Редукція Москвич 2140

Автомобіль будується шоу-підтримкою. Усі роботи проводили своїми руками, а завершальний етап ліквідації - за допомогою друзів. Рік чистого часу було витрачено на розробку концепції вдосконалення, проектування та створення наборів з скловолокна, збирання буде в кулак і відрізка дахових стелажів. Автомобіль від «Седану» до «Купу» виповнилося всього за кілька днів, а ставати «Спорт-купе» не більше тижня. Займав 10 днів, щоб принести машину з зварювальних швів до заземленого стану, щоб встигнути на Ростовський етап виставки EMMA «Фестиваль автозвуку і тюнінгу».

р.

, Україна

р.

Р

Р

288362.

Передні двері подовжені, центральні стовпи переміщуються назад, задні двері заварюються, дах опускається двічі, розширюються задні стовпи. Для того, щоб вмістити перезаряджувач і турбіни у витяжці, витяжна система в даний час має 4-2 конфігурації на компонентах MarmitteZara і перетворюється на 61 труби для турбокомпресора. Зима буде побудована дволітровий двигун.

Тепер підвіска радикально застаріла, підлога над мостом вирізається з спини і списки перетравлюються вгору. Автомобіль двомісний, сидіння з Toyota Altezza. З причин безпеки, в даний час заварюється складна рама (рамка).

Передбачаючи будь-які питання про скло - скло зроблено для замовлення, я вже пішов до скляної фабрики, домовилися, вони чекають на мене!

Відповіді на всі питання, не важко для мене? Про нас Ідеально, що замовляє лікар. Огляд норм. Загублені розміри автомобільної передньої і задньої, а також пару метрів землі на носі автомобіля.