2063
Дитячий світ радянського часу (57 фото)
Відомий блогер розповів про магазин дитячого світу, який був побудований в радянських часів.
Про життя, яке відбувається всередині.
«Дитячий світ» відкрився в 1957 році в центрі Москви і протягом багатьох років був найбільшим дитячим магазином в СРСР. Світ дітей був все. Звісно, в порівнянні з сьогоднішніми магазинами, в асортименті магазину дитячого відділення Радянського Союзу виглядають дуже скануються, але в тих років можна не мріяти про краще. Я нещодавно отримав великий архів історичних фотографій. Сьогодні Я пропоную Вам екскурсію в світ радянської торгівлі, в якому майже все було.
Цікава будівля. Тут були дерева.
Центральний зал. У 90-х роках тут з'явився відомий карусель, який тепер стоїть в Мега "Білий Дача"
Р
Виставки
р.
Шкільна форма.
Пром костюми. Ніщо не подобається, до речі.
Все для туристів.
Р
р.
03039, Україна
Радянський Лего. У мене були такі дизайнери на мотузках, не можна було нічого корисного.
Для того, щоб бути дуже крутими дитячими колясками. Не дивно, що ніхто не розробляє їх зараз.
Діти продали небезпечні інструменти. Що б не сталося.
174474
р.
Р.
р.
р.
р.
р.
439168
р.
радянська вендингова машина. Хто зловив?
Складання кіоска без постачальника. Як працює він?
р.
Не дивно, що у всіх фотографіях діти так сумні.
р.
р.
Дефіцити і 90-х черги
Номер черги на руці
Р
Якщо фотографії знайшли свої іграшки або товари, напишіть коментарі, додайте опис на фотографії.
Джерело: zyalt.livejournal.com
Про життя, яке відбувається всередині.
«Дитячий світ» відкрився в 1957 році в центрі Москви і протягом багатьох років був найбільшим дитячим магазином в СРСР. Світ дітей був все. Звісно, в порівнянні з сьогоднішніми магазинами, в асортименті магазину дитячого відділення Радянського Союзу виглядають дуже скануються, але в тих років можна не мріяти про краще. Я нещодавно отримав великий архів історичних фотографій. Сьогодні Я пропоную Вам екскурсію в світ радянської торгівлі, в якому майже все було.
Цікава будівля. Тут були дерева.
Центральний зал. У 90-х роках тут з'явився відомий карусель, який тепер стоїть в Мега "Білий Дача"
Р
Виставки
р.
Шкільна форма.
Пром костюми. Ніщо не подобається, до речі.
Все для туристів.
Р
р.
03039, Україна
Радянський Лего. У мене були такі дизайнери на мотузках, не можна було нічого корисного.
Для того, щоб бути дуже крутими дитячими колясками. Не дивно, що ніхто не розробляє їх зараз.
Діти продали небезпечні інструменти. Що б не сталося.
174474
р.
Р.
р.
р.
р.
р.
439168
р.
радянська вендингова машина. Хто зловив?
Складання кіоска без постачальника. Як працює він?
р.
Не дивно, що у всіх фотографіях діти так сумні.
р.
р.
Дефіцити і 90-х черги
Номер черги на руці
Р
Якщо фотографії знайшли свої іграшки або товари, напишіть коментарі, додайте опис на фотографії.
Джерело: zyalt.livejournal.com