Редукція Москвич 2140

Автомобіль будується шоу-підтримкою. Усі роботи проводили своїми руками, а завершальний етап ліквідації - за допомогою друзів. Рік чистого часу було витрачено на розробку концепції вдосконалення, проектування та створення наборів з скловолокна, збирання буде в кулак і відрізка дахових стелажів. Автомобіль від «Седану» до «Купу» виповнилося всього за кілька днів, а ставати «Спорт-купе» не більше тижня. Займав 10 днів, щоб принести машину з зварювальних швів до заземленого стану, щоб встигнути на Ростовський етап виставки EMMA «Фестиваль автозвуку і тюнінгу».

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140 р.

Редукція Москвич 2140 , Україна

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140 р.

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140 Р

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140 Р

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

288362.

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Редукція Москвич 2140

Передні двері подовжені, центральні стовпи переміщуються назад, задні двері заварюються, дах опускається двічі, розширюються задні стовпи. Для того, щоб вмістити перезаряджувач і турбіни у витяжці, витяжна система в даний час має 4-2 конфігурації на компонентах MarmitteZara і перетворюється на 61 труби для турбокомпресора. Зима буде побудована дволітровий двигун.

Тепер підвіска радикально застаріла, підлога над мостом вирізається з спини і списки перетравлюються вгору. Автомобіль двомісний, сидіння з Toyota Altezza. З причин безпеки, в даний час заварюється складна рама (рамка).

Передбачаючи будь-які питання про скло - скло зроблено для замовлення, я вже пішов до скляної фабрики, домовилися, вони чекають на мене!

Відповіді на всі питання, не важко для мене? Про нас Ідеально, що замовляє лікар. Огляд норм. Загублені розміри автомобільної передньої і задньої, а також пару метрів землі на носі автомобіля.