Кредит забезпечений безсмертним "добрим"

У Ризі з'явилася дивна фінансова фірма Контора, яка дає гроші будь-якому мешканцю Латвії. Це не буде незвичайним, якщо не за умови кредитного договору. Журналісти з Ризької газети «Вести-Сегодня» готові взяти інформацію про умови кредиту на пізній квітень Фоліс жарт, але все було серйозним.

Перед тим як отримати бажану суму (Kontora не особливо ризик, питання від 50 до 500 LVL), позичальника, як правило, має право оформити договір. Тим не менш, тут починається найцікавіше: документ стверджує, що зазначений бере на себе необхідний кредит на безпеку «ії нематеріальної сутності, а саме його безсмертної душі». Я додатково підтверджую, що вищезазначена застава була неможливою властивістю призначеного майна. Ці слова повинні дотримуватися підпису.

Більше про дивний офісний газета повідомила про порушитель. На його думку, такі компанії виконують певну діаболічну задачу. Пам'ятайте роман «Майстер і Маргарита» Михайла Булгакова. Мій друг вирішив взяти гроші там. Він каже, що є довгий рядок на фірмі. Я вірю, що це демонний сект, який в складних часи для країни купує душі людини!

До речі, цікава замітка до контракту: «Для основних обставин форсунок не передбачені. й

Тим часом співробітник компанії Контора в інтерв'ю з Vesti Сьогодні заявив, що він нічого не бачить з покупкою душі людини.

«Бізнес – бізнес. Ми надаємо людям дуже специфічні гроші. Якщо у чоловіка є душа, він обов'язково сплачує кредит. Я думаю, що це ярмарок. Нехай всі вирішили самі, що важливі для них, він сказав.

У зв’язку з тим, що кредит дається «тільки на заставі, зазначеному у договорі», тобто зміни грошей виключно за душу. Для використання кредиту необхідно оплатити 1% в день. При неоплаті кредиту або відсотків на ньому через 90 днів суб'єкт застави переходить на повне і безумовне розпорядження кредитора.

Газета пояснила, що «позивач може переоцінити або обміняти цю заставу від кредитора після 90 днів на умовах, запропонованих кредитором». Це з'являється додаткова грошова винагорода.

священик Ризької православної церкви Святої Трійці дізнався, що суть матерії - сказав, що це діаболічна покупка.

«Це дуже небезпечна підкладка. Як можна продати душу? Несмертний! Якщо людина відмовляє душу, то він також відмовляє Богу. Він не зможе жити життя Отця.

Фінансові шини роблять все, щоб зробити більше грошей. З іншого боку, це сумно, що люди готові продати свої душі за гроші. Це дійсно безцінний. Але, очевидно, багато людей дійсно втратили останні залишки совісті, якщо вони готові підписати такий незворотний контракт, укладає Ризьку газету у своїй публікації.