Мікс

Замбійський президент Рупія Банда замовив свою резиденцію, очищену від мавпи. Після того, як один з приматив, з'єднаних на голову Ганди під час прес-конференції. На території резиденції Банда. Розвантаження мавпи здійснюється штатом заповідника Мунди Ванга, де вже було прийнято 61 манка.

У Великах Новгород, номер служби екстреного газу був викликаний і довго зберігав німців. Зінаїда Андрєєва: вона була від свого домашнього номеру, який були отримані дзвінки. Зінаїда прийшов в щирий сюрприз: ніхто не може викликати - вона живе окремо, і при виході з квартири є тільки кішка Klasha. Підтверджено підозру, що Klasha грає з телефоном, натискаючи кнопки з лапами, Одного разу, входячи в квартиру, Зінаїда відкрив телефон в режимі руки. З апарата був непристойний чоловічий голос, який вимагав негайного кінця холіганізму. Андрєєва зрозумів, що прийшов час, щоб повісити телефон на стіні - далеко від соковитого вихованця. Але Klasha не загубила і кинув дроти. . .

Пасажирські Авіалінії Саудівської Аравії відмовилися зупинити паління під час польоту з північного міста Korayatta до міста Червоного моря Джедда. Після прибуття в пункт призначення він був заарештований і поставив на суд, суд видав вирок 30 вій для сигарети.

Скотт Аллан Вітмер, 44, хто був заарештований за водіння під час п'яти, оголосив, що він був поза юрисдикцією судів Пенсільванії, тому що він не живе в Пенсільванії, але «з себе» і є перевізником індивідуального суверенітету, тобто особою-державою.
Суддя Північногомптону вирішив, що Хітмер не повинен бути звільнений від затримання психіатричної експертизи, а "ман-держава" провів ніч за барами в важкому думі. Аескулапяни знайшли Аллан сане і суд оштрафував Вітмер.

Лікарі з Іжевського під час операції знайшли чоловіка в легеневій проростеній гілці ялини. Спочатку 28-річний Артем Сидоркін був підозрений на рак. Ми подивилися на рентгенівські промені і знайшли пухлину. Ми вирішили мати операцію, каже лікар.
Навіть після відкриття грудей, лікар не сумнівав, що Артем мав рак. Але перш ніж вирізати половину легень я вирішив перевірити внутрішній орган ще раз.
І добре. Після створення надрізу хірург прийшов по зеленим ялиновим гілочкам.
«Я думав, що я мріяв.» Уважно, я кажу до помічника, «Ой і погляд». Я думаю, що це дерево! Він недбалий стрункий - дерево. . . ?
З тіла було видалено 5-сантиметрове дерево.

Дослідження в зникнення п'яти пляшок Vimto має вартість Британської поліції £ 200,000.
І це було. Два офіцери Королівського транспорту виявили картонну коробку соди біля королівських залізничних трас.
Згідно з інструкцією, Рожевки повинні зареєструватися і зареєструвати пошук.
Але лікарі Ватсон вирішили пити п'ять пляшок неалкогольного Вімто з колегами і друзями. Саме там, де вони повинні зробити це. Починалося розслідування, яке триватиме на рік і половину. В результаті розслідування п'єси були штрафні £ 400, і весь розслідування вартість зазначених £ 200,000.

Малайзійський Верховний Суд виніс два 27-річні брати близнюків, один з яких був обвинувачений наркоманією і загрожував смертю. Але який брат не вдалося зрозуміти. Згідно з файлом справи, або Сабаріш Raj або Sabarish Raj був затриманий з марихуани і opium. Однак через той самий зовнішній вигляд і схожу ДНК неможливо визначити перпетратор. Суддя жінка сказав, що вона була переконана провини одного з близнюків і одна з них повинна бути покарана. Але для того, щоб не вирокувати невинного чоловіка до смерті, вона вирішила викинути їх.

У Калінінградській області відділення Пенсійного фонду не дав дозвіл на придбання гіпсового табору кібітка.
Кібітка, призначена для придбання за рахунок статутного капіталу. Представники Ромського табору зверталися до правосуддя безпосередньо до відділення пенсійного фонду Ленінградського району міста.
Довгий намагався переконувати посадових осіб, які є їх рідним і основним місцем проживання.
Я маю на увазі, іпотека.
Тим не менш, бюрократи пояснили їм, що цей варіант витрачання статутного капіталу не відповідає безсильному законодавству РФ.

Тумани, як дощ! Вартість відкриття британських платників податків 300 000. Дослідження тривав близько трьох років, щоб дізнатися, які методи купання дуків, як найбільш. Ентоні Рев заявив, що Міністерством необхідно лише виїхати з Лондона і відвідати будь-яку ферму, і будь-який фермер буде радий розповісти про високі посадові особи, які тьмяки люблять дощ. Тим не менш, прес-служба іхтіологів заявила, що не погоджується з звинуваченнями фривотивного ставлення до державних коштів. За словами посадових осіб, споживачі м’яса птиці повинні бути впевнені, що підняті качки зберігалися в відповідних умовах. І щоб зробити це, необхідно було дізнатися, який вид купання качок воліє.

Співробітники білоруського підприємства «Ariadna Plus», що входить до складу меблево-виробничого холдингу «Пінскрев», були запропоновані надати зарплату з деревою та диванами. Про це повідомляє видання «Білоруський шлях».
Pinskdrev Транснаціональні Холдинг є найбільшим виробником білоруських меблів. У червні поточного року працівники запасних і електричних світильників в Бресті були запропоновані килими як заробітна плата.
У березні на Гомельській області працівники 52 місцевих підприємств дали цибулю, а в січні працівники м’ясопереробного заводу в Орші отримали три ящики консервованої їжі замість заробітної плати.