Тунелі біля станції аеропорту (30 фото)

Я припускаю до тунелю і починаючи від станції аеропорту.

р.

Походимо на другий шлях і поїдемо до Динамо.

На цій дистиляції використовуються металеві знімні опалубки. Тим не менш, це незнімна, з її допомогою було виконано тільки склепіння або стіни.

270237

Малий артефакт війни - з'явився торк з питною водою для укриття мешканців під час німецьких повітряних рейдів.

ХС 235.

ПТ-31 і ТМ-1. Що робити з електрикою, особливо ТМ-1. Подивіться на красиві вентилятори на вхідні двері. Це де починається закритий прохід.

Тут була обробка щита, яка з'явилася з нижнього кайсона.

Стара обрізка діаметром 5.6 з шириною кільця 75 см. Це було використано досить короткий час. Тепер стандартна ширина чавуну для дистиляції тунелю - один метр.

У 1941 році з книги «Архітектура Московського метро»: Вкрай складна секція для дистиляції тунелів в плаваючі ґрунти була секція 86-ї шахти, де тунелі під 20% перевалу схилу від глибокої прокладки (40 метрів) до мілки. Для розвитку даної плаваючої площі, приблизно в середині її, було зменшено два грандіозні залізобетонні бетонобетонні кофер-туніли з габаритами в плані 30х9 м, до глибини близько 23 м, разом з щитами і ректорами, зібраними в них,. Вага кожного кесона з двома щитами 3000 тонн. Цей метод опускання шахт разом з щитами було введено в тунельну практику вперше радянськими інженерами. Чотири щити були випущені з кісонів і експлуатуються під стисненим повітрям в плавках з компресорною потужністю до 800 м3 / хв. У той же час, спеціальна майстерність і турбота були необхідні при введенні електронних щитів в нестабільному середовищі по необхідному дизайну доріжки. Варто зазначити, що незадовільний досвід тунелю Танни в Японії, де через неналежний щит, останній затягував плавачем і санком.

Суддя за розмірами, це той же кайсон.

Сканування фото з книги "Архітектура Московського метро" 1941 р. Кайсон просто почав скидання. Ліворуч знаходиться вежа Петровського палацу, а праворуч - Ленінградський проспект. Так це місце, мабуть, тут.

У тунелі з цього розділу було тільки бочка над дистиляцією. Тепер це HS 236. Спочатку я думав, що буде камера.

Ванна кімната жіноча.

Тунельна недостатність.

Деякі види електроенергії. Звісно, є гармата в тяговій підстанції десь.

Габаритний зображення

Трохи більше - і попереду буде станція "Динамо".

Термоповернення, яка була встановлена після війни - під час глобальної реконструкції об'єктів ГО.

І знову це місце під гарматою. На жаль, я не зможу йти першим способом, тому що був тунельний апарат. Але мій супутник запевнив мене, що це так само. На Оболонь можна подивитися на кассон в Києві. На поверхні кріпиться нижній кесон для щитів, але ніколи не опускається.

Київська бетонна підмазка.

Ось як опущені ножиці - технологія в основному однакова.

Робота з фіксацією проблемних суглобів.

р.

Тунельний автомобіль нещодавно пропущений, а світильники ще не переверталися.

Ось свіжий, промивний тунель :

На будівництво другого етапу працювали 42 щити. Здається, що цей запис ще не зламаний - 30 дистиляційних щитів і 12 станцій.

По-перше, вид на аеропорт.

, Україна

Ібід.

р.

Немає нічого незвичайного - двостороннього тунелю монолітного залізобетону

Фрагмент плану аеропорту. До речі, Вікіпедія помилково вказує на ширину платформи на 7 метрів. Це насправді 8 метрів.

секція станції.

р.

Це перший шлях до Falcon.

Джерело: russos.livejournal.com