Газовий вибух в будинку в Санкт-Петербурзі (5 фото + 5 відео)

Вибух газу відбувався в квартирі на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в Санкт-Петербурзі. У лікарні померли близько 6 осіб.

р.

19.53 МСК у п'ятницю в Красногвардійському районі Санкт-Петербурга за адресою проспект Насавніков, будинок 6, корпус 3, ват відбувся в квартирі на четвертому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку, вогонь зламався. У результаті вибуху померли одна людина, сім поранених. Шість поранених госпіталізували, лікували на амбулаторній основі.

Згідно з Міністерством надзвичайних ситуацій, в готелі Охтінської та 75 осіб було виевакуйовано 91 осіб, в готелі Охтінської та 75 осіб з родичами та друзями. У в'їзді пошкоджені міжповерхові підлоги, внутрішні перегородки і скління двох квартир, частково згорнуті балкони на 3 і 4 поверхах.

Від самого форуму. Близько 19.50, масивний вибух. Я виходжу на балкон, і це в наступному будинку. Люди кажуть, що газ танк вибухнув, судячи за пошкодженням, я думаю, що це було киснем. сила вибуху полягає в тому, що стелі між 4 і 3 поверхами згорнулися. Без потерпілих, очевидно, не робили, людина з 2 поверху обшивається тим, що під збитими стельами людина.

Джерело: ria.ru, spb.ria.ru