Секрет Джунглі Читуна (7 фото)

Один блогер розповів історію про Непалі джунглі.

кордон Індії та Непалу. Читван. Я часто запитую, чи є багато тварин в джунглі і чи варто там на всіх. Не просте. Алас, глобалізація має довгий прокат асфальту на цьому мальовничому куті природи. Нейко звучав тривогу занадто пізно: перенапругою Читвана з західними туристами було все, але витирають дикими тваринами. Не вірити, якщо місцевий довідник запитує вас у тиграх. У Непалі з 1973 р. І все ж, ваш путівник, готельний менеджер або навіть хлопець-дельиврія Coca-Cola доведеться з відключенням очей, що тільки в цьому ранку вони побачили самі відбитки ніг, а брат їх друг - смугастий хвіст миготливий в кущах. Люди хочуть вірити в дива.

П'ять років тому населення крокодилів повністю зникла в Читвані, що не може вплинути на дохід місцевих туристичних офісів. До того моменту, що сільські лікери зайняли безпрецедентний крок: привернути увагу туристів, в індійському стані Біхара, придбані п'ятдесяти живих мішків - грубо зшиті шкіряні сумки, фаршировані ганчірками. Ця історія є трохи curious: lazy Nepalese просто відварив отриманий фарширований в прибережній траві, як пальці рису (рамка 3 роки тому). Якщо ви подивитеся на 100% збільшення на 400 мм, то на суглобах (особливо в місцях кріплення ніг) можна побачити шви і грубі стібки. Не знаю, що туристи можуть приїхати з супер телевізорами.

Рік до останнього, після декількох скарг з європейських груп, Непалець придбав нову партію круподил. Цього разу громада не гасила і кинула себе в дупа з механічним приводом, виконаною більш вміло. Зовні (від відстані п'яти метрів - ближче Непаліс не допускається) вони практично не відрізняються від життя. Щоб створити ілюзію руху, хімічно відчиняє і закриває рот кожні 15-20 хвилин. Рослина триває близько трьох годин. Сьогодні в Читвані ще два види фаршированих тварин, хоча старі майже ніколи не бачили (Я не бачив ні в 2012 році).

Габаритний зображення

І це крокодильні оператори. Моя компания захопила кожного разу, коли я знаходжу, кажучи, це може відлякати клієнта. Робота операторів проста: їх обов'язки включають отримання крокодила рано вранці і вночі. Кожного вечора вони збирають тушки і візьмуть їх до с., щоб поширити їх ще раз на світанку в прибережній траві і на мілках.

До речі, в Читвані ще й птахи, але щороку вони стають меншими і меншими. Камера блимає і закриває натискає неперевершені тварини і відводять птахи флокони, особливо навесні, під час дозрівання ігор. І вони будуть мати їх шерсть і їх перо. Дякую Читван ще заборонив фотографію, хоча Maoists говорили про це в минулому році.

Чи варто йти? Якщо ви з дітьми або в хорошій компанії, вам слід. Діти малоймовірно бачити різницю між животою і справжньою твариною, і ви можете розслабитися і плавати по тихій річці в далекій тонкій човні.

Джерело: dima-chatrov.livejournal.com