Позбутися від подряпин на дисках своїми руками (9 фото)

Якщо чіпси і подряпини з'явилися на дисках вашого автомобіля і вони сильно проціджують, то можна відновити його самостійно! Дуже бюджетний!

Що потрібно:
1) стругані диски
2) двокомпонентна епоксидна паста, її колір не дуже важливий.
Але врахуйте, якщо паста червона / зелена / сіра, через фарбу, швидше за все, буде потрібно грунтовка (ака грунтовка).
У мене є білий епіч, без грунту.
3) шкіра з зерновим індексом 300-400. І не болить з індексом 600, менше.
4) затискаючи стрічку, за умови, що ми не знімаємо гумку з диска.
(5) фактична фарба і лак. Спрей Einszett Сільбер, колір дуже близько до заводу.
Ви також можете використовувати срібний спрей від Wurth. У цьому випадку у мене є вихровий лак. Але якщо виникають будь-які труднощі в підборі кольорів, то краще ввімкнути до барвників - вони підбираються.

581290

Шкіра (300-400) очищаємо подряпини, знімаємо бампи.

Ми скотчуємо гумкою.

Ми беремо епоксидну пасту, перемішуємо A і B в рівних пропорціях, наносимо до нерівностей, ретельно видаліть зайву пасту.

Залиште на сухість (більше краще) Я поставила колеса на кілька годин під лампами. По-перше, епоксиди висихають так швидко, а по-друге, краще захопити.

Я був пристрасний до роботи і пропустив наступний етап у фотографії. В цілому відшліфуємо висушені епоксиди невеликою шкірою, вирівнюємо, все повинно бути гладким, в тому числі на дотик, без недоліків.
Потім фарба. Я вже маю досвід роботи в розпилювальному живопису. Я використовував для автомобілебудування. Ми добре пробиваємо повітряну куля, фарбуємо від відстані 20-30 см, з тонкими м'якими шарами, щоб не було переливів і переходів помітні. Шар 2-3 достатньо. До 30 хвилин між кожним шаром. Перед фарбуванням бажано зволожувати приміщення так, щоб пил не падає на свіжо пофарбовану поверхню.

Як фарба висихає, ми лакуємо. Досить 2 шари лаку, з сушкою на півгодини. Після цього можна також покласти колеса під лампами протягом декількох годин.
Після остаточного висихання всіх шарів візьміть найменшу шкіру водою і акуратно пройдіть через місця, які були лаковані для згладжування поверхні. Ви все ще можете відшліфувати диск, щоб все було і красиво :
Це все.

Джерело: forum.colesa.ru