. Деякі з них бачать рішення Ани як матеріального аспекту, наголошуючи, що він нібито був просто «кинув».
«Мій батько робить багато інтерв’ю зараз і є конфліктом думки про те, що викликало перехід. Я думаю, що я переїхав до Росії через поранення. Я мав чотири операційні операції в Кореї протягом року і може тільки навчати місяць на рік. За вісім років я не можу конкурувати на високому рівні і кваліфікувати за важливі змагання. У Росії я запропонував умови, в яких я міг би грати свій улюблений спорт, розвивати і покращувати, пояснив Віктор.

З дзвіниці оцінив свій внесок і Олексій Кравцов.
Перше, що я бачив, є величезною перевагою, що Олімпійські ігри принесли до короткої доріжки. Важко оцінити ще, але блискучі вистави Віктора значно підвищили аудиторію. Не було квитків в Палац Айсберга сьогодні. Не сталося. Навіть для нашого навчання аудиторія купила квитки. Користь, що Ahn приніс і спорт, і країна важко переоцінити, офіційний - сказав він.

Вже в кінці спілкування з Аном, один з журналістів помітив кільце на пальці, і не може протистояти питанням про офіційну позицію Віктора, який став одним з найбільш заздрих костюмів країни. На жаль, сниться дівчат, які шукають чоловіка, відразу ж поголені корейським свідоцтвом про шлюб.
Я не хочу говорити про шлюб. Головне, що людина, яка підтримує мене і скрізь, я заперечую всіх перемог. Ми маємо свідоцтво про шлюби з Кореї, офіційно ми є чоловіком і дружиною, але свято ще не було.

- Віктор Ах вже 8 починається в ряду на Олімпійських іграх не залишається без медалей. Він не стояти на тумбі, поки він був 16-річний в Солт-Лейк-Сіті.
Віктор Ах став першим в історії Зимових Олімпійських ігор, який став шестиразовим олімпійським чемпіоном за 30 років. До нього це було зроблено тільки жінками - Любов Єгорова і Любова.
- Віктор Ань - перший шестиразовий Олімпійський чемпіон в короткій трасі, і до цього запис був "тільки" 4 золото.
Віктор Ahn - перший короткометражний гравець в історії, який став чемпіоном ОІ 8 років після першого золота. Марк Гагнон взяв золото у 2002 році 8 років після першого медалі, але медаль лише бронза.

Джерело: www.aif.ru