Pet. Великий кіт.

Нещодавно я написав про гібриди вітчизняних котів з великими родичами з кішка світу, призначених для побутового обслуговування. Деякі люди йдуть ще далі і починають будиночки не гібриди, але пюре великі коти - щіетки, lynxes, servals. Про такі випадки:

Щоб тримати великі коти як домашні тварини, вам потрібно великий будинок (в квартирі, навіть якщо це велика, в більшості випадків не підходить - вам потрібна свіжа повітря), багато грошей для обслуговування (сирне м'ясо, шинки і кролики з'їдуть на швидкості транспортера), терпіння і багато часу для тренувань, а також удачі (не те, що тварина буде рости вручну). Це гарне задоволення для олігархів.

Riana Van Nieuwenhuisen Південно-Африканських порід cheetahs для збереження видів від голодування:

р.

Крім 4 тигрів, 5 білих левів і 2 тигрів, які живуть на його території. Всі ці барвисті тварини, люди і 2 собаки, якось отримуються на одній території.

Але тут можна прочитати статтю про сім'ю, яка має рисунку в будинку:

Ще один лисиця, що живе з людиною. Випадок, як правило, небезпечний і шляховий:

З великих кішок, консервацій, розглянутих близькими родичами lynx, живуть максимально легко як вітчизняна кішка, але живуть набагато простіше в людських будинках:

Ще одне відео (розбір заборонено, тому посилання).

І, звичайно, я не можу записати манули. Всупереч очікуванням читачів, манула в принципі не піддаються до побуту і суворого життя, а також на відомих плакатах-демотиваторів. Найкавайське відео з ману я міг знайти був невеликий манульський кошеня на Ленінградському зоопарку. Коли манул виростає, він не хоче нікому його прасувати.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное