1071
Замок Арундель - легенда (38 фото)
Першим власником замку був Роджер Монтгомері, перший Ерл Шрусбері, один з найближчих асоціацій Вільяма Конкерора. Власник замку традиційно вносить звання Ерл Арундель - найстаріший титул в Великобританії. У 13 столітті замок проходив з родини Аввеликий до сімейства Фіцлан, а з 15-го століття замок належить герцогам Норфолк від родини Якард. Замок був представлений у багатьох фільмах, і Шекспір часто згадує його власники.
р.
Наш приїзд тут збігається з днем, коли ви можете бачити вдягнені люди в стилі 12 століття, і він передав атмосферу часу. Про нас
Ви можете їсти дику грушу.
Погладити сови. Не боятися, хлопчик.
Для того, щоб відчути атмосферу цього часу.
Ви можете зробити дитячу мрії!
3610Р. 4200Р.
Фотографія заборонена в замку, оскільки є багато скарбів, накопичених графами Арунделя.
_ Новини
Тут представлені колекції меблів, гобеленів, годинників, портретів, особистих речей і творів мистецтва. Дуже подобається бібліотека та спальні. Найголовніше, що ви можете ходити всередині і відчути все це, і в той же час знаєте, що люди живуть тут, сон, їсти і т.д.
Спочатку дерев'яний храм був побудований на пагорбі, оточений кам'яною стіною.
Сім'я Асарда, сучасні власники замку, відомі з часів війни троянд.
62268 р.
Це були політично небезпечні часи
У 1547 р. було виконано вухо, а четвертий дейк був підроблений для позначення маррі Арян Стюарт.
Тринадцятий герцог Арундель помер у вежі Лондона за віру.
Саме завдяки сина, графу чотирнадцяти, прізвищу «Збірник», що багато збережених скарбів всередині замку можна побачити.
Третій герцог Норфолк був дядьком Анни Блейна і Катерини Асард, як одружений до короля Генріха восьмого.
Під час громадянської війни замок був тяжко пошкоджений.
Реставраційні роботи розпочалися тільки в 18 столітті.
У роді готського стилю, який замок тепер дав йому 15-й герцог Норфолга. Тут вперше з англійських заміських будинків з'явилася електричне освітлення, центральне опалення, ліфти та пожежна система.
У 1846 році Королева Вікторія відвідала замок з чоловіком князя Альберта. Підготовка до відвідування двох років! Меблі заміщалися в спальні. Я бачив спальню. Він невеликий. Хороший шафа, камін і ліжко.
Ми були дуже холодними, тому приїжджали до кафе в замку, було приємно зігріти живий вогонь.
І п'є вино з чайом, і смачними коронами.
Масло розмазують на шкірі, потім спеціальним товстим кремом, а потім варенням. Я можу побачити, чому Королева любить їх.
р.
Джерело: larissapub.livejournal.com
р.
Наш приїзд тут збігається з днем, коли ви можете бачити вдягнені люди в стилі 12 століття, і він передав атмосферу часу. Про нас
Ви можете їсти дику грушу.
Погладити сови. Не боятися, хлопчик.
Для того, щоб відчути атмосферу цього часу.
Ви можете зробити дитячу мрії!
3610Р. 4200Р.
Фотографія заборонена в замку, оскільки є багато скарбів, накопичених графами Арунделя.
_ Новини
Тут представлені колекції меблів, гобеленів, годинників, портретів, особистих речей і творів мистецтва. Дуже подобається бібліотека та спальні. Найголовніше, що ви можете ходити всередині і відчути все це, і в той же час знаєте, що люди живуть тут, сон, їсти і т.д.
Спочатку дерев'яний храм був побудований на пагорбі, оточений кам'яною стіною.
Сім'я Асарда, сучасні власники замку, відомі з часів війни троянд.
62268 р.
Це були політично небезпечні часи
У 1547 р. було виконано вухо, а четвертий дейк був підроблений для позначення маррі Арян Стюарт.
Тринадцятий герцог Арундель помер у вежі Лондона за віру.
Саме завдяки сина, графу чотирнадцяти, прізвищу «Збірник», що багато збережених скарбів всередині замку можна побачити.
Третій герцог Норфолк був дядьком Анни Блейна і Катерини Асард, як одружений до короля Генріха восьмого.
Під час громадянської війни замок був тяжко пошкоджений.
Реставраційні роботи розпочалися тільки в 18 столітті.
У роді готського стилю, який замок тепер дав йому 15-й герцог Норфолга. Тут вперше з англійських заміських будинків з'явилася електричне освітлення, центральне опалення, ліфти та пожежна система.
У 1846 році Королева Вікторія відвідала замок з чоловіком князя Альберта. Підготовка до відвідування двох років! Меблі заміщалися в спальні. Я бачив спальню. Він невеликий. Хороший шафа, камін і ліжко.
Ми були дуже холодними, тому приїжджали до кафе в замку, було приємно зігріти живий вогонь.
І п'є вино з чайом, і смачними коронами.
Масло розмазують на шкірі, потім спеціальним товстим кремом, а потім варенням. Я можу побачити, чому Королева любить їх.
р.
Джерело: larissapub.livejournal.com
Як сподобатися колегам в офісі, щоб очищати соди когось іншого (5 фото)
Стара колекція Chu Wong (8 фото)