Діти знають про Ілліч

Московська школа No 686 провела опитування студентів усіх класів (від першої до одинадцяти). Що можна сказати про Леніна. Сприяє збереженню пунктуації.

Ленін - матіматичний, або пам'ятний, біля магазину
Даша Т., 1 "А" клас.

Я знаю, що ім'я чоловіка. Написуємо пісні про Леніна.
Маша С., 1 "А" клас.

Людина. Він художника.
Микита П., 1 "А" клас.

Він вже мертвий. Він отримав кульвер. Він був прокочений в мумію в 1924 році.
Нестя С., 1 "А" клас.

Тексти пісень, а це означає: Але він носити капелюх і він людина. Пам'ятник.
Таня Б., 1 "А" клас.

Ленін - фантазії. Немає ідеї.
Заріна М., 2 класу "А".

Ленін - композитор.
Дар'я Т., 2 "А" клас.

(a) Я думаю, що Ленін є математикою.
(b) Я знаю всі підніжжя, зроблені Леніном.
Соня Д., 2 класу Б.

Це той, хто зробив галабітичну революцію в історії променя.
Це людина з Уляновського, який захопив і загинув царя, тобто аамстеля за брата.
Єгор Г., 2 "Б" клас.

Великий підкорювач.
Він переповнить багато царів.
Аріна Т., 2 "Б" клас.

Ленін був припинений і завезений поїздом в місто. І тоді його садиби почали називати споруди.
Алша С., 2 "А" клас.

Ленін - це космонавт.
Олександр Є., 2 "А" клас.

Ленін був володарем СРСР. Наскільки я знаю, він був міцним. Він мав стажерний вигляд, що всі бояться. Але коли він посміхався, всі сміхалися. Він був дивним правителем.
Валя Б., 4 "А" клас.

Він був резидентом Ленеграда. Після смерті Леніна місто назвали не Ленінград, але Санкт-Петербург.
Христина О., 4 "Б" клас.

Ленін був священиком. Він був не дуже хороший чоловік, бо він забрав гроші з багатих і давав його бідним і всім був бідним. Він також зробив революцію.
Уляна П., 4 "Б" клас.

1,1 км Він був злий президент Росії.
2,2 км Він миє на 87 років!
3. У Він рідко писав!
4. У Він не любив всіх, але себе.
5. Умань Він також загинув своїх близьких.
6. Жнівень Злий чоловік, який вистрілив людей.
Б.К., 4 "А" клас.

1,1 км Ленін був президентом.
2,2 км На Таганці побудовано комунальні квартири. Але зараз є власні квартири.
Таня А., клас 4 "А."

1,1 км Ленін - людина, яка жив життя! По дорозі, в СРСР!!!
Саша П., 4 "А" клас.

1,1 км Перший, людина. Ленін може називати героя, бо він виграв війну. І тепер Ленін помер. У мене є лінійка!
Паулін А., 4 "А" клас.

1,1 км Голова СРСР (колишній).
2,2 км Він був дуже суворим і кровотворним. Під час Другої світової війни був генералісом російської армії.
Дмитрі В., 5 "А" клас.

1,1 км Підйомник і прибиральниця (не гірше, ніж привід, багато).
2,2 км Я знаю, що він знищив половину російських церков, загинув тих, хто вірив у Бога і тих, хто проти нього.
Варя В., 5 "А" клас.

Ленін, на мій погляд, є двостороннім чоловіком, спочатку він допоміг Москві, а потім зрадив нашу батьківщину! Моя родина не лікує його дуже добре. Хоча його батько, герман, був хороший чоловік.
Маша Л., 5 Б класу.

Я знаю, що Ленін був хорошим чоловіком. Отруюється. Його тіло зберіг, бо він був штукатурений.
Нестя В., 5 "Б" клас.

Ленін - людина, яка зробила революцію. Він зробив багато людей. Хтось загинув його (як тітка). І він відмітив свою руку на відстані і сказав: "Го, йти."
Ліза Р., 5-й клас.

Ленін був дідом, який зробив революцію. Він допомогло поганим і займав майно від багатих. Я не знаю, як він помер, але він поганий дядько.
Sonya O., 5-й клас.

Ленін - демократ або комуністичний. Він також придумав, що всі люди рівні.
Степан Д., 6 "А" клас.

Лідер пролетаріату. Чудова смородина, яка підняла більшовиків. Леніна нічого до мене. Я думаю, що він не краще, ніж Гітлер і Сталін. Люди думають про нього як великий лідер, але я думаю, що він як тиран і фольго.
Без підпису, 7 клас.

Єдине, що я знаю, що Ленін пішов на дачу. Він супроводжувався жінкою (Я не пам'ятаю своє ім'я), і він стержає на слоні або конях. Я чув, що Ленін створив революцію. Але я не знаю, чи це правда чи ні.
Аліна Б., 7 клас "А".

Леніна – російська лінійка. Проживав і продовжив під час СРСР. Якщо я не помилився, він був членом Комсомол. Я просто усвідомлю, як я знаю про людей, які формували свою батьківщину!
Дар'я Д., 7 клас "А".

Ленін був відомий чоловік, який вклав у розвиток Радянського Союзу.
Данила Д., 7 "Б" клас.

Він мав няню, Аріна Родіонівна.
Варвара В., 8 "Б" клас.

Ленін заснував більшовицьку партію і покрили царські органи. Заснував газету «Іскра» за кордоном, труси на араділлі, загинув в 1924 році, поганий чоловік, тільки хороший сімейний чоловік, був одружений з Крупською, відпочивається в Горки (віллі), знаходиться в Маузолі.
Кирилл К., 9 "Б" клас.

Ленін вже мертвий. Він загинув і призначив Сталіну на своєму місці. У підручнику з історії 9 класу.
Ілля К., 9 "А" клас.

Я відповідь 2 питання в одному. Ленін - людина! Тексти пісень, а це означає: Він набагато більше, ніж людина. Він єдиний, хто керував росіянами і народами СРСР на правому шляху. Він здійснював не тільки воєнну революцію, але й духовну. Він на парі з Che Guevara розбиває записи для продажу футболок. Якщо політики зараз вирівняли себе з Леніном, наша політична система стане набагато більш організованою.
Олексій П., 9 "А" клас.

В цілому, я знаю трохи про Леніна як чоловіка, головним чином, що він зробив як «лідер». Не менше, як дитина я завжди сказав, що Ленін був злий. Якось, що думав, що у мене голову. Я не знаю, що це мій погляд або якщо я був індоктринований.
Даша С., 9 B клас.

Володимир Ілліч Ленін, реальне ім’я Улянова є великим реформатором. З революцією, оплаченою за (спонсорований) німцями/фашистами, він перевищив монархію. Він був атеїстом, він спалював храми і виконував священиків. Він був лідером Комуністичної партії. Але за всю свою жорсткість і суворість, все своє життя (майже) було непристойно в любові з полокою ім. Арма. Він також мав брата, Саша. Він хотів вбити царя, але він був спійманий.
Аміна Н., 10 "А" клас.

Лідер більшовикської партії: перший лідер СРСР. Він приєднався до революційного руху після арешту та смерті брата. Оздоблений патологічний гімназій відмінно. Подається 24.
Катя С., 11 клас.

Звідси (або ж звідси).

Категории

Смотрите также

Новое и интересное